Şimdi Ara

DİV içerisine online bir sayfa çağırmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Ben örneğin index içerinde kullandığım herhangi bir div içerisine online bir internet sitesinin sayfasını çağırmak istiyorum. Fakat bunun için gerekli mantığı bulamadım. Bu konuda bildiğiniz bir şey varsa benimle paylaşır mısınız ? Önerebileceğiniz her hangi bir site..



  • Yanlış anlamıyorsam iframe işinizi görecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi hocam aslında iframe kullanmak istemiyorum çünkü iframe kullandığımda sayfanın büyüklüğüne göre içeriğin sığmasını gerçekleştiremiyorum. ör sayfa küçüldüğünde içerik de sayfaya sığacak şekilde olacak. Ama iframe de bunu yapamıyorum. parametrelerinde de hata veriyo zaten. Div içerisine direk divin içinde açabileceğimiz bi kod var mıdır? Bilginizi paylaşırmısınız! ör hakkında sayfasına girdiğinde div in içerisi atıyorum forum.donanimhaber.com ile dolsun bunu yapabilir miyiz ?
  • illegalf İ kullanıcısına yanıt
    şimdi sevgili kardeşim. şöyle anlatayım. örneğin ben index.html sayfamın içerisinde <div id="onlinesayfa"> </div> diye bir sayfa kullanıyorum. Bu id olduğu için benim sayfa içinde tanımladığım biryeri gösteriyor. Fakat ben sayfa içinden değilde divin içerisine başka bir örneğin donanimhaber.com un anasayfasını çağırmak istiyorum. böyle bir şey yapabilmemiz mümkün müdür?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.