Şimdi Ara

htc one m7 ses tuşu ayarı sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, selfie cubugu aldim fakat calistiramadim, aldigim yer ayarlardan ses tusunu 'cek' olarak tanimlayin dedi yaptim fakat yine calismadi. Acaba malzememi bozuk diye baktim baska telefinlarda (samsung, iphone) calisti. Ayrica m8 de denedim ondada calismadi acaba farkli bir ayari mi var. Simdiden tsk.
     htc one m7 ses tuşu ayarı sorunu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: facetoface

    Arkadaşlar, selfie cubugu aldim fakat calistiramadim, aldigim yer ayarlardan ses tusunu 'cek' olarak tanimlayin dedi yaptim fakat yine calismadi. Acaba malzememi bozuk diye baktim baska telefinlarda (samsung, iphone) calisti. Ayrica m8 de denedim ondada calismadi acaba farkli bir ayari mi var. Simdiden tsk.
     htc one m7 ses tuşu ayarı sorunu...

    Telefonuna uyumlu olmaya bilir pek bilgim yok bu konuda . Yalnız bir şey istiycem senden yıllardır profiline girip bakarım online halde görüp yazmak için , ama yıllardır foruma girmiyordun 2007 de üye olmana rağmen 2 3 yıldır hiç girmemiştin bile . neyse bu mesajı 3 ay önce atmışsın ve buda senin ilk mesajın . umarım girersin tekrar foruma . Girdiğin taktirde mutlaka ulaş bana . Mesaj olarak attım telefon numaramı ve mail adresimi lütfen ne zaman girersen gir ulaş bana kaç yıldır bekliyorum kim bilir kaç ay sonra girec




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.