Şimdi Ara

Superonline Akk Uygulamasındaki Saçmalık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun yıllardır ttnet kullanıcı olarak geçen ay superonline'a geçiş yaptım. Geçiş yaptıktan sonra Ttnet'te uygulanan adil kullanım kotası ile aynı mantıkta olmadığını görmüş oldum. Ttnet akk uygularken modeme gelen hızı değil sadece ulaşabildiğiniz hızı düşürdüğünden yan uygulamalarda ne yaparsanız yapın ping zamanlarında etkilenme olmuyordu. Superonline aksine hızımı modem üzerinde tam olarak 3 mbite sabitlediğinden dolayı hem hızım 2.40mbiti aşamıyor hem de sadece google açarken bile oyunlardan ping nedeniyle atılıyorum :) Malesef bugün iptal için uğraşacağım ve tekrar ttnete geçiş yapacağım. İşin komik tarafı ping sürelerini ve hız kaybını benim network kablolarından kaynaklandığı gibi komik şeyler söylemeleri. Malesef superonline ttnet alt yapısı üzerinden bu kadar hizmet verebiliyormuş bunu anlamış olduk.



  • TTnet dışı saglayicilarda öyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IWalkingDeaDI

    TTnet dışı saglayicilarda öyle.

    Bugün ttnete tekrar başvuru yaptım ve superonlinea en kısa zamanda iptal başvurumu yapacağım. Böyle olduğunu bilseydim hiç bulaşmazdım. Güya hizmet kalitesi için geçiş yapalım demiştik fakat elimizdeki bulgurdan da olduk.
  • Ne fark var anlamadim ben

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Hocam basit bir dille anlatırsak, superonline ile akkye yakalandıktan sonra internette download esnasında 1500ms görürken ttnette aynı durumda ping durumunuzda etkilenme yaşanmıyor. Yani superonline'da İnerneti oyun esnasında sizden başka biri kullanıyorsa pinginizin o kişi download yaptığı esnada fırlaması anlamına geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi despair -- 18 Mayıs 2015; 2:28:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.