Şimdi Ara

HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY) (115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
9.383
Cevap
221
Favori
1.003.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • chronos61 C kullanıcısına yanıt
    Farlar hayırlı olsun, bende verdim sipariş diğer arkadaşlar gibi benimkide halen gelmedi,
    hangi şehirdesiniz ve kime taktırdığınızı paylaşırsanız sevinirim
  • Dostum istanbuldayim. Montaj cok kolay. Tahminen butun oto elektrikciler takabilir. Problem yasarsaniz adres veririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

    quote:

    Orijinalden alıntı: xuye

    Yarattığı heyecan saman alevi gibi geçti anlaşılan. Ekimde satışları 646'ya düşmüş. Nerde kaldı 5000 hedefi?
    http://m.ototeknikveri.com/haber/5969/marka-ve-model-bazinda-otomobil-satislari-ekim-2015

    Motor kombinasyonu hatalı. 1.6 benzinli bu tarz koca bir vasıta için ölüm gibi bir şey.Yani üzülerek söylüyorum ki 1.6 benzinli alanlar arabalarını satarken ciddi değer kaybı yaşayacak boşu boşuna paralarından olacaklar.Vergi ile fiyatı neredeyse bir üst suv modeli olan Jeep Cheeroke'ye yaklaşıyor.Güvenlik konusunda Tucson Cheeroke'den daha iyi fakat aradaki segment farkı önemli.

    VW Tiguan 1.4 benzinli aynı segment suv hiç sıkıntı yok kullanan biri olarak ayrıca bi üst segment bmw X3 bile 1.6 benzinli olduğuna göre Tucson için problem yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • icay İ kullanıcısına yanıt
    Cvp verme zahmetine bile degmeyecek bir yaziya cvp yazmissiniz efendim...arkadaşın dediğine göre piyasanin bir hayli fazlası fazlasiyla hatali kombinasyon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmm007 -- 27 Kasım 2015; 11:33:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün arkadaşım Tucson Elite Plus almaya gidiyor Konya'dan İstanbula. Forumda okumuştum Maslak Bayiyi aradık. 108.000 Fiyat Verdiler Elite Plus için. Şu an yolda gidiyor almaya :) Allah razı olsun forumun faydasını bir kere daha görmüş olduk. Güzel bir indirim aldık...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: auto_man

    quote:

    Orijinalden alıntı: ingilizmurat

    Hocam nasıl insanlarsınız bazen hakkaten sizlere söyleyecek kelime bulmakta zorlanıyorum ne dersem nasıl cümle kurarsam sizlere daha faydalı olurum düşüncesinden vazgeçirdiniz beni ya helal olsun,benzinli dizel aracı satışlarda geçemez demişsiniz tebrik ederim sizleri , dizel otomatik versiyonun Tucsona göre avantajlarından da bahsetmiş auto_man nickli arkadaşım, kendisine bu fikri bize verdiği için teşekkür etmek isterim şahsen ben bu durumu hiç düşünmemiştim keşke önceden yazsaydınız Tucson yerine otomatik dizel X-trail veya Crv alırdım ne satış piyasasında zarar ederdim ne de fazla yakıttan müzdarip olurdum ayrıca satış adedi bakımından benzinli bir aracı geçmenin mutluluğunu yaşardım.Ama benim 110.000 TL param var sizin dediğiniz araçları alamıyorum sizden ricam zar zor denkleştirdiğimiz bu paraların üstünü nasıl tamamlarızda sizin bahsettiğiniz otomatik dizel avantajlarından yararlanabileceğim bir araca sahip olurum ? Aradaki farkı verecekseniz bana dizel otomatik versiyon diye bahsettiğiniz bir araç almayı çok isterim,millet o aracı fiyatından dolayı alamadığını siz ve sizin gibi arkadaşlarımıza nasıl ifade edebilirim diye kendimi paralıyorum!Allah aşkına yapmayın millet bu arabayı almasın diye ufaktan ufaktan yorum yapıyorsunuz hem aracın negatif yönlerini yazıp hemde bu forumu takip etmenizin sebebini artık daha iyi anlıyorum biri bir foruma girmesinin sebebi vardır ya araca merakı vardır yada aeaç sahibidir yani bilgi paylaşımı yapmak için foruma girer ama siz ve sizin gibi 1-2 arkadaş sadece dizel benzinli farkı,satış adedi, 2. el satış gibi absurd şeylerle milletin bu aracı tercih etmesinden çok tercih etmemesi gerektiğini paylaşıp duruyorsunuz ama çözümde üretemiyorsunuz aracı almayacaksınız,beğenmiyorsunuzda ee araç sahibide değilsiniz ne işiniz var TUCSON forumunda ?Ama inşallah dediğiniz gibi olur kimse almaz aracıda sadece bu araca 2.000 kişi biner. Hatayda yaşıyorum sırf burada 7 tane Tucson gördüm, ha iş inata binerse 31 plaka 7 tane aracın plakasının fotosunu çeker burada yayınlarım burada kimseyi deşifre etmek örselemek rencide etmek gibi bir niyete sahip değilim bu yaklaşım tarzından vazgeçmenizi rica ederim sizden,olumlu yorumunuz zaten yokta olumsuz yorumlarınızda ele avuca sığan birşeyler olsun ki bütün millet fayda sağlasın.Forumun amacı bilgi paylaşmak ve fayda sağlamak sizin yaptığınız bu ikiside değil maalesef...

    -öncelikle bana bir cevap veriyorsanız lütfen alıntı yapın bende gerekli cevabı verebileyim.

    -bu segmentte benzinli bir aracın satış adedi olarak dizel manuel yada dizel otomatik rakiplerini geçmesi bu şartlar altında zor. (çünkü ülkemizde dizel-otomatik kombinasyonu altın değerinde. bu benim iddiam değil ufak bir araştırmayla hatta satış adetleriyle de bunu görebilirsiniz.)

    -bir arkadaş mayısta çıksaydı qq ve kadjar ın yerine piyasayı siler süpürürdü demiş. buna cevap olarak ekim de neden süpüremedi dedim. 100 küsür binden başlayıp 150 küsür bine kadar liste fiyatı olan c-rv yi bile ekim de geçememiş dedim. yalan mı konuştum? olmayan birşeyi var gibi mi gösterdim?

    -dizel otomatik versiyonun tucson un benzinli otomatik versiyonuna karşı sadece yakıt olarak avantajını söylemişimdir. başka birşey söylemişsem lütfen belirtin.

    -ben x-trail, qq yada c-rv alın demedim sadece fiyat karşılaştırmasında bulundum.

    -110000 TL bütçeniz varsa dizel otomatik araç istiyorsanız bütçenize uygun olan seçenekler muhakkak vardır. tasarruf etmek istiyorsanız diğer rakiplerde o fiyata bulabilirsiniz. ha 110 bin TL ye en üst versiyon yok diyorsanız o zaman ya şu andaki gibi tucson alacaksınız yada donanımdan kısarak dizel otomatik alacaksınız.

    -bu aracı almayın diye en ufak bir mesajım, yorumum varsa sizden özür dilemesini bilirim.

    -bu aracı alacak gerçek kişiler zaten alır. ne sizin övmenize gerek var nede benim yermeme.

    -aracı beğenmediğimi belirten 1 tane yorumum yada mesajım var mı?

    -ben Hatay da kaç tane var ispatlayın dedim mi? arkadaş ben hiç görmedim dedi bende sakarya da 3 tane gördüm ama tahminimce daha fazladır dedim. bunda art niyet var mı?

    -güzelce anlattım alınganlık yapacak aracı alanları zor durumda bırakacak birşey söyledim mi? alaycı bir üslup kullandım mı?

    -bu yorumlarıma bakarak sen gerçekten taraflı birisin diyorsanız sonsuz saygı duyarım.





    Benim profilime tıklamanızı rica ederim, kombi almak istedim gittim kombi sayfasına,kuga aracım vardı oraya paylaşımda bulundum gittim x-trail ve cr-v sayfasına orada yorum yaptım,hiçbirinde sizin yaptığınızı yapmadım girin mesajlarımı okuyun ben sizin art niyetli olduğunuzu düşünüyorum samimiyetsiz buluyorum bu benim kendi düşüncem söylediklerim beni bağlar diğer Tucson kullanıcıları sizin mesajlarınızı okur dikkate alır almaz o beni fazla alakadar etmiyor ama sizin her mesajınızda bir algı yaratma çabanızı inkar etsenizde mesajlarınız hep bu yönde.Dediğim gibi ben bir foruma gireceksem illa bir sebebim vardır siz ne Tucson sahibisiniz nede Tucson almaya niyetli biri ? Ne paylaşıyorsunuz hiç baktınız mı yakıt avantajı, fiyat karşılaştırma,satış adedi ya üstad araç hakkında bilgi vermiyorsunuz araç hakkında paylaşım bulunmuyorsunuz, araç hakkında 1 tek milletin fayda sağlayacağı bir bilgiyi vermemişsiniz sonra ben ne dedim ki diyorsunuz,burada istediğiniz yorumu yapmak tabiki hakkınızdır şahsım adıma sizin mesajlarınızı ben ciddiye almıyorum saygısızlık olarak anlamayın lütfen sizin yazdığınız hiçbirşey mantıklı gelmiyor.Aynı şekilde benim yazdıklarımda size mantıklı gelmiyor olabilir okumaz dikkate almazsınız olur biter.Ayrıca güzel uslubunuz için de teşekkür ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ingilizmurat

    quote:

    Orijinalden alıntı: auto_man

    quote:

    Orijinalden alıntı: ingilizmurat

    Hocam nasıl insanlarsınız bazen hakkaten sizlere söyleyecek kelime bulmakta zorlanıyorum ne dersem nasıl cümle kurarsam sizlere daha faydalı olurum düşüncesinden vazgeçirdiniz beni ya helal olsun,benzinli dizel aracı satışlarda geçemez demişsiniz tebrik ederim sizleri , dizel otomatik versiyonun Tucsona göre avantajlarından da bahsetmiş auto_man nickli arkadaşım, kendisine bu fikri bize verdiği için teşekkür etmek isterim şahsen ben bu durumu hiç düşünmemiştim keşke önceden yazsaydınız Tucson yerine otomatik dizel X-trail veya Crv alırdım ne satış piyasasında zarar ederdim ne de fazla yakıttan müzdarip olurdum ayrıca satış adedi bakımından benzinli bir aracı geçmenin mutluluğunu yaşardım.Ama benim 110.000 TL param var sizin dediğiniz araçları alamıyorum sizden ricam zar zor denkleştirdiğimiz bu paraların üstünü nasıl tamamlarızda sizin bahsettiğiniz otomatik dizel avantajlarından yararlanabileceğim bir araca sahip olurum ? Aradaki farkı verecekseniz bana dizel otomatik versiyon diye bahsettiğiniz bir araç almayı çok isterim,millet o aracı fiyatından dolayı alamadığını siz ve sizin gibi arkadaşlarımıza nasıl ifade edebilirim diye kendimi paralıyorum!Allah aşkına yapmayın millet bu arabayı almasın diye ufaktan ufaktan yorum yapıyorsunuz hem aracın negatif yönlerini yazıp hemde bu forumu takip etmenizin sebebini artık daha iyi anlıyorum biri bir foruma girmesinin sebebi vardır ya araca merakı vardır yada aeaç sahibidir yani bilgi paylaşımı yapmak için foruma girer ama siz ve sizin gibi 1-2 arkadaş sadece dizel benzinli farkı,satış adedi, 2. el satış gibi absurd şeylerle milletin bu aracı tercih etmesinden çok tercih etmemesi gerektiğini paylaşıp duruyorsunuz ama çözümde üretemiyorsunuz aracı almayacaksınız,beğenmiyorsunuzda ee araç sahibide değilsiniz ne işiniz var TUCSON forumunda ?Ama inşallah dediğiniz gibi olur kimse almaz aracıda sadece bu araca 2.000 kişi biner. Hatayda yaşıyorum sırf burada 7 tane Tucson gördüm, ha iş inata binerse 31 plaka 7 tane aracın plakasının fotosunu çeker burada yayınlarım burada kimseyi deşifre etmek örselemek rencide etmek gibi bir niyete sahip değilim bu yaklaşım tarzından vazgeçmenizi rica ederim sizden,olumlu yorumunuz zaten yokta olumsuz yorumlarınızda ele avuca sığan birşeyler olsun ki bütün millet fayda sağlasın.Forumun amacı bilgi paylaşmak ve fayda sağlamak sizin yaptığınız bu ikiside değil maalesef...

    -öncelikle bana bir cevap veriyorsanız lütfen alıntı yapın bende gerekli cevabı verebileyim.

    -bu segmentte benzinli bir aracın satış adedi olarak dizel manuel yada dizel otomatik rakiplerini geçmesi bu şartlar altında zor. (çünkü ülkemizde dizel-otomatik kombinasyonu altın değerinde. bu benim iddiam değil ufak bir araştırmayla hatta satış adetleriyle de bunu görebilirsiniz.)

    -bir arkadaş mayısta çıksaydı qq ve kadjar ın yerine piyasayı siler süpürürdü demiş. buna cevap olarak ekim de neden süpüremedi dedim. 100 küsür binden başlayıp 150 küsür bine kadar liste fiyatı olan c-rv yi bile ekim de geçememiş dedim. yalan mı konuştum? olmayan birşeyi var gibi mi gösterdim?

    -dizel otomatik versiyonun tucson un benzinli otomatik versiyonuna karşı sadece yakıt olarak avantajını söylemişimdir. başka birşey söylemişsem lütfen belirtin.

    -ben x-trail, qq yada c-rv alın demedim sadece fiyat karşılaştırmasında bulundum.

    -110000 TL bütçeniz varsa dizel otomatik araç istiyorsanız bütçenize uygun olan seçenekler muhakkak vardır. tasarruf etmek istiyorsanız diğer rakiplerde o fiyata bulabilirsiniz. ha 110 bin TL ye en üst versiyon yok diyorsanız o zaman ya şu andaki gibi tucson alacaksınız yada donanımdan kısarak dizel otomatik alacaksınız.

    -bu aracı almayın diye en ufak bir mesajım, yorumum varsa sizden özür dilemesini bilirim.

    -bu aracı alacak gerçek kişiler zaten alır. ne sizin övmenize gerek var nede benim yermeme.

    -aracı beğenmediğimi belirten 1 tane yorumum yada mesajım var mı?

    -ben Hatay da kaç tane var ispatlayın dedim mi? arkadaş ben hiç görmedim dedi bende sakarya da 3 tane gördüm ama tahminimce daha fazladır dedim. bunda art niyet var mı?

    -güzelce anlattım alınganlık yapacak aracı alanları zor durumda bırakacak birşey söyledim mi? alaycı bir üslup kullandım mı?

    -bu yorumlarıma bakarak sen gerçekten taraflı birisin diyorsanız sonsuz saygı duyarım.





    Benim profilime tıklamanızı rica ederim, kombi almak istedim gittim kombi sayfasına,kuga aracım vardı oraya paylaşımda bulundum gittim x-trail ve cr-v sayfasına orada yorum yaptım,hiçbirinde sizin yaptığınızı yapmadım girin mesajlarımı okuyun ben sizin art niyetli olduğunuzu düşünüyorum samimiyetsiz buluyorum bu benim kendi düşüncem söylediklerim beni bağlar diğer Tucson kullanıcıları sizin mesajlarınızı okur dikkate alır almaz o beni fazla alakadar etmiyor ama sizin her mesajınızda bir algı yaratma çabanızı inkar etsenizde mesajlarınız hep bu yönde.Dediğim gibi ben bir foruma gireceksem illa bir sebebim vardır siz ne Tucson sahibisiniz nede Tucson almaya niyetli biri ? Ne paylaşıyorsunuz hiç baktınız mı yakıt avantajı, fiyat karşılaştırma,satış adedi ya üstad araç hakkında bilgi vermiyorsunuz araç hakkında paylaşım bulunmuyorsunuz, araç hakkında 1 tek milletin fayda sağlayacağı bir bilgiyi vermemişsiniz sonra ben ne dedim ki diyorsunuz,burada istediğiniz yorumu yapmak tabiki hakkınızdır şahsım adıma sizin mesajlarınızı ben ciddiye almıyorum saygısızlık olarak anlamayın lütfen sizin yazdığınız hiçbirşey mantıklı gelmiyor.Aynı şekilde benim yazdıklarımda size mantıklı gelmiyor olabilir okumaz dikkate almazsınız olur biter.Ayrıca güzel uslubunuz için de teşekkür ederim.

    ben taraflı davrandigimı düşünmüyorum. Tabiki herkes ne anlamak isterse onu anlayabilir. Neyse çok fazla uzatmaya gerek yok uzatsakta ortak bir payda da buluşmamız mümkün görünmüyor. Kazasız belasız sürüşler dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Haklısınız , teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: icay


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

    quote:

    Orijinalden alıntı: xuye

    Yarattığı heyecan saman alevi gibi geçti anlaşılan. Ekimde satışları 646'ya düşmüş. Nerde kaldı 5000 hedefi?
    http://m.ototeknikveri.com/haber/5969/marka-ve-model-bazinda-otomobil-satislari-ekim-2015

    Motor kombinasyonu hatalı. 1.6 benzinli bu tarz koca bir vasıta için ölüm gibi bir şey.Yani üzülerek söylüyorum ki 1.6 benzinli alanlar arabalarını satarken ciddi değer kaybı yaşayacak boşu boşuna paralarından olacaklar.Vergi ile fiyatı neredeyse bir üst suv modeli olan Jeep Cheeroke'ye yaklaşıyor.Güvenlik konusunda Tucson Cheeroke'den daha iyi fakat aradaki segment farkı önemli.

    VW Tiguan 1.4 benzinli aynı segment suv hiç sıkıntı yok kullanan biri olarak ayrıca bi üst segment bmw X3 bile 1.6 benzinli olduğuna göre Tucson için problem yok

    Tucson tasarım olarak çok güzel bu konuda bir şey söylemiyorum belki piyasadaki bu sınıftaki en güzel tasarımlılarından biri (tabi bence).

    Fakat işin detayına girdiğimizde kuvvetli rakipleri var. 1.6 dizel modeli bulunan rakipler var.Türkiye'de b sınıfı-c sınıfı küçücük arabalar bile dizel olarak satılıyorken bu tarz arabaların benzinle satması için bmw,audi gibi zengin kesime hitap etmek lazım.Tucson'un 4x4 otomatiğinde bile arazi kullanımı beklememek lazım zira çift kavrama her ne kadar yakıt ekonomisi için mükemmel olsada çift kavrama arazi düşmanıdır.Otopark videosunu da açıp bakalım 2 metre çamurdan geçerken şanzıman ısındı durun diyor.

    @mmm007; 5-6 ay sonra bakalım hocam satış rakamlarına.Tasarım olarak on numara,belki iç kalite vb. şeylerde süperdir ama motor Türkiye'de en önemli faktör kim ne derse desin.

    İşin özü Hyundai'a buradan selamlar.Hyundai,Tucsonu ne yap ne et 1.6 dizel 4x4 otomatik yap getir ama mümkünse çift kavrama kullanma.

    1300-1400 kiloluk araçları millet dizel alıyor sayın forum ahalisi 1500-1600 kiloluk koca jipi 1.6 benzinli ile almak kilometre de şehir içinde cebini tutuşturmak demek.

    Ekleme;

    Anlayacağınız ne şehir jipi ne de gezi jipi.Dizel olup az yakan 2 çekeri olsa diyeceğim ki bayanlara almalık şehir jipi hayır değil çünkü dizel 2.0 ile geliyor.Diyeceğim gezi jipi hayır o da değil 4x4 otomatiği dizel haricinde arazi de sürebilmek çok zor.2 patinaja düştüğünde şanzıman ötecek hemen.Kendi elleriyle fıstık gibi bir tasarımı ve zırh gibi güvenli bir aracı heba etmez umarım Hyundai.(iihs testinde kategorisinde en sağlam jip olarak seçilmiş yani araba boş değil ama hyundai Türkiye için uygun bir kombinasyon yapamamış)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 27 Kasım 2015; 14:02:55 >




  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Tucson'un eliniz zayiflatan tek konu bana da sorarsaniz motor seceneginin azligi. Hem benzinli hemde dizel motorunun secenekleirnin az olmasi. Ornegin diger markalar gibi 1.4 benzinli ya da 1.5 - 1.6 dizel secenekleir olsa satis rakamlairni dusunemiyorum bile. Ancak motor uretmek bir araca adapte etmek kolay is deigl. Keske Nissan-Renault isbirligi gibi Hyundai'de bir alman ya da fransiz firmais ile bu konuda is birligine gitse.

    4x4 konusunda otopark videosu harici cok fazla arazi videosu izleidm. otopark.com harici sanziman isinmaisndan bahseden baska video goremedim. Belki o aracta teknik bir ariza vardi pesin hukumlu olmamakta fayda var.

    Bu araclair alanlar zaten arazide camel trophy yapmaya cikmaz diye dusunuyorum.

    Bence sinifinin en iyi tasarimli ve en iyi donanimli araci.

    Hyundai'yi birkez daha tebrik eidyorum. Keske motor secenekleir konusunda biraz daha guclu olabilseler.




  • Daha önce yazmıştım ama birkez daha tekrar etmek istiyorum,tuccon herşeyiyle on numara bi araç ama rakipleri karşısında 10000 TL'lik bir fiyat fazlalığı olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir hocam otoparktaki aracın arızalı olabilme ihtimalini düşünmedim veya test aracı vb. gibi bir şeyden dolayı da sıkıntısı olabilir.Bu araçlarla zaten dediğiniz gibi ağır bir arazi şartlarından üstün verim beklemek pek doğru olmaz ama en azından köye giderken,veya karla kaplı bir bölgeye tatile giderken patinaja düşmeden,şanzıman vb. bir sorun vermeden geçebilmesi lazım.Bataklık haricinde çoğu yerden sıkıntısız geçmesi gerekiyor ki araç heybetli bir yapıya sahip zaten.Dışarıdan bakıldığında işte klasik şehir jipi havası vermiyor.

    Renu'nun talismana koyacağı 1.6 dizel 160 hp 380 nm torkluk motoru şu jipe koysa piyasayı süpürür bu jip.Bir de sadece Türkiye açısından düşünmemek lazım yeterli bir ekonomi ve güç sunsun bir Avrupa'lı alır arkaya bir karavan takar diyar diyar gezer.Bu arabayı 2.0 dizel ile 160-170'e almak mantıklı değil.Türkiye'de halen bir eksik var ve bunu kapatamadılar.Cadillac Escalade,Gmc'nin ve Chevrolet'in bu tip büyük jipleri meşhur.Fakat bir türlü büyük bir 2.0 dizel ile Türkiye'ye getirmemek için ısrar ediyorlar.

    Şu Escalade gibi heybetli büyük bir arabayı 2.0 dizel ile Türkiye'ye 180-240 bin lira arasında Türkiye'ye getir bak nasıl satılıyor.Yap şöyle 8 kişilik dev gibi 2.0 bilmem kaç nm tork iyi de bir beygir ile.Benzinli de 4-5 litre ile yaptığını 2 litre dizel ile yap.Türkiye'de hayvani benzinli motorlarla getiriyorlar hem senede 25 bin lira mtv'si var hem alış fiyatı 1 milyon lira şaka gibi.

    Hyundai,Santa Fe'yi Escalade'nin Türkiye versiyonunu üret birebir benzesin genel dış yapısı iç koltuk sayısı falan bak nasıl satıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ajf39

    Daha önce yazmıştım ama birkez daha tekrar etmek istiyorum,tuccon herşeyiyle on numara bi araç ama rakipleri karşısında 10000 TL'lik bir fiyat fazlalığı olduğunu düşünüyorum.

    Ancak ayni ozelliklerde dediğiniz rakamlarda araç yokki. Ucuz degil kesinlikle o dogru ama daha ucuz olan benzer ozelliklerde ve donanimda bir arac da mevcut değil.
    Yurtdışı fiyatlarına bakarak da makul gözüküyor tr rakamı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALINTI:
    "Arkadaşlar Selamlar. Tüketim, yaptığınız km ve alış fiyatları bazında dizel mi yoksa benzinli araç mı kullanmalıyım için bir hesap makinesi linki paylaşmak istedim. Mesela benim için aracı dizel olarak almak istediğim zaman vereceğim fiyat farkını 5,7 yıllık bir kullanımdan sonra telafi etmeye başlıyorum. Sizde durumlar nedir?"
    Benzinli - Dizel Karşılaştırma Uygulaması | Otokritik.com
    Aşağıda linkini de veriyorum:
    http://www.otokritik.com/benzinli-dizel-karsilastirma/




  • Şu ana kadar elit plus için en düşük 108 diyen oldu, 109 ve 110 fiyat alan da olmuştu sanırım. 108 in altını duyan oldu mu?

    Başka fiyat alan oldu mu? Her bayi 108 e kadar inemiyor galiba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dalio D kullanıcısına yanıt
    108 bin mi maslak hyundaiden mi aldiniz acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cümleten günaydın..Manuel alan arkadaşların yorumları beklenmekte..Bilginize sunulur Arkadaşlar aralık ayında ALLAH nasip ederse manuel Tucson almayı düşünüyorum..Aralıkta araba almak mı mantıklı olur yoksa 2016 ocak mı beklenmeli acaba..Bunu sormamda ki sebep yeni gelecek olan araçlarda herhangi bir değişiklik bir düzeltme,iyileştirme vs olur mu..Ocakta araç almanın artıları neler olur veya eksileri neler olur..Şimdiden teşekkürler...
  • Navigasyonun geçmiş bölümünün nasıl silineceğini bilen var mı ?
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    bakın bende 3 aylık 3008 s49p-kvmle şu an 96 bin felan olmuş ha alınır mı bu paraya kesinlikle alınmaz parasının aracı değil ama dediğiniz gibi tucson 100 bin üzeri ise baz donaanımı ya da dizeli 120 bin felansa (açıp bakamdın sitesine) tabiki o para gözden çıkarılacaksa kesinlikle crv alınır ama dizel otomaitğini 100 bine veriyorsa rakipsiz kalır, malzeme kalitesi de kesinlikle qadjar,qashqai ve 3008 den iyidir hyundainin, hundai dünyanın en büyük çelik üreticilerindendir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: icay

    Navigasyonun geçmiş bölümünün nasıl silineceğini bilen var mı ?

    Hocam en kolayi resetlemek bence. Sag altta reset için ince bi giris var kurdan gibi bir seyle resetleyebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.