Şimdi Ara

Nintendo E3'te Yeni Konsolu NX'e Yer Vermeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •         Bildiğiniz gibi Nintendo, yeni ev konsolu üzerinde çalışmalara çoktan başladı. Firmadan Satoru Iwata'nın yaptığı açıklamaya göre NX kod adlı bu konsol hakkında bilgileri ne yazık ki önümüzdeki E3'te göremeyeceğiz.
     
           Iwata, Nintendo'nun geliştirdiği bu konsol hakkında ilk bilgileri verdiğinde 2016 yılına kadar NX'in duyurulmayacağını belirtmişti. Firma düzenlediği toplantıda bir kez daha NX hakkında 2016'ya kadar konuşmayacaklarını dile getirdi. NX'i neden bu kadar erken duyurduklarını sorunca da şu sözlere yer verdi: "DeNA ile olan akıllı cihaz anlaşmamız sonrası insanların ev konsollarını unuttuğumuzu düşünmesini istemedik." ve şöyle devam devam etti: "Şu an için NX'in ne zaman satışa sunulacağı veya neye benzediği hakkında konuşamayız çünkü NX'i yeni bir konsept olarak görüyoruz. Yani 3DS veya Wii U'nun yerine geçecek bir konsol değil."
     




  • oh ._.

    Yani ev konsolu mu olucak? Hibrit olucaktır bence.
  • Yani 3DS veya Wii Unun yerine geçecek konsol değil derken galiba orda bscnin görüşü yazılmış.belki adamlar konsol dünyasında yeni bir konsept yapacaklar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yeni konsept şu; Geliştirilen yeni kontroller ile konsolu ayak parmaklarımızla oynayacağız. Nintendo dan böyle bir acayiplik bekliyorum. Onlar normal gamepad yapamıyorlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Benim hiç bir haberim yoktu ve bu haber sayesinde öğrendim çokta şaşırdım. WiiU rezalet bir şekilde çıktı ve Nintendo adam gibi tanıtamadı ama geçen E3'de bir sürü birbirinden güzel oyun gösterdiler ve şu an oyun olarak oldukça doyurucu seviyede umarım tam hızını almışken önünü kesmez bu haberler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sioner

    Yeni konsept şu; Geliştirilen yeni kontroller ile konsolu ayak parmaklarımızla oynayacağız. Nintendo dan böyle bir acayiplik bekliyorum. Onlar normal gamepad yapamıyorlar.


    Yapıyorlarda sen görmek istemiyorsun sanırım. Wii U için tablet kumandadan rahatsız olana Wii U pro controller var, bir önceki nesilin hem oyunlarını hemde tüm oyun kumandalarını destekliyorlar ve hatta Super Smash Bros hayranları büyük istekte bulundu diye Gamecube kumandasını bile Wii U'ya uyarladılar. Analog kontrolü, titreşimi, kablosuz kumandayı, dokunmatik ekranı, gözlüksüz 3D oyun imkanını, hareket algılayıcı kumandayı ki rakipleri move ve kinect ile farklı bakış açılarıyla oyun dünyasına renk kattılar. Nintendo oyun dünyasına bu kadar renk ve emek katmışken hala Wii U kutusunu görmekten öteye geçmeyen deneyimlerle yorum yapmamanızı öneririm.
    Habere gelince; Nintendo NX için yeni bir konsept çalışması olduğunu sizin haber içeriğinde de görüyorum ama habere girişte ''yeni ev konsolu'' diye yine belirtmişsiniz. Bu çelişki neden kaynaklanıyor?
  • nintendo Wii u çeşitli erestiri ve cok Kışı Tarafından begenirme di ama bende Wii den cok daha iyi bir konsol Wii u ve yeni çıkacak konsollarınıda büyük bir heyecanla bekliyorum saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.