Şimdi Ara

Tigar (tg) lastikler nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
87.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu sanki pirelli p3000 e benziyor

    pirellinin 2. kalitesi olmasın

     Tigar (tg) lastikler nasıldır?
  • 110 ytl ye 3 taksitle 2 adet 175/70/13 Tigar (TG) 621 lastik aldım, arkalara taktırdım. Yugoslav malı olan bu lastikleri daha önce kullanan varmı? Yorumlarınız nedir? Lastikler 2005 in 38 . hafta üretimi. Fiyat çok uygun olduğu için aldım.



  • yaw lastikler durduğu yerde bitmiş

    1.5 sene ömrü kalmış

    ilk defa duydum bu markayı

    aynı paraya gidip sava felan alsaydın en azından daha kalitelidir
  • ya lastik çok önemli bir olay arkadaşlarım...eger durumunuz sıkışıksa benzin paranızdan kısın biraz mutlaka iyi lastikler alın...arabanın en önemli parçası bana göre...

    sen tanesini 55 ytl ye almıssın...ama 80 ytl gibi bir fiyata goodyear ve michelin'in çok güzel lastikleri var...hem de 6 taksit'e kadar birçok firma bölüyor...

    umarım kazasız belasız kullanırsın...
  • Aslında doğru diyonuz aceleyle aldık bi kere kışı çıkartayımda iyi bişey alayım
  • bide mutlaka bulunuğun senenin mesela 2006 nın lastiklerini al. seneye alacasanda 2007 olsun taze lastik olsun yani. raf ömrü 4 yıl araba üstünde 3 yıl diye biliyorum. Belli bir süreden sonra lastik kimyası bozulmaya , serleşmeye başlıyor ve bunun yanında savrulma, frenlemede kaymalar meydana geliyor
  • michelin e aitmiş

    eskiden bf goodriche aitmiş

    sonra michelin bfyi alınca oda onun olmuş herhal

    fena değildir o zaman

    http://www.tigar.com/tigar.php?str=2&lg=en
  • Tigar Lastik fiyatları için aşadaki linkten bilgi alabilirsiniz

    http://www.724lastik.com/tigar-binek-arac-lastikleri
  • Hort yapayım ama ilgilenen olursa ileride diye yapıyorum.
    Ben kışlık iki tane öne almıştım arkadakiler Hankok tu ama Tigarın firen mesafesinden kışlık yol tutuşundan çok memnunum tabi her kışlık lastik gibi o da yaktırıyor kış şartlarından dolayı ona birşey diyemem. Michelin in yan ürünüymüş diye tavsiye etti lastikçi, bir de cormoran var michelin in yan ürünü onuda tavsiye etmişlerdi ama bulamamıştım o ara. yazlıkları da Michelin Primacy aldım bugün.
  • 2 ay önce bende satıcının laf ebeliğine daldım ve 4 tane kışlık TİGAR aldım.Girdiğim küçücük bir çukurda lastik yarıldı.Eğer bu çukurlarda bu lastikler yarılıyorsa eyvah eyvah bu memlekette yol yok .Tek bulamadığım için şimdide 2 tane goodyear aldım.Bence michelin ya da goodyear dan şaşmamak lazım.Satıcılar elinde kalan satılmayan malları öneriyorlar.İnanmamak lazım.Bu ders oldu.
  • valla bende bugün aldım michelin ın yan ürünü diye çünkü benimlastik ölçülerinde
    iyi bir marka bulamadım onu bırakın nerde ise hiç yok tümlastikçilerde 2 mark a var biri matrix diğeri buydu
    maalesef tigarı aldık bakalım hayırlısı 2 sene araba bende durursa sağ sağlam 2 senen sonra jantlarla beraber iyi bir marka buluruz artık
  • Satıcıların x markanın yan sanayisi palavralarına inanmayın.Bu lastiklerin hamurundan,telinden,kord ipliğinden vb. her şeyinden çalınmıştır.Yan sanayisi olduğu markanın sahip olduğu güvenlik özellikleri ile, uzaktan yakından ilgisi yoktur.Ben de 3 yıl önce büyük bir hata yapıp, sözde Continental in yan sanayisi Sportiva marka lastik aldım.Şimdi çıkartacağım günü sabırla bekliyorum.Bu tip lastikleri Avrupa üretimi olsalar bile almayın, aldırmayın derim.
  • arkadaşlar bilgilendirmek için yazıyorum. sakın bu lastiğe para vermeyin. ben bugüne kadar bir çok lastik denedim. bu tigar kadar dandik kalitesiz bir lastik daha görmedim. ne yol tutuşu var ne fren mesefasi var nede dayanıklılık var. kesinlikle para vermeyin
  • bende alalı 1.5 sene oldu lastik üstten yırtılmaya başladı (yeni değil başlayalı epey oldu) küçük küçük kenarlardan filan. yol tutuş diye bişey yok. fren mesafesi çok kötü.
    eski lastikler michelin di 5 yıllık lastikti bunun 1.5 yıllık durumundan daha iyiydi.

    şimdi bi bakayım bizim lastik yorumlarına diye bu konuyu lastiği aldığımda görmüştüm ozamanlar bu son yorumlar yoktu. şimdi benim gibi almadan önce bu konu denk gelenlere söylüyorum az daha para verin iyi lastik alın.


    edit. banada michelin yan ürünü diye satmışlardı. michelin böyle insan hayatıyla oynama ihtimali olan , böyle kalitesiz bir ürün üreteceğini hiç düşünmüyorum. şehir efsanesi gibi geliyor bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxxly -- 8 Aralık 2013; 15:52:48 >
  • Arkadaşlar bende bu sene hata yaparak kışlık 4 tane Tigar aldım aynen dediğiniz gibi yok şunun yan sanayisiymiş yok bunun 2. kalitesiymiş aldandık aldık.Ama düşmanıma tavsiye etmem.Arabada ne yol tutuşu kaldı ne fren ne konfor.Yakıtı da çok etkiledi 1300 araba neredeyse 1600 le aynı yakıyor.
  • kış lastği alırken 1 hafta kadar piyasa ve net üzerinden araştırma yaptım.

    piyasa araştırması yaparken aracımın yetkili servisinden de bilgi aldım bana contınental ve baruum diye bir marka önerdiler güya continin yan ürünü imiş. fiyatıda nerdeyse 400 lira daha ucuzdu, düşündüm ettim aklıma ''pahalıysa vardır bir hikmeti, ucuzsa vardır bir illeti '' sözü geldi gittim Good-Year UG8 aldım.

    araştırmalarım sonucu vardığım netice

    lastik bir aracın en hayati organlarından biri o yuzden ucuza kacmamak lazım
    ve olabildiğince rafta beklememiş taze lastik alınmalı oldu. Tercihimden de gayet memnunum
  • Kışlık lastik Tigar aldım çok memnunum. Yazlık da almayı düşünüyorum. Çok yumuşak lastik yol tutuşu iyi ama çabuk bitiyor. Satıcı 20-25.000 km yol yapar dedi. Fiyatıyla kıyaslayınca bana makul geldi. 2 Michelin garantisiyle satılıyor zaten. Michelin 215/55R18 99V XL 580 TL , Tigar 215/55 R18 99V XL 185 TL. Aracını az kullananlar için öneriyorlar. Çok yol yapıyorsanız Michelinden şaşmayın derim.
  • clio 4 de arka lastikler tigar virajlarda hep arkadan kopuyor lastikten mi arabadan mi tam çözemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.