Şimdi Ara

EA: PS4 ve Xbox One Satışları Bu Yıl 50 Milyona Ulaşacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•       Oyun dünyasının önemli firmalarından EA, yeni nesil konsolların satış rakamları hakkındaki tahminlerini paylaştı. EA'nin finans departmanı yöneticisi Blake Jorgensen, hem PlayStation 4 hem de Xbox One satış rakamlarının bu yılın sonuna kadar toplamda 50 milyona ulaşmasını ön görüyor.

Firmanın tahminlerine göre de bu yılın sonuna kadar toplamda 22 milyon PS4 ve Xbox One satılacak. Bakalım yeni nesil EA'nin öngördüğü satış rakamlarına ulaşacak mı?

• Bu senenin E3'ü son yılların en iyi E3'ü olacak gibi eğer tahmin ettiğim gibi uber bir E3 olursa rahatlıkla geçecektir.
  • 50 az.
    52 57 arası bekliyorum

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu sene güzel oyunlar var rahat geçer

• Optimize sorunlarından En baba pc fanboy gardaşlarım bile birer birer gidip ps4 aldı oyuncu için en iyisi konsoldur

• quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

Optimize sorunlarından En baba pc fanboy gardaşlarım bile birer birer gidip ps4 aldı oyuncu için en iyisi konsoldur

Optimizasyondan dem vurup ps4 almak saçmalık :D konsolda 60 fps oyun yok sen hala neyin optimizasyondan bahsediyorsun? yeni konsollar x86 pc mimarisine geçti artık optimizasyon sorunu yok PC de. her oyun artık Pc mimarisi için geliştiriliyor.

• oyun çıkmıyor ya.. guzel oyunlar çok az.. bf- cod çöp oldu ..önceden bf oynardım.. witcher 3 beklıyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Basollo.Bianchi

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: rambocuk<br><br>Optimize sorunlarından En baba pc fanboy gardaşlarım bile birer birer gidip ps4 aldı oyuncu için en iyisi konsoldur</blockquote><br><br>Optimizasyondan dem vurup ps4 almak saçmalık :D konsolda 60 fps oyun yok sen hala neyin optimizasyondan bahsediyorsun? yeni konsollar x86 pc mimarisine geçti artık optimizasyon sorunu yok PC de. her oyun artık Pc mimarisi için geliştiriliyor.

İyi kandırmışlar sizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Basollo.Bianchi<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: rambocuk<br><br>Optimize sorunlarından En baba pc fanboy gardaşlarım bile birer birer gidip ps4 aldı oyuncu için en iyisi konsoldur</blockquote><br><br>Optimizasyondan dem vurup ps4 almak saçmalık :D konsolda 60 fps oyun yok sen hala neyin optimizasyondan bahsediyorsun? yeni konsollar x86 pc mimarisine geçti artık optimizasyon sorunu yok PC de. her oyun artık Pc mimarisi için geliştiriliyor.</blockquote><br><br>İyi kandırmışlar sizi.

Sizi kandırdıkları gibimi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: stun

oyun çıkmıyor ya.. guzel oyunlar çok az.. bf- cod çöp oldu ..önceden bf oynardım.. witcher 3 beklıyoruz...

E3'ü bekle bomba olacak bence ayrıca the witcher 3 ile Batman Arkham Knight oyunlarıda mayıs ve haziran aylarında çıkıyor baya götürür bu oyunlar.

• Bence biraz fazla olmuş Sony şimdiki performansını aynen devam ettirse 10 küsür milyon satar, sene sonunda oyun dönemi belki hızlanırsa 14-15 olabilir ama Xbox one satışları daha önemli.
  • PS4 50 milyona ulaşırda xbox one için aynı şeyi söylemek zor.
  • Millet okuduğunu anlamıyor ha. İki konsol toplam satış olarak 50 milyonu bulur demişler. Şuan zaten 22,5 ps4, 12,5 da xo satılmış durumda. Geriye 15 milyon kalmış. O da 7-8 ayda rahat çıkar.

• ea bir yerden gow 4 ve last of us2 duyumu aldı herhalde yada sallıyor.
  • Yeni nesil konsollar ilk sene bence iyi bile sattı ilk sene ben o kadar beklemiyordum bu sene rahat satar
  • Sene sonunda ps4 37-38 milyona rahatlikla ulasmis olur ama xo'in 15-16 milyonu gormesi bu donanim ve oyun kutuphanesi ile gormesi cok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 8 Mayıs 2015; 9:54:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Sene sonunda ps4 37-38 milyona rahatlikla ulasmis olur ama xo'in 15-16ilyonu gormesi bu donanim ve oyun kutuphanesi ile gormesi cok zor.

Katılıyorum.
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Ben de katilmana, katiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynen öyle hocam xbozun hali bu nesil rezalet gidiyor.
  • quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.