Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S2 görüntüleri internete sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung Galaxy Tab S2 görüntüleri internete sızdırıldı


     

    Samsung'un geçen yıl piyasaya sürdüğü ve Super AMOLED ekranı ile inceliği büyük beğeni toplayan Galaxy Tab S serisinin bu yıl ikinci nesle geçiş yapacağı bir süredir dile getiriliyor. Serideki bir üyenin fotoğrafı da internete sızdırıldı.




    Seride bu kez 8 ve 9.7 inçlik iki model olacağı belirtiliyor. Yani seri doğrudan iPad serisini hedef alıyor. Görseldeki modelin kullanım pozisyonuna bakarak 8 inçlik üye olabileceği tahmin ediliyor. 




    Seride göze çarpan değişiklik ekran çözünürlüğünün 2048x1536 olarak belirlenmesi. Daha önce 2560x1600 piksel olan çözünürlük değeri yeni seride biraz daha düşürülmüş. Ayrıca görüntü oranı da 4:3 seviyesine değiştirilmiş. 




    Galaxy Tab S2 serisinin incelik konusunda önemli bir değişikliğe uğrayacağı belirtiliyor. Zira 5.4mm kalınlık ile pazarın en ince tablet serisi ünvanını alabilir. Şu anda Dell Venue 8 700 6mm kalınlık ile en ince ünvanına sahip. 




    Samsung'un en yeni işlemcisi Exynos 7420 Tab S2 serisinde de yer alacak. Ayrıca 3GB RAM ve 32GB artırılabilir depolama alanının da olacağı belirtiliyor. Böylece Galaxy Tab S2 pazardaki en ince tablet modeli ve ayrıca en güçlü tablet modellerinden birisi olmaya çalışacak. Serinin Haziran ayı itibariyle tanıtılması bekleniyor. 




    Samsung bu yıl segmentinde stratejik donanıma sahip mobil cihaz modelleriyle rekabet etmeyi planlıyor. Galaxy A, Galaxy E gibi akıllı telefon modellerinin yanında Galaxy Tab A ve şimdi de Galaxy Tab S2 tablet modelleri firmanın bu yıl ki silahları arasında olacak.  

     

     









  • Şimdi Ipad'e benzemiş diyenler gelir.

  • darkdiva D kullanıcısına yanıt
    Aslında diyeceğim yoktu da ,kırmayayım diyeyim . Benzememiş mi ? 8.0 ve 9.7 , 4:3 oran, aynı piksel sayısı,bence benzemiş demek yerine, zaten özellikle benzetmeyi hedeflemişler;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Müteferric

    Aslında diyeceğim yoktu da ,kırmayayım diyeyim . Benzememiş mi ? 8.0 ve 9.7 , 4:3 oran, aynı piksel sayısı,bence benzemiş demek yerine, zaten özellikle benzetmeyi hedeflemişler;)

    Adamların piyasadaki tek rakibi ipad. Ben çok anormal görmüyorum. Oranı 4:3 yapınca çözünürlük de öyle olmuş. Ben şekil itibariyle demek istemiştim. Ayrıca ne kadar Tab S hoşuma gidiyorsa da tablet alsam ipad alırdım.
  • darkdiva D kullanıcısına yanıt
    Aynen.Ben de zaten yanlış birşey yapıyor demedim,rakiplerinin müşterilerini çalmak için yaptığı bu atak gayet de normal bu sektörde;)
    Zaten 16:10 sevenlerin çoğunu Tab S ve Tab Pro ile (misal bende 8.4 var) yakaladığı için sıra,4:3 severlere gelmiş demek ki.
  • bizim tab 3 10'' hala güncelleme bekliyor gelmez harelde, samsung türkiye hiç çalışmıyor bu konuda.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.