Şimdi Ara

Mobil yazdırma, tarayıcı ve wifi özellikli ev tipi yazıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ev içinde kablo kalabalığıyla uğraşmamak için wifi özellikli bir yazıcı arıyorum. iOS ve Android cihazlar üzerinden direk olarak yazdırabilme ve taratabilme özelliğine de sahip olmalı. Ev içinde kullanacağım için çok fazla baskı yapacağımı düşünmüyorum. Bu nedenle kartuşlarının fiyatı veya doldurulabiliyor olması gibi özelliklerin çok önemli olacağını düşünmüyorum. Öncelikli kullanım belge taratıp mobil cihaza (iPhone ve Android) aktarmak olacak.

    Tavsiyeleriniz, kullanmaktan memnun olduğunuz bu özelliklerdeki cihazlarınız varsa paylaşırsanız sevinirm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ascorbics -- 13 Mayıs 2015; 13:22:23 >



  • Kullanmayı düşündüğünüz cihazın renkli veya siyah-beyaz olup olmadığı önemli, renkli baskı alacak ve çok az kullanacaksanız mürekkep püskürtmeli yazıcılardan yana tercihinizi kullanabilirsiniz, satın alacağınız yazıcıyı seçerken dört kartuş kullanmasına dikkat edin, üç rengin tek kartuşta bulunduğu iki kartuşlu yazıcılar da kartuş içindeki rengin bir tanesi bile bitse diğer renkleri kullanamadığınızdan cazip değillerdir, dört kartuşluda ise yalnızca biten rengi değiştirebilirsiniz.
    Siyah- beyaz kopyalama yapmak işinizi görüyorsa hp laserjet pro mfp m127fw laser yazıcı idealdir, her ne kadar orjinal kartuş kullanmak isteseniz bile en azından hp m127fw toner dolumu yapılmaya uygun ve muadil tonerleri piyasada bolca vardır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.