Şimdi Ara

CANON i-SENSYS MF217W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Proje ofisinde kullanılmak üzere,

    Wi-fi bağlantılı, çok fonksiyonlu (tarama ve fotokopiyi tepsi üzerinden gerçeklşetirmesi zorunlu) siyah beyaz lazer yazıcı olarak 700 TL bütçeye kadar yaptığım araştırmalarda CANON i-SENSYS MF217W ye karar verdim. Fiyatı KDV dahil 650 TL. Ayda 200-300 çıktı alacağız.

    Sizce doğru bir tercih midir? Ayrıca muadil toner fiyatları ne durumdadır?

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • CANON i-SENSYS MF217W hp laser yazıcılarla aynı alt yapıya sahip kaliteli ve ekonomik lazer yazıcılar arasındadır, günümüzde alınabilecek en iyi yazıcılardan birini seçmişsiniz.
    Bu yazıcıda drum kartuşla tümleşik olduğundan kartuşu yenileme yapılarak orjinal kalitesinde kullanılabilir, muadil toner fiyatları da 40 tl civarlarındadır, güle güle kullanın.
  • Merhaba,

    bende Canon MF216N LAZER YAZICI , TARAYICI , FOTOKOPİ , FAKS düşünüyorum. Ama tam emin olamadım. İşyerimde fotokpi yazıcı toplamda aylık 300-500 arası çıktı alacağım. Sizce nasıl?
  • Canon i sensys mf216n sağlam alt yapıya sahip, kaliteli yazıcılar arasında yer almaktadır, diğer arkadaşın kullandığı yazıcıyla aynı toneri kullanıyor, yeni üretiliyor olmasına karşın firmamızdaki dosyası gayet temiz yazıcılar arasında, iyi bir seçim olmuş, gü




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.