Şimdi Ara

Apple DNA testlerine yardım etmek istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Apple DNA testlerine yardım etmek istiyor 

     

    ABD'li teknoloji devi Apple geçtiğimiz günlerde ResearchKit adındaki platformunu duyurarak tıp alanında daha fazla yatırım yapmaya başlamıştı.Son haberler ise bu konudaki isteğinin devam ettiğini gösteriyor. Habere göre şirket DNA testleri için yapılan geliştirmelere yardımcı olmak istiyor.



    İki yeni ResearchKit uygulaması başlatacak olan şirket bu şekilde genetik bilgilerin toplanması ve üzerinde çalışma yapılmasının yolunu açacak. Ancak tahmin edileceği gibi şirket genetik verilere ve test sonuçlarına doğrudan erişemeyecek, uygulamalar bu konuda araştırma yapan bilim adamlarına rehberlik edecek.

     

    Şirket henüz bu haberler ile ilgili yorum yapmayı reddediyor, ancak yeni ResearchKit uygulamalarının Haziran ayında düzenlenecek WWDC etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.








  • Apple yavaş yavaş tüm sektörlere yayılmaya çalışıyor. Hadi hayırlısı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple birçoğumuzun parmak izini aldı, Yakında göz izimizide almaya başlayaracak birde DNAmızdan örnek aldımı artık kopyamızıda yapıp ya yedek organ piyasasına girer.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: halitozbasli

    Apple birçoğumuzun parmak izini aldı, Yakında göz izimizide almaya başlayaracak birde DNAmızdan örnek aldımı artık kopyamızıda yapıp ya yedek organ piyasasına girer.

    Valla aldı mı aldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakında iphone almak için check up yaptırmak şart olacak galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarayıcılar ile neler aradığımız, hesap bilgilerimiz zaten ellerinde. Kapalı iken bile konum takibi yaptığının haberleri bile çıkmıştı. Parmak izi okuyucudur derken kullanıcıların bilgileri direk olaran NSA veri tabanlarına gidiyordur.

  • Zaten "yardım etmek" adı altında en pahalı telefonu satıyorlar, facebook, twitter vb. gibi (neredeyse) tüm dünyadaki insanların tüm bilgilerine sahipler, tüm tv kanalları onlarda ve istedikleri gibi tüm dünyayı yönetiyorlar.

    Evet, "yardım etmek". Tüm dünyanın heran izlenmesi ve tüm dünyadaki insanlar hakkında bilgi sahibi olmak değil haklısın Apple. Apple simgesini sağa yatırıp, elma sapını alta yerleştirin, İllumanite'yi görmemek için kör olmak gerek.

    Apple DNA testlerine yardım etmek istiyor





    Hâlâ anlamadınız mı? Amaçları "Teknolojiyi geliştirip, yardım ediyoruz." adı altında tüm dünya hakkında an be an bilgi sahibi olup, dünyayı yönetmek.




  • iPhone için organ satan Asyalılar Applenin iştahını kabartmış belli ki,böbreği saralım mı biz siz hiç uğraşmayın DNA ile falan Applecuğum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple işi gücü bırakmış parmak izimizi almis. vay be.
  • ne içtiysen aynısından...
  • Parmak izi, yüz tanıma, ses tanıma derken almadığı bi dna'mız kalmıştı o da oldu tam oldu. Küresel takip iş başında. Şimdi kim bizim verilerimizi napsın diyenler çıkacaktır. Unutmayın dünyada milyarlarca insan bu cihazları kullanıyor ve bunların hepsi de kankasıyla, kızarkadaşıyla konuşmuyor. Hayati önem arzeden veriler de dijital ortamlarda dolaşıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Extreme Victory

    ne içtiysen aynısından...

    Senin gibi her bulduğumu içmediğim kesin, sadece biraz daha bilgili olup işin aslını öğrenmek gerek. Adamların neyi niçin kullandıklarına bakın, birde bizim neyi niçin kullandığımıza bakın. Her akşam yok futbol, yok dizi, yok film derken hiç herangibir konuda kitap, dergi vb açıp bilgi sahibi olmayı düşündün mü acaba?

    Veya şöyle sorayım, günde kaç saatini pc ve-veya tv başında geçiriyorsun? Ve bunların % kaçı gerçekten sana + sağlayacak içerikler ile ilgili?

    Sormam hata, imzanda neyle ilgilendiğin açıkça ortada zaten...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxthon -- 6 Mayıs 2015; 17:16:55 >




  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Cem Yılmaz'ın güzel gösterileri var evet, fakat sen hâlâ konuya tam anlamıyla vakıf olabilmiş değilsin.

    Videoyu attığın için söylüyorum;
    Amaçları CIA'nin onu-bunu öğrenmesi değil, genel olarak ülke vatandaşlarının düşüncesi, istekleri, halleri, hareketleri vs. Bunu anlayamamış olamazsınız gerçekten.

    Hâlâ Facebook, twitter vb. sitelerin gerçenten sadece ve sadece "arkadaşlık" için mi kurulduğunu düşünüyorsunuz?

    Kimliğinizden daha fazla ve daha güncel bilgi paylaştığınız, birbirinizle an be an mesajlaştığınız bu sitelerin amacı kesinlikle bu değil. Adamlar tutupta "Biz CIA'iz, verin bilgilerinizi." diyecek halleri yok. Hiç facebook, twitter vb. sözleşmelerini okumadığınız belli.

    Facebook Veri İlkesi;
    https://www.facebook.com/about/privacy/

    Adamların sizler hakkında nelere sahip olabildiklerini okuyun, tabii bunlar yasal olarak belirtmek zorunda oldukları kısım. Sizin bilgilerinizi başkalarıyla izinsiz paylaşırlarsa emin olun ruhunuz bile duymaz.

    Google Earth'ın bir aralar izinsiz fotoğraf çekmekten suçlandığını unutmayın, o konuya girmiyorum bile.

    Adamların asıl amacı "bilgi vermek" değil, "bilgi almak" bunu öğrenip ondan sonra aptalca dalga geçmeye devam edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxthon -- 6 Mayıs 2015; 17:58:50 >




  • Söylediklerinize (teknolojiyi farklı amaçlar için kullandıklarına dair) katılıyorum.Arkadaşımızın üslubu da yanlış olabilir ama gidip de arkadaşımızı bilgisizlikle veya aklını başka yerlere kullanıyor gibi yargılarla hakkında kesin hükümler veremezsiniz.O zaman ben de sizin imzanıza bakıp hakkınızda bir sayfa yazı yazabilirim ve bunların çoğunluğu hiç iyi şeyler olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O benimle dalga geçiyorsa ben de onunla dalga geçerim, bu benim hakkım değil mi? Sen de istediğini yazabilirsin, sorun yok.
  • Anlatmak istediğim şey başkası yapıyorsa siz yapmayın aslında.Başta da dedim arkadaşımız sizin fikrinize katılmadığını belirtmiş ama üslubu yanlış olmuş olabilir fakat onun kişiliği ile ilgili konuşmak bana göre yanlış.Neyse daha fazla konuyu baltalamayalım,iyi forumlar size

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese anladığı dilden konuşmak gerek aslında. Bakın size onunla konuştuğum gibi konuşmadım meselâ, neden? Çünkü siz daha fazla kendini bilen birisiniz yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla. Teşekkürler, size de iyi forumlar.
  • apple kelimesinin gectigi her basliga yorum atan mukemmel insanlarin her zamanki gibi gecerken bi ugradigi baslik.



    girmeyin arkadasim o zaman internete. telefon almayin bilgisayar almayin. sanki rusya baskanisin a. izleyip napacaklar seni

    amaçlari bilgi vermek degil almak diyor. akliniza bir sey takilinca 5 sn dusunmeden google'a yazmayi biliyorsunuz ama.
    aferin boyle devam beyler, bu gidisatla teknolojide bilimde mukemmel yerlere geliriz ülkece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 6 Mayıs 2015; 18:32:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zig Zag

    apple kelimesinin gectigi her basliga yorum atan mukemmel insanlarin her zamanki gibi gecerken bi ugradigi baslik.



    girmeyin arkadasim o zaman internete. telefon almayin bilgisayar almayin. sanki rusya baskanisin a. izleyip napacaklar seni

    amaçlari bilgi vermek degil almak diyor. akliniza bir sey takilinca 5 sn dusunmeden google'a yazmayi biliyorsunuz ama.
    aferin boyle devam beyler, bu gidisatla teknolojide bilimde mukemmel yerlere geliriz ülkece.

    Apple kelimesinin gectigi her basliga yorum atan mukemmel insanlarin her zamanki gibi gecerken bir ugradigi basliklara ugrayip ayni yorumu atan applecilar .. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.