Şimdi Ara

Wolfenstein: The Old Blood - Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • William "B.J." Blazkowicz'in Nazilerle işi henüz bitmedi. Wolfenstein kalesi ve Wulfburg'ta Nazilerin sinsi planlarını durdurup ortalığı kan gölüne döndüreceğiz.






  • Alkan abi ile Wolfeinstein'in ne alakası var? Tamam Alkan abi iyi inceleme yapıyor ama bu incelemeyi The New Order'ı yapan kişi yapmalıydı.Umarım The Witcher 3'ü seriye daha aşikar Ersin abi yapar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Deadpool1239;
    Talha, Twitch yayınlarına odaklandığı için incelemelere pek zamanı kalmıyor. Yoksa bence ve Talha'ya göre de ana oyunu oynayan kişi incelemeyi yapmalı.
    BSC'de her oyunu türe aşina kişiler yapıyor. Zaten incelemeleri de ona göre paylaşıyoruz.
    (Alkan)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adamlar eski toprak FPS'nin hakkını yine vermişler. Kesinlikle satın alınmayı hak ediyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyun New Order olsun gerek bu eklenti paketi olsun daha çok ilgi ve desteği hak ediyor adamlar Activision veya EA gibi sadece multi map, silah, skin yapmıyorlar oyuncu dostu oldukları yaptıkları eklenti paketinin uzunluğundan ayrıca kalitesinden anlaşılabiliyor. İşte bu yüzden Machine Works'e saygım sonsuz (Bethesda'yı zaten katmıyorum onlara olan saygım ve sevgim tavanda).

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • the nwe order ı beğenmemiştim bana çok garip bi oyun olarka gözükmüştü keşke 2001 yılındaki rtcw tarzından yapsalardı
  • steam de new order ile birlikte 65 liraya satılıyor. fiyatına göre harika bir deneyim, gönül rahatlığıyla alın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bernhard

    Deadpool1239;<br>Talha, Twitch yayınlarına odaklandığı için incelemelere pek zamanı kalmıyor. Yoksa bence ve Talha'ya göre de ana oyunu oynayan kişi incelemeyi yapmalı. <br>BSC'de her oyunu türe aşina kişiler yapıyor. Zaten incelemeleri de ona göre paylaşıyoruz.<br>(Alkan)


    sen fps türüne aşina mısın alkan? kontrolcüden vazgeçmeyen alkan? her neyse talha canlı yayına çıkıp kamerayı açıp oynuyor geri kalan zamanlarında inceleme yapsın. zaten 5 dakika yapıyorsunuz. Hatta aslında ben sizin twitch harici ne yaptığınızı, nelerle uğraştığınızı ciddi ciddi merak ediyorum :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun da inceleme de gayet güzel olmuş. Wolfenstein'ın diğer birçok klasiklerde olduğu gibi çöpe çevrilmemesi de ayrıca sevindirici.
  • Arkadaşlar merhaba. Seriye yeni başlayacak birisi için The New Order'den önce The Old Blood'u oynamasını tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ardaq

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Bernhard<br><br>Deadpool1239;<br>Talha, Twitch yayınlarına odaklandığı için incelemelere pek zamanı kalmıyor. Yoksa bence ve Talha'ya göre de ana oyunu oynayan kişi incelemeyi yapmalı. <br>BSC'de her oyunu türe aşina kişiler yapıyor. Zaten incelemeleri de ona göre paylaşıyoruz.<br>(Alkan)</blockquote><br><br>sen fps türüne aşina mısın alkan? kontrolcüden vazgeçmeyen alkan? her neyse talha canlı yayına çıkıp kamerayı açıp oynuyor geri kalan zamanlarında inceleme yapsın. zaten 5 dakika yapıyorsunuz. Hatta aslında ben sizin twitch harici ne yaptığınızı, nelerle uğraştığınızı ciddi ciddi merak ediyorum :D


    Garibim inceleme 5 dakika oldugu icin 5 dakikada hazirlaniyor saniyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • boruyla çok pis dalarım...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • #Gakko_
    Öncelikle The New Order'ı oynarsan daha iyi olur. The Old Blood'ın hikayesi için spoiler olmaz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Deadpool1239

    Alkan abi ile Wolfeinstein'in ne alakası var? Tamam Alkan abi iyi inceleme yapıyor ama bu incelemeyi The New Order'ı yapan kişi yapmalıydı.Umarım The Witcher 3'ü seriye daha aşikar Ersin abi yapar.

    "seriye aşikar olmak" hahahah...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Zombi konusunda incelemeyi yapan arkadaşa katılmıyorum oyuna bence güzel yedirilmiş.Hatta normal düşmanların zombiye dönüşmesini ve askerlerin de bizi bırakıp onlara ateş etmesini kullanarak birkaç bölümde işinizi kolaylaştırabilirsiniz

    Bence ana oyundan daha başarılı,daha akıcı bir oyun olmuş.New orderda oynanış artık bir süre sonra sinematik-insan-robot düşman döngüsüne giriyordu.Hikaye anlatımı yine çok iyi zaten.

    .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.