Şimdi Ara

Nvidia, The Witcher 3 Odaklı Ekran Kartı Sürücülerini Yayınladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     PC oyuncuları için ekran kartı sürücüleri konusu bir dönemler sıkıntı haline gelmişti. Ancak son yıllarda bu konuda ekran kartı üreticileri de hızlı davranmaya başladı. GTA V'in çıkışından önce oyuna özel sürücülerini yayınlayan Nvidia, aynı şeyi The Witcher 3 için de uyguluyor.
     
        Gün itibariyle Nvidia'nın The Witcher 3 için geliştirdiği yeni sürücüleri yayınlanmış durumda. Bu sürücülerle beraber yapılan optimizasyon çalışmalarıyla oyun deneyiminiz daha iyi hale gelirken, SLI ve GeForce Experience desteği de eklenmiş oluyor. Yeni ekran kartı sürücülerini yine GeForce Experience aracılığıyla indirebilirsiniz.
     








  • Nvidia bu işte bir numara ya harbiden helal olsun. AMD artık bir kaç ay sonra ancak oynanabilir seviyeye getirir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • AMD please
  • cpr nvidia ile birlikte çalıştığı için ilk nvidia sürücülerinin çıkması normal. amdnin witcher sürücüsü max 1 haftaya çıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keras -- 18 Mayıs 2015; 14:07:08 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • her ne kadar bu zamana kadar hep amd kullanmış olsam da yazılım olarak nvidia açık ara önde

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunun optimizasyonu iyi olmuştur inşallah

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sürücü yayınlayacağına sony yada microsoft'un pc'ye downgrade yapması için para vermesi gibi sende para basıp yükseltseydin ya! 2000 tl karta verdirip ps4 seviyesinde oynattırmaya utanmıyormusun nvidia?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • konsolla çok grafik farkı yok ama pc'de istediği ekran kartı konsolun toplam fiyatından fazla istiyor. nasıl iş anlamadım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Virinom

    Nvidia bu işte bir numara ya harbiden helal olsun. AMD artık bir kaç ay sonra ancak oynanabilir seviyeye getirir.

    AMD kullanmama rağmen AMD fanı değilim ama ne alaka şimdi? GTA V için de aynı gün sürücüler yayınlandı. Ha laptoplarda çalışmıyor hala orası ayrı mevzu ama optimizasyon sürücüsü yayınlandı mı yayınlandı. Ne gerek var birkaç ay sonra diye atıp tutmaya. Birini yüceltip diğerini yermede ustasınız.
  • Yayınlanan max detail videolarına bakınca 2000-2500 tl'lik gtx980 ile hakikaten ps4 ayarında grafik gözüküyor. Neyse bir çıksın hele kendi gözümüzle görelim bakalım videolarda mı anlaşılmıyor Nvidia bizi mi yiyor göreceğiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nevfel

    Yayınlanan max detail videolarına bakınca 2000-2500 tl'lik gtx980 ile hakikaten ps4 ayarında grafik gözüküyor. Neyse bir çıksın hele kendi gözümüzle görelim bakalım videolarda mı anlaşılmıyor Nvidia bizi mi yiyor göreceğiz.

    arkadaşlarım her zaman bu formda söylemişimdir; biz pc oyunculuğu kazıklanıyoruz, aldatılıyoruz, kandırılıyoruz !!!

    yine söylüyorum, ekstrem oyunlar için "ekran kartı firmaları" büyük vaatler sunar. Bu vaatler ise bize görsel show'ile yada üzerinde defalarca efekt eklenmiş ekran görüntüleri ile gösterilir. Birde kısa gösterilen "gameplay" videoları ile bize iyice "kaliteli" bir şey geliyor havasını koklatırlar. Ama unutuyoruz; o kısa gameplay'deki grafik kalitesini oyuna koysa oyun olur 100GB en az. kaldı ki; o grafikleri orta yada alt düzey sistemler doğru düzgün çalıştırmaz.. bu da para kaybı ... yani anlayacağımız o kalitede oyun için yıllar var.

    O yüzden asla oyun videolarına yada resimlere kanmayın.. ben nvidia kullanıyorum; ancak hayatımda bu kadar hain aldatan bir firma tanımadım. bu güne kadar 6xx serisinden itibaren bakın lütfen rica ediyorum.
    670 ile 680
    770 ile 780
    970 ile 980 arasındaki performans farkı oyunlarda max 5-15 fps ... peki neden arasındaki fiyat farkı bu kadar bariz !!! neyi amaçlıyor !!! 15 fps için 800-1000 tl değer mi??

    ki bu firma oyun yapanlar ile masaya oturmuş bariz belli. optimizasyon diye yıllarca bizi kandırdı. ben kendi gözlerimle deniyorum her oyunda ... optimizasyon nedir biliyor musunuz__ daha az bitki örtüsü, daha az yerdeki cisim kalitesi, daha az uzak mesafe gösterimidir ...

    her oyunda deniyorum. ekran kartı bellidir arkadaşlar, yazılımla olanı da belli grafiği düşürmek bu kadar ....

    ps4 ile pc arasında hiç bir fark yok bana göre ... ultra da böyleyse pc, bizi sistem gereksinimleri ile kandırmışlar .. 770'im var yine ultrada oynıcam biliyorum ...

    kimse kusura bakmasın NVİDİA bana göre tam bir kan emici ..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MassiveDeviL

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Nevfel<br> <br> Yayınlanan max detail videolarına bakınca 2000-2500 tl'lik gtx980 ile hakikaten ps4 ayarında grafik gözüküyor. Neyse bir çıksın hele kendi gözümüzle görelim bakalım videolarda mı anlaşılmıyor Nvidia bizi mi yiyor göreceğiz.<br> </blockquote><br> <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s12.gif" alt="" align="middle" border="0"> arkadaşlarım her zaman bu formda söylemişimdir; biz pc oyunculuğu kazıklanıyoruz, aldatılıyoruz, kandırılıyoruz !!!<br> <br> yine söylüyorum, ekstrem oyunlar için "ekran kartı firmaları" büyük vaatler sunar. Bu vaatler ise bize görsel show'ile yada üzerinde defalarca efekt eklenmiş ekran görüntüleri ile gösterilir. Birde kısa gösterilen "gameplay" videoları ile bize iyice "kaliteli" bir şey geliyor havasını koklatırlar. Ama unutuyoruz; o kısa gameplay'deki grafik kalitesini oyuna koysa oyun olur 100GB en az. kaldı ki; o grafikleri orta yada alt düzey sistemler doğru düzgün çalıştırmaz.. bu da para kaybı ... yani anlayacağımız o kalitede oyun için yıllar var.<br> <br> O yüzden asla oyun videolarına yada resimlere kanmayın.. ben nvidia kullanıyorum; ancak hayatımda bu kadar hain aldatan bir firma tanımadım. bu güne kadar 6xx serisinden itibaren bakın lütfen rica ediyorum.<br> 670 ile 680<br> 770 ile 780<br> 970 ile 980 arasındaki performans farkı oyunlarda max 5-15 fps ... peki neden arasındaki fiyat farkı bu kadar bariz !!! neyi amaçlıyor !!! 15 fps için 800-1000 tl değer mi??<br> <br> ki bu firma oyun yapanlar ile masaya oturmuş bariz belli. optimizasyon diye yıllarca bizi kandırdı. ben kendi gözlerimle deniyorum her oyunda ... optimizasyon nedir biliyor musunuz__ daha az bitki örtüsü, daha az yerdeki cisim kalitesi, daha az uzak mesafe gösterimidir ...<br> <br> her oyunda deniyorum. ekran kartı bellidir arkadaşlar, yazılımla olanı da belli grafiği düşürmek bu kadar ....<br> <br> ps4 ile pc arasında hiç bir fark yok bana göre ... ultra da böyleyse pc, bizi sistem gereksinimleri ile kandırmışlar .. 770'im var yine ultrada oynıcam biliyorum ... <br> <br> kimse kusura bakmasın NVİDİA bana göre tam bir kan emici ..


    Kan emici tabiri az kalmış yalancı dolandırıcı vs bunu bilerek yapıyorlar satış politikası (sahtekarlık) da diyebiliriz. Kart sattırmak için yapılan hamleler başka söze gerek yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Bunun GTA 5'e negatif bir etkisi olmaz sanırım değil mi? Yüklemeli miyim şimdiden, genel olarak bir artı gelmiş midir acaba? Emin olamadım.
  • Artık AMD'nin ciddiyeti kalmadı.

    AMD kullanırken, çakma ekran kartı kullanıyormuşsunuz hissi veriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: venomstr

    Artık AMD'nin ciddiyeti kalmadı.<br> <br> AMD kullanırken, çakma ekran kartı kullanıyormuşsunuz hissi veriyor.


    Hangi oyun çıktığında sürücü yayınlamadığını gördün AMD'nin ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nikomer

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: venomstr<br><br>Artık AMD'nin ciddiyeti kalmadı.<br> <br> AMD kullanırken, çakma ekran kartı kullanıyormuşsunuz hissi veriyor.</blockquote><br><br>Hangi oyun çıktığında sürücü yayınlamadığını gördün AMD'nin ?


    Bir hafta sonra yayınlıyor genelde.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonacoDoom

    Sürücü yayınlayacağına sony yada microsoft'un pc'ye downgrade yapması için para vermesi gibi sende para basıp yükseltseydin ya! 2000 tl karta verdirip ps4 seviyesinde oynattırmaya utanmıyormusun nvidia?


    önce senin ps 4 ultra ayarları görsün ondan sonra konuş 30fps üstü versin ondan sonra cevapla

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • gtx480 halen mis gibi oyun oynanıyo :)gta5 hariç :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • http://blogs.nvidia.com/blog/2015/05/15/dx-12-game-ready-drivers/

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonacoDoom

    Sürücü yayınlayacağına sony yada microsoft'un pc'ye downgrade yapması için para vermesi gibi sende para basıp yükseltseydin ya! 2000 tl karta verdirip ps4 seviyesinde oynattırmaya utanmıyormusun nvidia?


    Vah vah küçük mestır nasılda kızmış öyle, baksana 2000tl lik ekran kartı ile hava atamamış,ezememiş çevresini, yazıık amaa ahahahhaha.İyi ki konsollar var ya yoksa eğlenmek için böyle mestır rage leri nereden bulacağız biz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.