Şimdi Ara

BlinkFeed platformuna reklam gösterimleri geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • BlinkFeed platformuna reklam gösterimleri geliyor


     

    2011 yılından bu yanan içerisinde olduğu finansal krizin etkilerini yavaş yavaş atmaya başlayan ve çıkışa geçmenin yollarını arayan HTC, mobil cihaz yanında kamera ve giyilebilir cihaz sektöründe de varlık göstermeye başlamıştı. Firma şimdi kendisine yeni bir gelir modeli planlıyor. 




    Firmaya yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre iki aşamalı gelir modeli sözkonusu. Birinci aşama BlinkFeed arayüzüne reklam gösterimlerinin entegre edilmesi. Çeşitli haber kaynakları ve sosyal ağlardan beslemeleri kullanıcılara sunan BlinkFeed ilk nesil One modelinden bu yana kullanımda ve bağımsız olarak farklı HTC akıllı telefonlarına da kurulabiliyor. 




    İkini aşama ise uygulama tavsiyesi. Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlardan hatırlayacağımız uygulama tavsiyesi, BlinkFeed arayüzüne alışkanlıklarınıza göre seçilmiş uygulama ve oyunların indirme linklerinin serpiştirilmesini sağlıyor. 




    HTC'nin akıllı telefon satışları düşünüldüğünde BlinkFeed arayüzünün on milyonlarca kullanıcıya sahip olduğu tahminini yapabiliriz. Böylece tıklanan reklamlar ve indirilen uygulamalar hem yayıncılara kazandıracak hem de HTC'ye kazandıracak. 




    Şimdilik reklam uygulamasının ne zaman hayata geçeceğine dair bir bilgi yok. Ancak hafta başında yayımlanan Sense Home 7.1 sürümünde reklam gösterimlerine yönelik olarak çerçeve yazılımın entegre edildiği belirtiliyor. Yani şu anda Sense 7 arayüzü reklam gösterimine hazır durumda.  

     

     








  • Htc son zamanlarda iyice saçmalamaya başladı. Geçtiğimiz hafta kamera uygulamasından canlı filtreleri ve zoe modunu kaldırdılar. Hemen ardından kilit ekranina gelen guncellemeyle kilit ekranına reklam almaya basladilar. Şimdi de bu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC'nin iyi yönetilmediği gayet açık.
  • batsada kurtulsak
  • Sylargray kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisizliğim için kusura bakmayın. Bildiğimiz kilit ekranına mı reklam çıkıyor. Şu şifre girdiğimiz yere mi yani? Çok saçma geldi de. Aydınlatırsanız sevinirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet son güncellemeyle birlikte kilit ekranında Yelp aracılığıyla yakınlardaki restoran önerileri çıkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sylargray

    Evet son güncellemeyle birlikte kilit ekranında Yelp aracılığıyla yakınlardaki restoran önerileri çıkıyor.



    HTC nin düştüğü duruma bak ya HTC nin saçmalama politikası zamanında 1 senelik amiral gemisini çöp haline getirip güncelleştirme vermeyerek başlamıştı. O zaman soğudum bir daha da almam dedim. Sonra pembe kamera falan derken bu günlere geldiler demek ki. Çektiği fotolara da reklam gömer yakında. Nette falan paylaştıkça reklam paylaşmış olursunuz

    Emeklilik hayırlı olsun bu arada




  • quote:

    Orijinalden alıntı: abzurtmen

    batsada kurtulsak

  • Eğer reklam göstermeye çalışırsa az olan kullanıcılarını da kaybeder. Düzgün kararlar alsalar apple gibi bir firma olmaları mümkünken kendilerini batırmak için boş şeylerle uğraşıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sylargray

    Evet son güncellemeyle birlikte kilit ekranında Yelp aracılığıyla yakınlardaki restoran önerileri çıkıyor.



    htc şımarmasına bizler sebeb olduk kazııkkkkk fiyata ürünlere abandık şımardılar tamam kaliteli ama kazık ......ben artık htc almak niyetinde değilim ya sony ya apple gerisi hikaye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sylargray

    Evet son güncellemeyle birlikte kilit ekranında Yelp aracılığıyla yakınlardaki restoran önerileri çıkıyor.



    Yelp ile restorant önerileri BlinkFeed'in bir özelliği, reklam değil. İsmide Mealtime suggestions. BlinkFeed ayarlarından kapatabiliyorsunuz, bu haber ile bir alakası yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.