Şimdi Ara

SEGA E3 Festivaline Katılmayacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•       SEGA, hayranlarını üzecek bir açıklama yaptı. Belirtilene göre firma E3'e katılmayacak.

SEGA sözcüsü Game Informer'a yaptığı açıklamada SEGA Amerika'nın Güney Kaliforniya'ya taşınacaklarını ve E3'te bir panel düzenlemeyeceklerini dile getirdi. Firma Relic Entertainment, Sports Interactive ve Creative Assembly gibi yapımcıların geliştiriciliğini üstlendiği oyunları Güney Kaliforniya'ya taşındıktan sonra duyurmayı planlıyor. Yine de firma bazı ortakları aracılığıyla E3'te varlık gösterecek.

• Artık şu GOD OF WAR 4 ten bir oynanış videosu verilsin yeter

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • E3 fuarında Sega'dan Shenmue 3 duyurusu bekliyordum, hayal kırıklığına uğradım.

• Warhammer Total War Gamescom a kaldı anlaşılan

• Shenmue gibi bir oyun çıkarmasına rağmen oyuncular Sega'yı yüz üstü bıraktı. Neden gidip Shenmue 3'ü çıkarsın enayi mi?
    Bırakın bu işleri.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlight54

E3 fuarında Sega'dan Shenmue 3 duyurusu bekliyordum, hayal kırıklığına uğradım.

shenmue 3 ü sega yapmıyordu ki eskilerinide sega yapmadı Am2 yani yu suzuki yaptı oyunu sega kaymağını yedi

• quote:

Orijinalden alıntı: tango606

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: deadlight54<br><br>E3 fuarında Sega'dan Shenmue 3 duyurusu bekliyordum, hayal kırıklığına uğradım.</blockquote><br><br>shenmue 3 ü sega yapmıyordu ki eskilerinide sega yapmadı Am2 yani yu suzuki yaptı oyunu sega kaymağını yedi

Oyunu Sega'nın alt stüdyosu olan Sega AM2 geliştirdi ve yine sega dağıtımcılığını üstlendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Megathrone26

Artık şu GOD OF WAR 4 ten bir oynanış videosu verilsin yeter

Haberle alakası nedir bu yorumun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Megathrone26<br><br>Artık şu GOD OF WAR 4 ten bir oynanış videosu verilsin yeter<br></blockquote><br> Haberle alakası nedir bu yorumun?

Alakası E3 bölümü usta.

• Seganın ismi kaldı zaten sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Megathrone26

Artık şu GOD OF WAR 4 ten bir oynanış videosu verilsin yeter

katılıyorum
  • Neden katılmayacaklarını belirtmişler ama Sega'nın neyi neden yaptığını anlamak mümkün değil, eski ününden eser yok. Binary Domain gibi bir oyunu hiç reklamını yapmadan çıkardılar hatta reklamını yapmayı geçtim oyunun çıktığını bile adam akıllı söylemediler, PlatinumGames'in Anarchy Reigns oyununu sebepsiz yere bölgelere göre aylarca geç çıkardılar, firmaya söylemeden oyun ertelediler, firma yetkilileri oyunun çıkış günüde oyuncular ile yaptıkları etkinlik sırasında oyunu ertelendiğini öğrendiler. Daha Yakuza serisine yaptıkları gibi bir sürü daha anlamsız hareketleri var da neyse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.