Şimdi Ara

Microsoft, iOS için özel bir mesajlaşma uygulaması geliştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft, iOS için özel bir mesajlaşma uygulaması geliştiriyor


     

    Bugüne kadar iOS ve Android platformu için pek çok uygulama geliştiren ve kullanıma sunan teknoloji devi Microsoft, bu kez iOS tarafına özel bir mesajlaşma uygulaması üzerinde çalışıyor. 




    Firmadan sızdırılan dökümanlara göre Flow by Outlook adını alacak olan uygulama email adresi üzerinden kullanıcıların birbiri ile mesajlaşmasını sağlayacak. Hızlı çalışma prensibini benimseyen Flow sadece kendi içerisinde başlayan ve biten sohbetleri gösterecek. 




    Rakip uygulamalara nazaran Flow daha çok mail sohbeti üzerinde inşa ediliyor. Yani anlık olarak Flow üzerinden gelen maillere cevap verilecek veya karşı tarafa mail gönderilecek. Bu sohbet haricinde gelen kutusundaki diğer mailler Flow içerisinde yer almayacak. Bu bakımdan Flow uygulaması Outlook platformunu temel alıyor, Flow sohbetleri Outlook'dan da takip edilebiliyor.




    Yeni uygulamanın kapsamının ne olduğu ve neler getireceği konusunda henüz bir bilgi yok ve Microsoft da yorum yapmaktan kaçınıyor. Ancak Windows 10 ile birlikte Flow uygulamasının da resmiyet kazanması bekleniyor. 

     

     








  • Rakip platforma kendi ürününden daha çok değer veren nadir şirketlerden birisidir Microsoft, şaşırtmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az zaman sonra millet baslar wp niye yok demeye.



    W10 a gelmezse o zaman haklisiniz

  • Önce iOS platformuna yayınlanacak şeklinde olmalı haber. En azından başka yerlerde böyle okudum. Google+ uygulaması bile önce iOS'a gelmişti. Oturmuş platform, az sayıda cihaz. Daha iyi deneyecek yer mi var?

  • wp yede gelecektir bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Kendi platformunu popüler hale getiremediği için bari diğer platformlarda şanım yürüsün diye düşünüyorlardır. wp daha çok yayıldıkça diğer platformlara verdikleri değerin geri dönüşünü alırlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.