Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49.246
Cevap
150
Favori
1.217.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22942295229622972298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Patient93


    quote:

    Orijinalden alıntı: TheContact

    Kim imza attırmayı unuturki

    Levent tüzemen, bilgisayarda 2 dosya varmış. Biri imzalanmış hali, diğeri de boş orijinal hali. Stajyer boş olanı göndermiş. Dedi. Kumpas var demeye calıstı. Adam istifa etmiş, yok öyle bir şey kulübün mahkemeye vermesi lazım, kulüp zarara sokuldu. Peşine düşülmesi gerek. dedi.

    Hocam ne alaka stajyer nedir? Bu çocuk oyuncağımı? Yazıktır o kadar para veriliyor oyuncuya. Stajyer yanlış yaptı ne demek? Şaka gibi. Bu işten kim sorumlusu ise derhal bu adamın parası ona ödettirilmeli.
  • YÖNETİM İSTİFA diyorum başka bişey demiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuya da artık kilidi vurmalı..

    Bu sezondan tek beklentim Sinan Gümüş ün fazla forma şansı bulması ve şöyle bi 10 gol sayısına falan ulaşması..

    Bu çapsızlar Sneijderin sözleşmesini bile uzatamaz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ganeja


    quote:

    Orijinalden alıntı: fangshadow

    FFP yüzünden transfer yapamama cezası almaktan çekinen ve gelecekte olabilecek sorunu önceden gören Galatasaray yönetimi kendi kendine transfer yasağı koyarak UEFA dan ceza gelmesini önledi.

    dursun başkanım senmisin...?
    iyii... forumu takip ediyorsun yani...

    Orada arkadaş kinaye yapmış farkindaysaniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ganeja


    quote:

    Orijinalden alıntı: GulfStream

    Beyler kizmayin ama Burak ve umut ile gol yalan olur kardeşim, kanser olacaz bu 2 adam yüzünden, Allah gs lilere sabir versin.

    varda anla... yıllardır ne çekiyoruz..
    sende 1 maç dayan dostum...

    Umut forvet oynadığında fena değil.bazen kaçırır bezen atar.kanat oynadığında maçta göremezsin o derece berbat..Burak kötü oynadığında 1 liralık futbolcu değil...ama iyi oynarsa iyiki bizdeymiş dedirtir....bende iyi daha iyi biri gelsin bunları kessin isterdim ama artık bunlardan başka yok elimizde..bence yapılması gereken tek şey maçları kaybederiz inşallah demek yerine bu çocuklara moral vermek ve onlardan üst düzey bir performans beklemek..




  • Şu takıma bir forvet alamadılar ya yazıklar olsun. Hamza daha çok kafasını taşa vuracak sinirden Burak ve Umut'la sinir hastası olursun 1 sene.
  • Lightr kullanıcısına yanıt
    şikayetim başarı ile çözümlendi canısı
  • III I II III I I kullanıcısına yanıt
    Hocam levent tüzemen ismini söyledi de ben unuttum. O adamın stajyeriymiş. Zaten o adam da dursun özbeği devirmek istiyormuş, o yüzden böyle bir kumpas olabilir demeye getirdi levent tüzemen. Dün a spora katıldı telefonla.
    Yani sırf kendi amaçları uğruna gs'ı bu duruma düşürmeyi bile göze alan birileri varsa, yönetimde epey kulisler var demektir. Gs düşmanları bence içeride aranmalı dışarıda değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Patient93

    Neyse kendileri bilir. Millete malzeme çıktı.

    Gülün abi gülün diyen arkadaş geldi.
  • III I II III I I kullanıcısına yanıt
    Aynen bizi bağlayan bir şey yok :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye galatasaray 70 milyon euro borcunu ödemesi gerekiyormuş. Galiba Muslera seneye gidebilir. Burak'ı 10-15 arası okutmamız gerekiyordu yerine gignac gibi bonservissiz forvet alınması gerekiyordu.

    Seneye daha kötü bir takım bizi bekliyor, gerçekten adam akıllı bir kulüp olabilmemiz için yönetim carole jose gibi adamlar alması lazım ki 4-5 seneyi onlarla idare edebilelim ve alınan oyuncularda sükse yapması gerekiyor.

    Daha kötü günler bizi bekliyor :)
  • Kaç para UlAn bi 70m euro

    Hesapladım ben hariç 6.999.999 taraftar x 10 Euro ediyor
  • En az borcu olan takım biziz en çok geliri olan takım biziz, biz niye seneye 70m euro ödüyoruz?

    Biz 70 ödersek Fenerin 100 Beşiktaş'ın 130 ödemesi lazım.

    Gene burnuma kötü kokular geliyor...
  • o degil de begenmedigimiz niasse bile gelmedi kaldik umuta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yönetim başa geçtiğinde GS'nin borç yükünü azaltacaklarını söylemişlerdi. Bu sene yaptıkları şeyler GS'yi zarara soktu resmen.

    +Sabri'ye % 50 gibi ciddi bir zam yaptılar. Hayır Sabri gibi çöp bir adamı takımda tutmak dahi hatayken maaş zammı nedir, aklım almıyor. Bu adama sözleşme uzatsan havada imzalar. Maaş zammı istiyorsa vur tekmeyi yolla. Bakalım başka kulüpte iş bulabiliyor mu? Onun aldığı parayla mevkisine çok daha iyi futbolcu bulunabilir, çok net.

    +Avrupa'ya oyuncu kiralıyorsunuz, % 70'ini siz ödüyorsunuz. % 70 ve % 100 arasında çok da fark yok. Tüm parasını sen öde ama yollama bu adamı. %50 - %50 şeklinde olsa yine anlarım da bu nedir arkadaş!

    +Geçen senenin 3 kupa şampiyonu Galatasaray'a forma sponsoru bulamadılar. Bu tarihe geçicek bir mallıktır sanırım.

    +Melo kendi gitmek istedi diyorsunuz ama adama anlaşma fesih bedeli olarak para ödeyen de sizsiniz. Bu adam kendi gitmek istiyorsa karşılıklı olarak anlaşmayı feshedersiniz, adama para ödemezsiniz. Melo gibi bir adamın kulübü böyle rezil bir duruma düşürmesine izin vermelerini cidden hiç yakıştıramadım.

    +Kırk yılın başı transfer yaptınız, elinize yüzünüze bulaştırdınız. Şimdi adama yarım dönem boş yere maaş ödeyeceksiniz.

    +Maaşı yüksek diye bazı oyuncuları yolladınız, alternatiflerini ise almadınız. Tamam eyvallah kemer sıkma politikasını anlarım da bu kulüp bu kadro ile başarı getirmese ne olucak ? Gelir düşücek ve kulüp daha zor duruma düşücek.

    Ben bu yönetimi cidden anlayamadım. Çok açık söylüyorum bir renktaşımı takımın başına koysak bu kadar zarar veremezdik herhalde. Allah en kısa zamanda sizi bu yönetimden kurtarsın, yoksa çok daha zorlu günler yakındır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_japan

    o degil de begenmedigimiz niasse bile gelmedi kaldik umuta

    Haberlerden denge hocamızın Sinan Gümüş'e daha çok şans vereceğini yazıyor, inşallah doğrudur da kendini gösterebilirse umut kazmasından kurtuluruz.U21 de 20 maçta 26 atmış, ligde de yarısı kadar atabilse yeter.
  • 70M EURO : FFP Kriterlerine göre (basın tarafından) verdiğimiz rivayet edilen açık. Bu açığı bir şekilde gelirleri arttırıp, futbolcu giderlerini (bonservis+ücretler) azaltarak sıfırlamamız gerekiyor. Yoksa kimseye 70m euro ödeyecek falan değiliz.
    Büyük olasılıkla rakamlarda düzelme olduğu için ek süre verirler. Olmadı para cezası verirler. En kötü transfer yasağı yada avrupa kupalarından men cezası verirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __SpartacuS__

    quote:

    Orijinalden alıntı: the_japan

    o degil de begenmedigimiz niasse bile gelmedi kaldik umuta

    Haberlerden denge hocamızın Sinan Gümüş'e daha çok şans vereceğini yazıyor, inşallah doğrudur da kendini gösterebilirse umut kazmasından kurtuluruz.U21 de 20 maçta 26 atmış, ligde de yarısı kadar atabilse yeter.

    insallah dogrudur hocam, sinanda gercekten buyuk potansiyel var ve eger denge hoca oynatirsa umuttan kurtuluruz

    ayrica altyapi ne ise yarar bilen var mi ?

    hadi para yoktu transfer yapamadik, altyapidan niye 2-3 oyuncu cikarmiyorlar, mesela forvet+ sag bek + stoper cikarmak cok mu zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cadavaros

    Hala hamzayı savunan var mı merak ediyorum

    Var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levent Tüzemen sallıyor. Tamamen sallıyor. Yalan söylemesini de beceremiyor. Yönetimin sözcüsü gibi bu adam. Yazın neler sıktı neler. Hiçbiri gerçekleşmedi.

    Saat geçe 23:50 civarında stajerin ne işi var Florya'da. Stajere böyle belgeleri kim teslim ediyor? Transferi stajer mi yapıyor? Yalan söylemenin de bir adabı var be.

    Neyse Levent'e ne söylerse söylesin kesinlikle inanmayın. Daha iki gün önce Dortmund'u suçluyordu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 22942295229622972298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.