Şimdi Ara

Herşeye ragmen g3 alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • g3 alan herkeze kotu yapmıssın z2 daha iyi falan dedım .. Ama sımdı cok oyun oynayan bırı olarak soyluyorum kı tasarımı ve ekranı cok guzel... Bılıyorum z2 daha performanslı ama g3 alabılırım.. Kamera ıyı ekran ıyı tasarım cok ıyı.. Sarj sıkıntı deıl.. Oyunlarda aşırı ısınıyormus. Bende cok oynamam...buff alıcam kılıf dusunmuyorum yada bumper fln.. Sizce g3 alınır mı yoksa z2 , note 3 , e8 , 2.el 5s gold mu alsam..

    g3 dedıgım 32 gb lık olanı..

    Tesekkurler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • al kışın oyun oynayıp ısınırsın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 iyidr al gec dinleme herkesi git dene begeniyorsan dusunme
  • Hocam sen beğendiysen al kimse sana neden aldın demez özgürsünüz çünkü, şahsen ben almazdım çünkü büyük ekran bana göre değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zevk senin para senin kimse karisamaz ama elindeki parain karsiliginda en iyi cihazi almamis olursun sadece ozelliklede oyun icin yanlis secim olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de tasarımı güzel fakat başarılı bir cihaz değil. Sadece ilk 2k ekran bizde denmek için yapılmış bir cihaz. Aynı cihazı full hd olarak çıkartsalardı bence G2 gibi efsane olurdu. Öyle bi cihaz kasası büyük olduğu için kolay kolay ısınmazdı da ama şuanki haliyle bence paranızı riske atmış olursunuz yarın birgün durduk yere kasa çatlarsa moraliniz bozulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z2 nınde tasarımı ve ekranı cok hosume gıtmıyor.. Z2 alıp pısman olmakta ıstemıyorum. G3 alıcagıma daha ıyı cıhazlar varmıs. Dogrudur..peki g3 40 dakıkka socceer stars adlı normal boyutlu oyunda ne kadar ısınır.. Veya yarım saat modern combatda fılan.. Normalde quıck cırcle kılıfla kullanıcam dıyodum elım ısınmaz fılan dıyodumda... Tasarımı bozuyo dıye vazgectım...okadar ısınır mı . Oyunlarda kasar mı.. 3-3,5 yıl kullanıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moonshine14

    Bence de tasarımı güzel fakat başarılı bir cihaz değil. Sadece ilk 2k ekran bizde denmek için yapılmış bir cihaz. Aynı cihazı full hd olarak çıkartsalardı bence G2 gibi efsane olurdu. Öyle bi cihaz kasası büyük olduğu için kolay kolay ısınmazdı da ama şuanki haliyle bence paranızı riske atmış olursunuz yarın birgün durduk yere kasa çatlarsa moraliniz bozulur.

    +1



    ayrıca 3 bucuk yıl falan gıtmez G3 buda barız bellı en azından guncellemesı z2 den cabuk kesılır bugun duz z ye bıle lolıpop verıyor sony
  • Tasarım sağlam ama aşırı ısınıyor ve şarj yiyor Lg g3 önermiyorum. =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.