Şimdi Ara

Huawei'nin Nexus cihazına ait bazı özelliklerin sızdırıldığı iddia ediliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  Huawei'nin Nexus cihazına ait bazı özelliklerin sızdırıldığı iddia ediliyor

     

    2015 yılının ilk günlerinden beri Google'ın yeni Nexus modeli için Çinli üretici arayışına girdiği uzun süredir konuşuluyordu. Daha sonra iddialar Huawei üzerine yoğunlaşırken bu yıl iki farklı model geleceği ve bunlardan birisini Huawei'nin üreteceği son iddialar olarak gündemde yer aldı.

     

    Kısa bir süre önce ise Çin'de bazı kaynaklar Huawei'nin üreteceği yeni Nexus modeline ait olduğu iddia edilen bazı özellikleri sızdırdı. Sızıntılarda ise yeni Nexus modelinde 5.7 inç büyüklüğünde ve 2K (2,560x1,440) çözünürlükte ekran bulunacağı iddia ediliyor. 

     

    İddiaların bir diğer dikkat çeken kısmı ise Snapdragon 810 çipsetinin kullanılacağının söylenmesi. Daha önce Google'ın Çinli üretici olarak Huaewi'yi seçmesinde, üreticinin kendi çipsetlerini geliştirebilmesi önemli bir etken olarak gösterilmişti. Bu bakımdan yeni modelde Kirin çipsetlerinin tercih edilmemesi sürpriz bir gelişme olarak nitelendirilebilir.








  • Huawei ulkemizde yeni yeni satislara basliyor. Eger necus onlar tarafindan iyi bir fiyatla.gelirse ciddi satislar yapabilir

  • Kendi işlemcilerini kullandırtmaması gayet normal, sürpriz olan ne anlamadım :|

  • Aslında google'ın kirin işlemcileri kullanmak biraz da olsa qualcomm'dan uzaklaşmak için böyle bir hamle yaptığı söyleniyordu.
    Diğer yandan kirin işlemcili bir nexus cihazın benzer çipsete sahip bir çok ürüne güncellemeyi kolaylaştırabileceğini söyleyebiliriz.

    Böyle bakacak olursak ben sürpriz olarak yorumladım Hem zaten LG'den de yeni bir nexus gelecek gibi görünüyor
  • Nexus 6 gibi fiyat performans oranı düşük bir cihaz olacak anlaşılan nerde o eski nexuslar :(

  • Nexus cihazların amacı nedir? Android işletim sistemini yaygınlaştırmak, developer ların uygulamalarını rahatlıkla optimize etmesini sağlamak, gelecek sene çıkacak telefonlara yön vermek ve biraz daha makul fiyatlar ile telefon fiyatlarını aşağı çekmeyi amaçlayan cihazlar değil mi? Google ne oldu telefonun boyutunu büyütüp farklı işlerle uğraşıyor. Yap güçlü özellikleri olan makul fiyatlı bir telefon alalım. Arayüz çok akıcı olsa da ne kamera olarak, ne ses olarak, ne ekran olarak nede arayüz özellikleri ve yazılım ile rekabetçi.

  • Nexus 5 kısa sürede efsane oldu. Nexus 6 onun gölgesinde kaldı. Umarım Nexus 5 gibi bir cihaz çıkartırlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lincolnn

    Nexus 5 kısa sürede efsane oldu. Nexus 6 onun gölgesinde kaldı. Umarım Nexus 5 gibi bir cihaz çıkartırlar

    Nexus 6 nın başarısız olmasının sebebi Nexus 5 değil, uyguladıkları fiyat politikası malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok mu zor 1080p ekranlı Samsung Exynos 7xxx serisi işlemcili performans canavarı bir Nexus cihaz yapmak. Yapılsa fiyatını hiç düşünmeden alacağım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus cihazları yüksek fiyatla gelince doğal olarak önemini kaybediyor. Satılması için en önemli konu fiyatının özelliklerine göre uygun şekilde ayarlanması.

  • Huawei ile kirin LG ile sanpdragon gelecek ve pazara gore dağıtım yapilacak bence . Samsungun bir zamanlar yaptığı gibi

  • Okisht kullanıcısına yanıt
    Aynen,sizin söylediğiniz açıdan baktığımda katılıyorum fikrinize ve dediğinizde haklısınız. Aslında diğer üreticiler içinde iyi olur ama ben şöyle demek istedim sonuçta Nexus cihazları hani bi yerde Apple iPhone ise google Nexus demek amaçlı, baktığınızda kirin işlemcisinin yeni versiyonları dahil bi s810 kadar kuvvetli değil bildiğim kadarıyla, bu durumda s810 kullanılması sürpriz olmayacaktır demek istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne varmış kirin cpu`da? Yağ gibi akıyor cihaz Emui 3 ile. Huawei P7 kullanmayan bilemez.

  • nexus 6 gibi olacaksa kalsın

  • benim beklentim aynı apple ın yaptıgı gibi bi normal boyutlarda ve birde phablet iki cihaz cıkarmasıki mantıklısı bu..iki ayrı firmadan urun cıkarması ise turkiye gibi google un tam hizmet vermediği ulkelerde enteresan bi tablo ortaya cıkaracak...

  • Yav neyi tartışıyorsunuz ?
    Burada mevzu bahiz bir Nexus. Bu demektirki çıktığı zaman zaten piyasanın en iyi donanımsal özellikleri ile gelecek; işlemci, ram, ekran, batarya(en iyi kompinasyon diyelim) ama bizi bunlar alakadar etmez. Bir Nexus kullanıcısını alakadar eden işlemcinin Snadragon 810 olması veya Ram'in 4GB olması alakadar etmez bunu yapan zaten bir çok marka var. Bunu LG her son telefonunda yapıyor, Samsung yapıyor, HTC de her yeni telefonunda son teknolojiyi kullanıyor. Burada Nexus kullanıcılarının bilmesi gereken şey Saf android deneyimi ve güncel android idir. Yani bir Nexus kullanıcısı telefonun ona bakmadığı zaman videosunu durmasını beklemez, bir Nexus kullanıcısı telefonun hopörler gibi ses çıkarmasını beklemez, bir nexus kullanıcısı onun kamerasının 20MP olmasını, ekranının 4k olmasını beklemez. Bir Nexus kullanıcı ondan güncellemeleri günlük bekler. İnsanlar 2500tl verip en son samsung, htc, sony, lg vb. markaların cihazlarını alırken onlardan 4-5 ay önce android'in en son sürümünü almayı bekler. Eğer bir Nexus 4 (3 yıl önce çıkan cihaz) bugün android 5.0'ı geçen senenin telefonları olan LG G3, S5, M8'den önce alıyorsa bu onun ne için yapıldığını ortaya koyar.
    Birbirinizi telefon için kırmayın hiç bir şirket babanızın malı değil,
    bilgi verin.
    Haydi herkese iyi forumlar.





  • sd 818 isterik. 810 ne ya

  • Aslında Kirin işlemci çok kötü değil sadece geliştirmeye çok müsait değil performans olarakda s801 yakın veriyor fakat termalda bazı sıkıntılar vardı kirin 925'de eğer bu sorunlar 930 ile yoksa büyük ihtimal sentetik testlerde iyi sonuçlar alır. Huawein yeni nexus cihazının kirin işlemci kullanmasını isterdim bu sayede diğer kirin işlemciler için daha çabuk güncelleme şansı doğardı. Fakat Google sanırım bu konuda Qualcom tarafından ilerliyor s810 ile geleceği kesin eğer frekans hızlarını düşürmezler ise ısınma sorunları görülür.

    Huawei yeni nexus cihazı mate 8den ilham alarak üretilcek buda hem daha iyi bir çerceve oranı hemde metal kasa ile gelebilme ihtimali ve huawei kullandığı malzeme gerçekten sağlam ve bu sayede cihazın tasarım anlamında kötü bir yanı olmuyacağını söyliyebiliriz cihazın 5.7 ınch ile çıkacağı kesin gibi. Android M lasnmanından sonra tanıtılması bekleniyor yeni nexus cihazının.

    http://www.ibtimes.co.uk/huawei-nexus-smartphone-based-mate-8-prototype-rumoured-be-released-fall-this-year-1501680




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.