Şimdi Ara

Wifi facebook a girmiyor [ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefondan wifi üzerinden facebook a girmeye çalıştığımda facebooka bağlanmıyor birileri facebook hesabınızı çalmaya çalışıyor olabilir bu kişi mesajlarınıza vs şeyler bakabilir diyordu ne yapmam gerek bir yardım ederseniz.



  • Beyler görüldü atanlar bile cevap vermedi çözümü buldum.İhtiyacı olan biri bakar yapar .
    Gizlilik hatası nedir: https yani SSL kullanan sayfaların güvenliğiniz için belirlemiş olduğu bazı kuralların dışında hareket edildiğinde Android Google Chrome Web Tarayıcısının size vermiş olduğu uyarıdır. Tamamıyla güvenliğiniz açısından bu şekilde bir problem ile karşılaşabiliyor olabilirsiniz.

    Bu uyarıyı almanızın sebepleri arasında en temel sebeplerden birisi ise tabletinizdeki Tarih Saat ayarlarının yanlış olmasından dolayı kaynaklanmaktadır.


    Bu sebeple tabletinizde öncelikle Tarih saat ayarlarını yapmanız gerekmektedir. Bu ayarları yapabilmek için Tabletinizde veya Android Telefonunuzda Uygulamalar>Ayarlar>Daha Fazla bölümleri altındaki Tarif ve Saat menüsü içerisinden Otomatik Saat Ağ destekli saat kullanı işaretleyelim yada bu seçenek yok ise el ile tarih ve saat ayarlarını yapalım. Ardından Google Chrome'u tekrar açın ve internet bağlantınızı kontrol edin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.