Şimdi Ara

Snake Rewind geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Snake Rewind geliyor


     

    Yılların eskitemediği yılan oyunu, Nokia'nın teknoloji dünyasına sunduğu en önemli değerlerden birisiydi. Yılan oyunu sayesinde Nokia telefonları kullanıcısının elinden düşmeyen bir nesne haline gelmişti. 




    Aradan geçen zamanda yılan oyunu çeşitli platformlarda karşımıza geldi ancak hiçbiri orijinal oyunun devamı niteliğinde olmamıştı. Ancak oyunu geliştiren Nokia mühendisi Taneli Armanto, Rumilus Design oyun stüdyosu ile elele verdi ve efsane yılan oyunun devamı için kolları sıvadı.




    Snake Rewind adını alacak olan oyun eski ve yeniyi bir araya getirecek. İlk oyunun minimalistik retro grafiklerini miras alacak yeni oyunda çeşitli efektler de günümüzü hatırlatacak. 




    Oyunun fiyatı hakkında bir bilgi yok ancak Android, iOS ve Windows Phone platformları için 14 Mayıs itibariyle indirmeye sunulacak. Yayımlanan tanıtım videosu oyun hakkında az çok fikir veriyor.  

     

     















  • Eskideb oyun yokluğundan oynardik şimdi rağmet görmesi çok düsük.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


  • =(
  • nokia n serisinde çıkan 3boyutlu snake oyunu vardı iki tane. ikisi de deliler gibi oynayıp bitirmiştim. bana kalırsa mobil oyun tarihinin en güzel oyunlarıydı. keşke 3d olanını çıkarsalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.