Şimdi Ara

DONANIM HABER REKLAM DOLMUŞ!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herhangi bir konuya şöyle bir göz atayım dediğiniz an " 25 saniyelik " reklam kaplıyor ekranı ! Geri butonuna bastığımızda ise tekrar bir " 25 " saniye daha...

Bu kadar ızdıraplı bir forum sitesi olur mu ... Şu dark hardware ne zaman açılacak , bu donanim haber den sıkılmaya başladım artık. Ne bu kardeşim rekam , reklam...
    Tamam reklam olsun da bu kadar uzun olur mu yahu !
    Üyeliği para ile yapsınlar şu reklamı kessinler artık ! Yuh olsun !

• Hem donanımhaberde takılıyorsun hem de ad-block nedir bilmiyorsun. Çok ayıp Şaka bi yana kullanmıyosan chrome kullanmaya başla ve ad-block eklentisini yükle. Bahsettiğin reklamların ne olduğunu bile farketmedim. Üyelik parayla olsun filan çok yanlış şeyler hocam , girme o topa

Düzenleme : Tire kullanmadan ad-block yazamadım. Ey site yönetimi : ad-block kullanmamızı istemiyosan reklamları bizi rahatsız etmeyecek şekilde düzenlemen lazım gibime geliyo. Burnuma dayatılan reklamları izlemek, dinlemek veya yüksek sesli gürültülerini bi anda duyup irkilmek zorunda değilim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 9 Mayıs 2015; 19:07:43 >
  • ed bılok yazmak yassah gardeşim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    O yüzden ed tire bılok yazıyoruz
  • Adblock kullan.
  • Yıl olmuş 5895 hala eklenti kullanmadan reklam var edü büdü yapanlar var şaka gibi. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 10 Mayıs 2015; 12:11:24 >
  • Bana mi diyorsun budu budu diye , sana gore yil 5895 ama 3876999 da olsa esek esektir ...
    Senin gibi birisi neden benim topic e yazi yazar ve bunun neden bu sekilde kaba saba ve sadece elestirmek icin yazar ?! Senin hakaretlerine mecbur muyum ben !
    Neden boyle kustah ve tahrik edici ve nefret dolu yazdin benim actigim konuya ?
    Herkes senin gibi sivri zeka olmayabilir veya senin kadar kaba ve kustah olmayabilir.
    Senin gibi ..... Lerin topunu sinemaya gotureyim ,mecbur muyum sana cevap yazmaya sivri biber !
    Bedava mi dagitiyorlar senin gibileri !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donanım Haber İfşa.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende addblock oldugu halde 25 sn reklamini ve sesli reklamlari goruyorum. napmam lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.