Şimdi Ara

SUBARU’NUN SPORT TOURER MODELİ LEVORG AUTOSHOW’DA GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  SUBARU’NUN SPORT TOURER MODELİ LEVORG AUTOSHOW’DA GÜN YÜZÜNE ÇIKTI
    WRX STI’dan esinlenilen ön tasarımıyla spor otomobil hissi veren Yenilikçi Sport Tourer LEVORG, İstanbul Autoshow’da lanse edildi. Konfor ve sürüş güvenliği özellikleri ile rakiplerinden ayrışan LEVORG’un Türkiye’de yılın ikinci yarısı yollara çıkması bekleniyor.

    Subaru standında sergilenen diğer yıldız modeller arasında; yeni turbo dizel FORESTER, "EyeSight" sürüş teknolojili OUTBACK, Crossover segmentinin güçlü temsilcisi XV ile performans tutkunlarının tercihi BRZ yer alıyor.

    31 Mayıs Pazar gününe kadar otomobilseverlerin ziyaretine açık olacak İstanbul Autoshow Fuarı’nda Subaru’nun farklı tercihlere hitap eden birbirinden cazip modelleri 31 Mayıs Pazar gününe kadar görülebilecek.

    Bayraktar Grubu markalarından SUBARU, bu yıl TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Autoshow 2015 Fuarı’nda gözde modellerini 6’ıncı salonda 810 metrekarelik stant alanında sergiliyor.

    Subaru’nun birbirinden özel modelleri, fuarın basına özel açılış gününde Subaru Fuji Heavy Industries, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Toyoki Yoshioka ve Subaru Türkiye Genel Müdürü Halil Karagülle’nin de hazır bulunduğu stantta otomobilseverlerle buluştu. ........

    http://www.motobilim.com/2015/05/subarunun-sport-tourer-modeli-levorg.html







  • Salyalarımı zor toparladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.