Şimdi Ara

Yeni Need for Speed Oyunundan Bir Görsel Daha Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •     Daha önceden her sene çıkışını yapan fakat alınan kötü sonuçlardan dolayı toparlanma sürecine giren Need for Speed serisi bu sene itibariyle geri dönüşünü yapacak. Yarın resmi duyurusu gerçekleştirilecek olan yeni Need for Speed oyunundan bir görsel daha paylaşıldı. Oyunun Underground 3 olacağıyla ilgili yoğun söylentiler devam ederken gelen görsel şu şekilde,

• Underground olmaz olursa da sadece ismi Underground olur çok şey bekleyin Most Wanted 2 rezilliğinden sonra

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Modifiye var gözüküyor ama şu saçma sapan 1-2-3-4-5 çeşit body kit koyupta modifiye var demezler inşallah

• BURALARI YIKARLARRRRRRRRRRR. UG3 geliyor.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • underground 3 bekliyoruz ama 3 ihtimal var bana göre
    1.si sadece NFS:underground olacak ismi
    2.si yenş görselde lastiğe bakarsanız speedhunter yazıyor oyunun yeni ismi bu olabilir
    3.sü bu oyun yeni bir NFS Carbon'da olabilir

umarım underground 3 olur... artık derslerini almışa benziyorlar umarız hayal kırıklığı yaratmazlar bu sefer

• Eski oyunları nesile uyarlıyorlar, sevindirik oluyoruz, hayal kuruyoruz, ama... Örnek: Most Wanted diyonuz gelene bakın...

• quote:

Orijinalden alıntı: paynetothemax

underground 3 bekliyoruz ama 3 ihtimal var bana göre<br>1.si sadece NFS:underground olacak ismi<br>2.si yenş görselde lastiğe bakarsanız speedhunter yazıyor oyunun yeni ismi bu olabilir<br>3.sü bu oyun yeni bir NFS Carbon'da olabilir<br><br><br>umarım underground 3 olur... artık derslerini almışa benziyorlar umarız hayal kırıklığı yaratmazlar bu sefer

http://store.speedhunters.com/us/shop/

Speedhunter bir marka, daha çok görsel modifiye olaylarıyla ilgili.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana direkt şunu hatırlattı, hayırlısı bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: So Much Ado

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: paynetothemax<br><br>underground 3 bekliyoruz ama 3 ihtimal var bana göre<br>1.si sadece NFS:underground olacak ismi<br>2.si yenş görselde lastiğe bakarsanız speedhunter yazıyor oyunun yeni ismi bu olabilir<br>3.sü bu oyun yeni bir NFS Carbon'da olabilir<br><br><br>umarım underground 3 olur... artık derslerini almışa benziyorlar umarız hayal kırıklığı yaratmazlar bu sefer</blockquote><br><br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=105992042&url=http://store.speedhunters.com/us/shop/" data-href="http://store.speedhunters.com/us/shop/">http://store.speedhunters.com/us/shop/</a><br><br>Speedhunter bir marka, daha çok görsel modifiye olaylarıyla ilgili.

haa tamam o zman bilmiordum kardeşim sağolasın. o zaman inşallah underground 3 gelir ve sağlam modifiye seçenekleriyle gelir. bgün nolimits'in videosunu izledim onda bile baya bir modifiye var o halde esas oyunumuzda (muhtemel undergroundda) umarım bol bol modifiye olur, umarım geniş bir harita olur ve umarım o eski underground ruhunu bize yaşatır...şahsen modifiye olsa bile bize daha en baştan porsche'yi ferrariyi dayarlarsa gene anlamı kalmıcak oyunun

• Görsellerden speedhunter tires diye arayın bakalım. Modlu araçlar çıkıyor acaba bir mesaj mı vermek istediler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut var gibi içimde yine hüsran yaşamaktan bıktım seriyi çok severim özellikle underground serisini. "Bu arada 2000'li yıllarda ingilizce yazma ve okuma bilmeyenler bile oyun adını ezbere yazardı" bu da hoş bir detaydır bizden olan : )

• https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11245481_432865626873477_3293740409181118474_n.png?oh=4e6c5979445ed38a2c2eae9a23f0b86b&oe=55CDFA89

şu görselden yola çıkarak söylüyorum acaba oyunun ek almama ihtimali varmıdır ki?

bence olabilir. direk need for speed ismiyle de çıkabilir...ama yinede çok büyük bir ihtimal underground diyorum ben

• Underground 2deki drag yarışlarında aldığım zevki henüz başka bir oyunda almadım. Umarım drag yarışları olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda UNDERGRAOUND teması geri geliyor bence bu resimden de belli oldu!!!!Çok geç kaldınız çook!Neyse en azından yeni nesilin hakkını veren bir oyun yaparsınız bi zahmet ne diyeyim.Uzun zaman sonra ilk defa bu kadar umutluyum NFS serisinden.Zaten olayı hep buydu,sokak yarışları ve bol modifiye!

• quote:

Orijinalden alıntı: fiyu

Umut var gibi içimde yine hüsran yaşamaktan bıktım seriyi çok severim özellikle underground serisini. "Bu arada 2000'li yıllarda ingilizce yazma ve okuma bilmeyenler bile oyun adını ezbere yazardı" bu da hoş bir detaydır bizden olan : )

Ayrıca görselde ki kalite hiç fena değil eklemeden geçemicem

• Bu da şurda kanıt niyetine dursun :D.http://www.speedhunters.com/2015/05/tamon-design-supras/

• Hadi be EA sevindir bizi, Underground serisini layıkıyla geri getirirler umarım öyle süper sınıf otomobiller olmadan sadece sokak araçlarına yönelik bir oyunu özledim.

• Hiç umutlanmıyorum sonra bi çıkıyo beklediğimizle alakası yok. Oynanış videosu versinler modifiyenin yine dibine vursunlar ancak o zaman inanırım.

• 1 sene ara verip yine de yeterli seviyeye gelemezse oyun zaten daha gelmesin. Ben umutluyum şahsen sırf yapımcılara verilen zamandan dolayı.

• Yeni Carbon gelmesini Underground dan çok isteyen bi ben mi varım?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.