Şimdi Ara

AIO Faks/Yazıcı/fotokopi/Tarayıcı Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar


    Ofisimize All In One Faks/Yazıcı/fotokopi/Tarayıcı istiyoruz. Aylık kapasitemi 300-500 arası değişiyor. Faks özelliği olması önemli. Bütçemiz 250 300 civarı. Üstündeki modelleride inceleyebiliriz. Fakat masrafsız olması önemli, zamanında aldığımız HP8500 yazıcı "model yanlış olabilir" kartuşu ayrı maaliyet üstüne baskı kafası üstünede tıkanma sorunları yaşadık. Yardımlarınızı bekliyoruz. Toner ilede çalışabilir renklide olabilir. Önemli olan dolumu kolay ve maaliyetsiz olsun.

    Saygılarla



  • Renkli yazıcıların tamamının kopyalama maliyetleri oldukça yüksek, ancak illede renkli olacak derseniz yine en ekonomik modeller arasında yar alan Hp LaserJet Pro 200 Color MFP M276nw yazıcıyı önerebilirim, drum ünitesi yazıcı kartuşuyla tümleşik olduğundan toner değişimi dışında maliyet çıkarmaz fakat m276nw yazıcısının üzerinde dört adet toner bulunduğundan bu toner kartuşlarının orijinalini almaya kalktığınızda yazıcı fiyatından çok daha pahalıya gelecektir.
    İlgili yazıcının yüksek kaliteli muadil toner kartuşlarının her biri 100 tl civarındadır.
    Siyah beyaz baskı sizin için yeterliyse, günümüzde üretilmiyor olmasına karşın halen bazı satıcıların stoklarında bulabileceğinizi düşündüğüm HP Laserjet Pro M1212nf yazıcıyı önerebilirim, muadil toner kartuşunu 35 tl civarında satın alabileceğiniz bu ürün en ekonomik maliyetli çok fonksiyonlu lazer yazıcılar arasında yer almaktadır.
    Drum ünitesi tümleşik olduğundan ekstra maliyetle karşılaşmayacağınız bu yazıcıyı bulamazsanız yerine üretilen hp 83a toner kartuşu kullanan yazıcılardan birini tercih edebilirisiniz, yeni versiyonların toner fiyatları birkaç lira daha pahalı olmakla beraber emsal özellikleri taşımaktadır.
    Örnek vermek gerekirse hp m125 ve hp m127 modelleri inceleyebilirsiniz.
    yazıcıların baskı adetleri ve kaliteli kartuş fiyatları ile ilgili aşağıdaki linkten bilgi sahibi olabilirsiniz.


    http://www.alokirtasiye.com/




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.