Şimdi Ara

Ünlü Sega Dreamcast Yapımı Grandia II Yenilenmiş Olarak Steam'e Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•       İlk olarak 2000 yılında Sega Dreamcast çıkışını yapan JRPG Grandia II oldukça başarılı bir oyundu. Daha sonra 2002 yılında PC'de karşımıza çıkan yapım 13 yıl aradan sonra yenilenmiş olarak Steam'e geliyor.

GungHo Amerika başkanı Jun Iwasaki yaptığı açıklamada pek çok oyuncunun Grandia II'nin Steam'e gelmesini istediğini belirtti. Iwasaki daha sonra klasik oyunların bir platformda oynanabilmesinin önemli olduğunu dile getirdi.

Grandia II'nin ne zaman Steam'e geleceği hakkında henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor. Yapım hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız. 

• Dreamcast ile II yi yakın tutmayın la! heyecanlanıyorum.
  • Güzel haber.. Steam jrpg cenneti olacak bu gidişle. Benim gibi Jrpg türü fanları için sevindirici.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • eskiler bilir zamanin en kral oyunlarindan insallah guzel bir remastered yaparlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah ps4 içinde gelir.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi oyundur, oynayıp bitirdiğim tek jrpg, özellikle gaza getiren geniş yelpazeli müzik albümü moda sokuyor. Oynayamayanlar için çok güzel haber.
  • İlk olarak Dreamcastte oynamıştım , harika bir oyundu.Efsaneyi yeniden görmek sevindirdi beni..

• Umarım uygun fiyatla çıkarırlar da herkes tadına bakar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.