Şimdi Ara

S3 mini'nin wifisini nasil açabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar s3mini cihazin hattimdaki interneti nasil tablet pc de kullanirim.
    Bulamadimda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ayarlar - Diğer Ayarlar - Bağ. ve taşınabilir Wi-Fi Alanı - Daha sonra açma kapama tuşunu göreceksiniz

    Tuşa basıp Wi-Fi alanı açtıktan sonra gerekli ayarlar için yine Taşınabilir Wi-Fi alanı yazan yazının üstüne basılı tutabilirsiniz
  • Samsung S3 S4 Mini İle Telefondan Bilgisayarı İnternete Kablosuz Bağlamak
    Akıllı telefonunuzu Kablosuz bağlantı özelliği ile yani telefonu modem olarak bir Ap noktasına dönüştürerek telefondan bilgisayarınızı internete bağlamayı anlatacağım. Bunun için bilgisayarınızda (Özellikle Laptop(Dizüstü) bilgisayarınızda) Wi-Fi bağdaştırıcısı sorunsuz olarak çalışması gerekmekte bu sayede rahatlıkla telefonun internetini bilgisayarınızda da kullanabileceksiniz.

    Telefondan Bilgisayara Kablosuz Olarak İnterneti Paylaştırma;

    Uygulamalardan Ayarlar bölümüne girerek Wifi bölümünde bulunan Diğer Ayarlar Ekranına girelim.

    Resim 1
    Taşınabilir Wi-Fi alanı

    2- Burada bulunan Bağ. ve taşınabilir Wi-Fi alanı seçeneğine girerek aktif edelim.
    Etkinleştirme işlemini tamamladıktan sonra bilgisayarınızdan eğer bu etkinleştirdiğiniz ağın adını falan değiştirmemişseniz AndroidAP olarak gözükecektir. Bu ağa bilgisayarınızdan bağlanmak istediğinizde sizden şifre isteyecektir bu şifreyi öğrenebilmek için telefonunuzdan yukarıdaki resimde kırmızı ile belirtilen kısıma dokunarak Taşınabilir Wi-Fi alanı denilen pencereyi açıyoruz ve içerisinde Diğer cihazlardan bağlanma olarak geçen kısımdaki bilgileri bilgisayarımızda kullanarak telefonun kablosuz ağına girmiş oluyorsunuz.




    Ancak kendinize özel ağ ismi, şifre ve şifre türü belirlemek isterseniz aşağıdaki resimde de görebileceğiniz gibi Yapılandır seçeneği içerisinden gerekli SSID adı Parola ve şifreleme türünü değiştirerek istediğiniz gibi girebilirsiniz.

    Resim 2
    Wifi Yapılandırma

    3- Bu ekranda görüldüğü gibi kendimin ayarlamış olduğu ağ adı ve şifresi ile diğer cihazların bu bilgiler ile telefona bağlanmasını ve internetini kullanmasını sağlayabilirsiniz. Ancak Unutmayın ki MOBİL VERİSİ yani telefonunuzdan internete bağlanabilirken bilgisayarınız internete bağlanabilir. Ayrıca bir çağrı aldığınızda veya telefon görüşmesi yaptığınızda mobil veriniz devre dışı kalacağından internet bağlantısını bilgisayardan kaybedersiniz.

    Artık telefonunuzu modem olarak kullanabilirsiniz.Bilgisayarınızın kablosuzundan yazdığınız şifreyi veya otomatik telefonunuzun verdiği şifreyi girerek rahatlıkla bilgisayarınız ile telefonu kablosuz olarak bağlayıp bilgisayardan internete bağlantı sağlayabilirsiniz. Kolay gelsin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.