Şimdi Ara

Cyanogen ve Truecaller işbirliğine gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Cyanogen ve Truecaller işbirliğine gidiyor


     

    Ticari hayata atıldıktan sonra yaptığı ortaklıklarla adından söz ettiren Cyanogen, Google'ın karşısına bağımsız bir Android sürümü çıkarmak adına çalışmalarına devam ediyor. Firma yeni bir ortaklığa daha soyundu.




    Mobil platformların sosyal çağrı uygulaması Truecaller, Cyanogen'in işletim sisteminde yeni bir çağrı arayüzü geliştirmek için başlattığı çalışmalara katılacak. Truecaller bilindiği üzere kullanıcılardan aldığı geri bildirimleri bir havuzda topluyor ve bilmediğiniz numaralardan arama veya SMS'ler geldiği zaman pop-up ekran şeklinde bu numarayı tanımlayabiliyor. 




    Geniş bir kullanıcı veritabanı olan Truecaller bu sayede başarılı bir şekilde bilinmeyen numaraların ait olduğu kişileri bulabiliyor. Ülkemizde de hizmetin başarılı bir şekilde çalıştığını belirtelim. Ayrıca çağrı engelleme de yapabiliyor. 




    Cyanogen'in yeni çağrı uygulaması Material Design tasarım diline uyum sağlarken, kişi kartları, yüzen bildirim pencereleri gibi Android 5.0 ögeleri de kendisine yer bulacak. Ayrıca bilinmeyen numara tespiti ve çağrı engelleme hizmetleri de aynen devam edecek. Kullanıcılar rehber düzenlemesi de dahil pek çok işlevi uygulama içerisinden yerine getirebilecek. 




    Cyanogen bu özellikleri opsiyonel haline getirecek ve kullanıcıları topluluğa katılmaya zorlamayacak. Kullanıcı isterse başka bir çağrı uygulaması da kullanabilecek. Uygulama ilk olarak Cyanogen OS için yayımlanacak. Ancak CM ROM'ları için bir destek olacak mı bilinmiyor. Uygulamanın ne zaman yayımlanacağı da belli değil.  

     

     







  • Bu adamlarin da kafasi guzel. Google'in isletim sistemini google'dan bagimsiz hale getirmeye calisiyorlar ama yine material design kullaniyorlar. Google istese bunlarin fisini bir saniyede ceker.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

    Bu adamlarin da kafasi guzel. Google'in isletim sistemini google'dan bagimsiz hale getirmeye calisiyorlar ama yine material design kullaniyorlar. Google istese bunlarin fisini bir saniyede ceker.

    Niye çeksin ki google bunların fişini. Bir çok ölü telefona güncelleme desteği sunuyorlar. Yeni romlar geliştiriyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • linux işletim sistemi ne zamandan beri googlen oldu ya, Google destek ve pazarlama güvünü iyi gayet iyi kullanıyor. Bakma bizim mühendisleri t40 t50 t60 tasarımlarıyla iliğilendiklerinden boş vakitleri kalmıyor yoksa Cyanogen den daha iyisini yaparız biz.

  • Angel of the lord bi senmi akıllısın adamlar bi şey biliyoki yapıyo her keste bi çene var bilmediği işler hakkında yorum yapıyo boş boş yorum yapmak yerine şuaraya iki bilgide siz yazın bu yorum içinde herkesten özür dilerim ama çok şiştim boş yorum okumaktan

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.