Şimdi Ara

Flight Simulator. Kucuk Çaplı Bir Eğitim Burda...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
7
Favori
65.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimden geldiğince basit anlatmaya çalıştım. Boyle bir topic daha once acıldımı bilmiyorum. Kafanıza takılan seyleri sorabilirsiniz. Cok fazla bilgim yok ama elimden geldiği kadar. Daha iyi bilen arkadaşlarda yardımcı olurlar. Biraz uğraştırdı ama güzel oldu sanırım. Zaten bu kuşu kaldırıp indirebilen (hard da) diğer tüm ucaklarıda ucurabilir. Ben 4 motorlu boeingi sewmediğim için bunda anlattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 15 Ocak 2007; 21:42:57 >

• Navigator olayını bilmiyordum, iyi oldu. Teşekkür ederim.
  • ne güzel açıklamışsınız..
    elinize sağlık..
  • şu navigator olayını bi resimsiz yazar mısın :) ayrıca çok güzel açıklamışsın tebrikler.
  • otomatik indirme olayını :)) ben güzel yaklaşıyom inemiom :D
  • @W.Turner teşekkürler. Navigator aslında bizi otomatik olarak indirmez. Sadece piste hizzalar. Bizde ona gore irtifayı ayarlarız ve altituden cıkartırıs ucagı manuel olarak indiririz. Zaten zor kısmı hizzalamak. Gerisi Flaplarında yardımıyla kolayca hallediliyor. Şimdi navigatorü burda anlatmam zor. Yukardaki resimlere bakarak çözebilirsin. Map e girip pistin bilgilerini alıyoruz ve navigatora yazıyoruz. Aktif ediyoruz hepsi bu. Ucağı piste yeterince yaklaştıramazsanız navigator calışmaz.
  • hmmm saol arkadaşım. Ben bazen pisti bile bulamıyorum ama bulduğum ama bir şey buldum rotayı veriyorum map teki rota doğrultusunda kendi gidiyor ancak pisti değill kulenin üstünden geçiyorum sürekli pist yanlarda kalıyor.. Pisti hizalamak zor dediğin gibi saol...
  • Navigator sayende öğrendiim güzel bi yazı olmuuş kardeş
  • tşk
  • saol ama bana biras zor ve karmaşık geldi
    ama mükemmel açıklamışsın emeğe saygı
  • Gayet güzel açıklamalar. Tebrikler.
  • Çok güzel açıklamışsın ellerine sağlık..
    Sendeki sistem bende olsa da oynasam benim pc uçak simulasyonu oyunlarında cook kasıo
  • kardes sana bişi sorucam bu oyuunda ben ucaı bır turlu saatte 620 kılometrenın ustune cıkaramadım ki bu arada sırada olsu normalde ucaklar 850 basıo ben bu oyun da ucuslarımda 850 nasıl basabilirim simdiden tesekkurler.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogukan111

kardes sana bişi sorucam bu oyuunda ben ucaı bır turlu saatte 620 kılometrenın ustune cıkaramadım ki bu arada sırada olsu normalde ucaklar 850 basıo ben bu oyun da ucuslarımda 850 nasıl basabilirim simdiden tesekkurler.....

Orda gösterilen değerler km değil ki!! Knots, mach yada ias cinsinden yazılıyor
  • kardeş şu resme bir bakarmısın...

burda ben koordinatları girdim otomatik pistin ortasını işaretliyor.. Ben nasıl pisti izalıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: W.Turner

kardeş şu resme bir bakarmısın...

burda ben koordinatları girdim otomatik pistin ortasını işaretliyor.. Ben nasıl pisti izalıcam

Daha onceden piste yaklaşırken manevra yapıp pisti karşılamalısın. O sadece rotanı gosteriyor

• zor o iş yavhh sen yukarda yazmışsın , kırmızı nokta sizi piste yaklaştırıyor dye
  • Ayrıca , diğer uçaklara inişlerde kule yardım ediyor bize niye etmiyor.. " sola dön filan diyor , alçal diyorlar " ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: W.Turner

zor o iş yavhh sen yukarda yazmışsın , kırmızı nokta sizi piste yaklaştırıyor dye

O kırmızı noktayı tıklayacagınız yeri gormeniz için ben koydum. Kızmızı nokta sizi piste yaklaştırır demedim.
  • Güzel açıklama teşekkürler..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.