Şimdi Ara

Asaldan bir mesaj geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar mayıs ayındaki celp tercihim çıkmadı ardından askerlik şubesini gidip kağıt aldım agustosa kalmışım ama gene muhtemelen sevk yazıyordu sordum sistemde kesin olarak gidiyorsun dediler ardından asal'a mesaj attım böyle bir cevap geldi ne demek bu mesaj arkadaşlar ?

    2. Ağustos 2015 er celbinde silahaltına alınabilmeniz için askerlik şubesince gerekli işlemler yapılmıştır.

    ardından bir tane daha mesaj geldi aynen bu şekilde;

    Ağustos 2015 er celbinde silâhaltına alınabilmeniz için askerlik şubesi başkanlığınca gerekli işlemler yapılmıştır. Sınıfınızı, birliğinizi ve hangi grup olarak ne zaman sevk edileceğinizi Temmuz 2015 ayının üçüncü haftasından itibaren en yakın askerlik şubesinden veya e-Devlet üzerinden öğrenebilir, sevk işleminizi de yapabilirsiniz. Ağustos 2015 er celbi 1'inci grupta sevke tabi olanlar 03-06 Ağustos 2015, 2’nci grupta sevke tabi olanlar ise 30 Eylül-02 Ekim 2015 tarihinde silahaltına alınacaklardır.

    arkadaşlar şimdi ben kesin olarak gidecek miyim ağustosta celbim ağustos gönderiyor askerlik şubesine gittim belge aldım 03 ağustos yazıyor ama orada muhtemelen yazıyordu herhalde celp tercihinde bulunduğum için ..

    sordum kesin gidiyorsun dediler mail attım yukarıdaki mesajlar geldi sizin yorumunuz nedir biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.







  • yardım edecek yok mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alex19071

    yardım edecek yok mu

    benim celp, kasım erken sevk seçtik. şubat mayıs tercih ettim ama çıkmadı agustos'da tekrar ara dediler acaba kesinmi benimde ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnlyKing

    quote:

    Orijinalden alıntı: alex19071

    yardım edecek yok mu

    benim celp, kasım erken sevk seçtik. şubat mayıs tercih ettim ama çıkmadı agustos'da tekrar ara dediler acaba kesinmi benimde ?


    çıkmadı ise asal'a mail at haber ver derim benimde agustos'du çıkmadı attım agustosta kesin gidiyorsun dediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.