Şimdi Ara

CD Projekt: 'The Witcher 3'ün Grafiklerini Düşürmek Zorunda Kaldık'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      The Witcher 3: Wild Hunt'ın tam sürümündeki grafiklerin E3 2013'te gösterilen grafiklerle aynı olmadığı aşikâr. Geliştiriciler de sonunda downgrade (grafiksel kalitenin düşüşü) olayını kabul ettiler.
     
         CD Projekt'in kurucularından Marcin Iwinski'nin açıklamaları firmanın hedeflenen-ilk gösterilen grafiksel kaliteye ulaşamadığını gösteriyor:
     
        "Geliştirme sürecine baktığımızda, ticari gösterim için bir video hazırlamıştık, her şey çalışıyor ve harika görünüyordu. O an oyunu bitirme aşamasından çok uzaktık. Ardından oyunu platform gözetmeksizin ilk aşamada inşa ettiklerimizi açık bir dünyaya koyduk ve sonra 'hass.tir, istediğimiz gibi olmuyor dedik. Her şeye rağmen bir kere oyunu göstermiştik, o nedenle ilk gösterdiğimiz görselliği verebilmek için çabalamak zorundaydık. Ardından dev bir dünyayı ilk gösterdiğimiz videodaki gibi yapmaya çalıştık. Sonuç ise oyun geliştirme aşamasının doğal sürecindeki gibi oldu"
     
        Anlaşılan geliştirici CD Projekt, The Witcher 3: Wild Hunt'ı istediği grafiklerde yapamamış ve doğal olarak grafikleri düşürmek zorunda kalmış. Bunda platformlar arasındaki fark kadar, dev bir dünyanın her yerini çok üst düzeyde yapmanın zorluğu da var gibi görünüyor.
     
     








  • Oyun hala çok güzel gözüküyor fakat downgrade yedi gerçekten örneğin şu görsele bakın

    http://i.imgur.com/n087I53.jpg

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Downgrade falan umrumda değil 700 serisinde oyun oynanmıyor şunu halledin bu nedir ya!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Relinquished06

    Oyun hala çok güzel gözüküyor fakat downgrade yedi gerçekten örneğin şu görsele bakın<br><br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=106016164&url=http://i.imgur.com/n087I53.jpg" data-href="http://i.imgur.com/n087I53.jpg">http://i.imgur.com/n087I53.jpg</a>


    burda acıklama yapmakta delikanlılıktır işte adamsınız cd project
    daha oyun yeni çıkmış adamlar nasıl acıkladılar satis rakamı dusme
    ihtimalini bile goze alarak delikanlılık budur iste

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • http://i.imgur.com/n087I53.jpg ohaaaaaa

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Haberi okumak istemeyenler için özet: "Konsolların gücü yetmedi, her şeyi kırptık xd".

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bazen herşeyi döner satan tezgaha yaklaştığımızdaki "Abi ben bir çeyrek rica edeyim" dediğimizdeki kadar kolay olduğunu zannediyoruz. Halbuki bunun sabahın çok çok erken saatlerinde etini alması, terbiye etmesi, hazırlanması ve tüketiciye sunulması kadar uzun bir aşama vardır. Konunun özünden sapmadan şunu demek istiyorum ki; elimizdeki malzeme güzel bir malzeme. Herşeyde olduğu ve olacağı gibi evdeki hesap çarşıya her zaman uymuyor. Geriye kalan "uydurabilme" kısmı. Ben CD Project Red firmasına bir türk oyuncu olarak teşekkürlerimi sunuyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yav he he.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • videolardaki gibi gelemeyeceğini zaten biliyordum şuan ki grafikler fazlasıyla tatmin etti zaten beni..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu nasil bir bahane oha.

    Ulan ben kendi isimde (ev tekstil perde urunlerin satiyorum) musteriye katalogdan urunun gosterip iste bunu yapalim size deyip parasinda onden alsam sonra musteri eve goturup baksa ve urunun kendisine gosterdigim urun ile ayni urun olmadigini gorup tekrar bana geri getirse. Kardesim sen bana ne gosterdin ne satiyorsun ayip degilmi sen ne bicim bir firmasin dese. Bende ona hasssktrr ben guzel yapmaya calistim ama istegim gibi olmadi keske o urunu sana hic gostermeseydim tuhh. Neyse sen eve git benim sana verdigimi kullan desem...?

    Kesin o urunu benim biryerime sokar bide ustune dolandirici diye dava acar ve kazanirda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun çıkmasına yakın downgrade iddiaları türemişti, firma bu bitmek-tükenmek bilmeyen iddialara karşı en sonunda suskunluğunu bozup "oyunun çıkmasına az kaldı, çıkınca neyin ne olduğu görülecek" gibi bir açıklama yapmıştı.
    BKNZ Açıklama:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcher_3un_Downgrade_Haberlerine_Aciklama_Geldi-78451.htm

    Böyle bir açıklamadan sonra bu tamamen "geri-vites" yapmaktır. Delikanlılıkla alakası yoktur bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapdoor -- 21 Mayıs 2015; 13:32:52 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Desene sen PS4 ve XO yüzünden grafiklerden kısmak zorunda kaldık , baskıya dayanamayıp downgrade yaptık desen başımızın üstünde yerin olur .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bence downgrade olayı kabul edilebilir birşey. Kimse oyunu önsipariş ile almak zorunda değil. Sonuçta buda ticari bir yöntem. Oyun çıktıktan sonra incelemelerine bakarsın ona göre alırsın almazsın. Tabi downgrade dediğin oyun çıktığında tanıtım görselleri ile arasında nesil farkı olmayacak. Adamlar daha ne yapsın o grafiklerle ps4 ve xbox one da çalışması bile mucize bence :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcher_3_Wild_Hunt_Tekrar_Ertelenmeyecek-59796.htm

    "CD Projekt'in kurucularından Marcin Iwinski, kendilerinin yeni yetme bir firma olmadığını ve bir kere oyunu erteledikten sonra tekrar bir erteleme yapmayacaklarını söylüyor. Yani oyun Şubat 2015'te kesin olarak piyasaya çıkıyor."

    Keza Konuyla ilgili firma yetkilisi Marcin Momot, "Bunlar sadece ortaya çıkan söylentiler ve daha önce dediğimiz gibi konuyla ilgili ciddi açıklamalarda bulunmayacağım.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Witcher_3un_Downgrade_Haberlerine_Aciklama_Geldi-78451.htm

    Fazla söze gerek yok.Grafiklerin düşürülmüş olması şaşırtmadı.İşin başındaki adamın bir dediği direğini tutmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi michael01 -- 21 Mayıs 2015; 13:36:45 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MALTHAEL

    Desene sen PS4 ve XO yüzünden grafiklerden kısmak zorunda kaldık , baskıya dayanamayıp downgrade yaptık desen başımızın üstünde yerin olur .


    Oyunun bu şekilde bile gtx 980 ile full detay çalışıyor gösterdikleri detay da olsa ne ile açacaktın merak ediyorum. Ha herkezde SLI Titan var bu forum unutmuşum...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu anki grafik özelliklerinde bile Titan X yüksek çözünürlüklerde çuvallıyorsa, o zamanki grafik efektleri ile çıksaydı çoğu insan oynayamayacaktı bile. Halen optimizasyon tam anlamıyla sağlanmış değil zaten haftaya büyük bir yama gelecekmiş.

    Firmaların şu in game videolarını dikkatli yapması gerek. Ben özellikle Ubisoft gibi bazı firmaların bilerek oyunu çok iyi göstermeye çalıştığına inanıyorum. O grafik ayarlarında gösteriyorlarsa kusura bakmasınlar da kimseyi aptal yerine koymaya hakları yok. İnsanlar o grafiklere aldanıp satın alıyorlar.
  • Grafikleri şuan iyi olabilir ama ilk gösterilen ile arada fark bariz gözüküyor.BSC ilk izlenimde zaten söyledi "downgrade var ama şuan ki grafiklerde gayet tatmin edici" diye.
    Burada benim tepkim ilk gösterdiklerini sunamamaları.Zaten bir daha ertelenmez diyip oyunu 2. kez ertelemeleri,downgrade yok sadece söylenti deyip sonra evet grafikleri düşürdük demeleri her ne kadar oyunu dolu dolu yapsalar da beni firmadan soğutan şeyler.
  • Oyun yapımının arkaplanda olan bitenini bilmeyen arkadaşlar biraz fazla eleştirmiş gibi geldi bana. Adamın dediği şeyler doğru yani sizin o e3'te gördüğünüz şeylerin hepsi oynayış videoları da dahil o konferansa özel olarak tasarlanıyor. Yani oyun tamamlandığında o sahnenin teknik açıdan öyle olacağı garantisini hiç bir firma veremez. Haliyle bazı firmalar mükemmel grafiklerle uçmak istiyor ama donanımların yetersizliği onlara tokat gibi geliyor. Ben bu downgrade konularını sevmiyorum yani hiç bir yapımcı oyununu keyfinden öyle yapmıyor. Bazı yetersizlikler sonucunda oluşuyor. Tüketicilerde haklı sonuçta o videolara göre oyunları sipariş ediyorsunuz ama sektörün gerçeği bu tamamlanmamış oyunun videosu asla gerçeği yansıtmaz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Firma yalan üstüne yalanla reklamını yapıp parayı kaldırıyor, hatırlarsanız tüm dlc lerde ücretsiz olacak oyunculara ücretli içerik satılmaz diyip daha sonra 2 tane dlc nin paralı olacağını açıkladılar.

    Yasal düzenleme getirilmesi lazım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Başından kendileride iyi biliyordu. E3de ki görsel kalitede yapamayacaklarını oyun çıkmış süslü kelimeler ile durumu toparlamaya çalışıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 21 Mayıs 2015; 18:04:57 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.