Şimdi Ara

Huawei MediaPad M2 resmiyet kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei MediaPad M2 resmiyet kazandı

     





    Huawei'nin orta üst seviyedeki tablet modellerini topladığı MediaPad M serisi, bugün itibariyle ikinci üyesine kavuştu. Huawei MediaPad M2 adındaki yeni model MediaPad X2 modelinden bazı özellikleri miras almış.




    8 inçlik ekranında 1920x1200 piksel çözünürlük sunan MediaPad M2, firmanın 2GHz saat hızına sahip 4+4 formatında 8 adet Cortex-A53 çekirdeği ve Mali-T628 grafik birimini bir arada barındıran Kirin 930 yongasetinden gücünü alıyor. 




    Bellek tarafında 2GB seviyesine yer verilen tablet 16GB artırılabilir kapasite sunuyor. Arka kısımda 8MP çözünürlükte, ön kısımda 2MP çözünürlükte kamera bulunan modelin bataryası 4800mAh gücünde. Model Android 5.0 işletim sistemi üzerinde çalışıyor ve 7.8mm kalınlık değeri arz ediyor. 




    Bu haliyle MediaPad X2 modelinden biraz geride kalan MediaPad M2 391$ yaklaşık fiyat etiketiyle Fransa'da satışa sunulacak. Sonrasında ise diğer ülkelere gönderim başlayacak. Model bir fuarda resmiyet kazandığı için henüz resmi bir lansman yapılmış değil. 

     

     


    Huawei MediaPad M2 resmiyet kazandı 

     








  • Pahalı ne yazık ki

  • Bunun neresi orta seviye?? 2gb Ram olduğu için mi orta seviye oluyor? Donanımı gayet üst seviye. Ancak f/p cihazı değil. 400$ 8"lik bir tablet için pahalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonlarin 3 bin tl oldugu bir ülkede orta seviye oluyor 400 dolar yuh ya

  • Donanım olarakta fiyat olarakta üst seviye cihaz. Ülkenin %95.95'i 1000-1500 tl maaş aldığı yerde 400$ etiketi görünce sessizce uzaklaşmak lazım. Ama öyle olmuyor malesef. 24 ay kendini operatöre bağlıyor yada bankadan kredi'cik çekiyor.

    Neyse konu dağıldı. Gayet iyi cihaz olacak gibi görünüyor. Keşke mate 7deki gibi çevçeveleri biraz daha küçük tutabilselermiş tadından yenmeyecek cihaz olurdu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.