Şimdi Ara

Star Wars: Battlefront'tan Yeni Bir Ekran Görüntüsü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•       Star Wars hayranlarının merakla beklediği Star Wars: Battlefront için yeni bir ekran görüntüsü ve bazı detaylar paylaşıldı. Electronic Arts'ın topluluk müdürü oyunda AT-ST'nin oynanabilir olacağını kesinleştirdi ve AT-ST'ye ait bir ekran görüntüsü paylaştı. Star Wars: Battlefront'un 17 Kasım'da çıkış yapacağını hatırlatalım.

• He yaw he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • böyle resimlere bakiyorum ama oyuna girince resimdeki gibi bir hissiyat olusturmuyor.

O Yüzden Keep Calm and Yaw He he !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 10 Mayıs 2015; 13:56:48 >
  • oyun bole ciksin bir daha oynamicam oyun hayatimda :) yemezler
  • at-st yanına bi de at-at eklesen ya işte ağzımın suyu falan aksa keşke..

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • BF3 ilk yayınlanan videoları için de benzer yorumlar atılıyordu..ama çıktığında bir çok ödül (en iyi grafik ödülü) aldığını hatırlatırım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar böyle bir grafikte oyun yaparda,surada grafikler resimdeki gibi olmayacak diyen kaç kişinin bilgisayarı o oyunu açar,ben en çok bunu merak ediyorum...

• Yok abi yemem bu sefer yemezler

• BF3 ten beri grafikler gelişmedi BF serisinde, illa ufak dokunuşlar olmuştur ama kayda değer bir sıçrama olmadı, yine olmayacaktır diye düşünüyorum, koca dünya "BF star wars edition" tarzı basit bir oyun gelmesinden çok net korkuyoruz,rahatsız oluyoruz. Star Wars a gerekli itimayı gösterirler umarım.
  • in game dememişki adamlar tabi böyle olmayacak ne diye taarruza geçtiniz hemen.SWTFU dan beri elle tutulur bi SW içerikli yapım oynayamadık bari bu adam gibi çıkış yapsın.
  • Oyunun böyle geleceğine inanmıyorum ancak şunu da unutmamak lazım ki oyun sadece yeni nesil konsollara ve PC platformuna geliyor. Yani eski nesle çıkmayacak. Bu da demek oluyor ki, grafiksel bir sıçrama görebiliriz Battlefield 4'e göre. Örnek olarak, AC4 Black Flag cross gen bir oyundu, AC Unity ise next gen bir oyun. Aradaki grafiksel fark ise muazzam.

Bekleyip görelim, grafiksel bir sıçrama bekliyorum Battlefield 4'e göre ancak böyle gelir mi? Sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.