Şimdi Ara

forex kar payı %10-15 dağıtanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
6.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu kilit lütfen. bu tarz forexten herkesin uzak durması dileğiyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuliaN -- 16 Eylül 2015; 23:40:01 >

• Öncelikle şunu belirteyim %15 değil %10 vermeleri bile aylık olarak neredeyse imkansız. Ben detaylıca biliyorum bu işleri. Uzun zamandır içerisindeyim. Ha %10 veriyorum %15 veriyorum deyip veren varmı var ama nereye kadar ?!! Ben gördüm bir yere kadar oluyor. Zaten %10 %15 gibi miktarları aylık olarak forexten vermeleri mümkün değil. Genelde millete anlatmamak için bilinen bir isim bu forex, ama gel gör forexten birşey kaznadıkları pek nadirdir, genelde asker sonra polis sonra avukat vs camiası bu işlerle çok uğraşır. Evet forex dışında kazanılır bu paralar, o para yatırılan kişi bağlantıları vardır ihale girer toptan alsat ları vardır otomotic emlak vs işlerinede girmişse bir yere kadar çıkarabilir yada borsada maniplasyonlar yaparak yine kazanıp %10-15 gibi çok uçuk rakamlar verebilir. Ama çok risklidir gerçek olanları ve evet dolandırıcılarda çıkıyor arada nadiren. Çok nadir ama onlarda sonradan dolandırıcılığa döndürenler işi özetle.

Gerçek sağlam, şeffaf ve uzun vadede başarılı olan birkaç şirket var ben birini çok iyi biliyorum benimde param o bildiğim şirkette, 6 aydır ödememi alıyorum çevremdeki çok kişide bu şirketin müşterisi merkezi mersin, dayım 2.5 yıldır alıyor onu getiren 3 yılı geçti alıyor. şirketi tepeden tırnağa tanıyorum diyebilirim. Forex bildiğim için işlemleride açık onlar %5 veriyor aylık %10 kazanmıyorlar bile çoğukez ama yılın birkaç döneminde piyasa genelde ralliye giriyor ozaman iyi değerlendirip bi nevi işe onlar yıllık bakıyor müşterinin aylık baktığının aksine. ve risk harbi minimum çünkü yıllardır işlemlerinin başarı ortalaması %99,5 altına dülmemiş bi şirket MAŞALLAH diyelim. Bu konuda her anlamda yardımcı olabilirim özelden ulaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: YuliaN

Merhaba arkadaşlar
    Bu konuya hakim olmamakla birlikte çevremde birkaç kişinin ilgilendiğini ve her ay paralarını aldıklarını duyunca paylaşmak sormak istedim belki civarınızda bu ve benzeri olaylar vardır.Öncelikle hiç aklıma yatmadığını ve böylesi birşeyin hile hurda veya modern titan zinciri olduğunu düşünmekteyim.

Askeriyede çalışan ve astsubay lıktan istifa etmiş bir arkadaş ve civarındaki başka arkadaşlar artık adına tam olarak ne dedikleride belli değil forex kar payımıdır başka bişeymidir bilemiyorum.farklı isimlendirmeler var yada isim vermeden her ay kar oranlarını alıyolar. sistemi kim yönetiyor parayı kim topluyor nasıl değerlendiriyor bilemiyorum.bildiğim arkadaşım 10 bin tl para yolladı her ay 1500 tl para geliyormuş.hatta başka biri daha 10 bin yollamış onada geliyomuş. yine çevrelerinden birinin 100 bin tl si yollanmış bakalım gelecekmi gelmeyecekmi? kar oranı aracılara göre değişiyomuş. misal arkadaş %15 alıyormuş bulduğu elemana %10 verşicekmiş

Bu sisteme fazla kendini kaptırma gümlersin desemde ben yatırdığım paranın fazlasını aldım sıkıntı yok dedi.bakalım kokusu ne zaman çıkacak. geçen gün ankarada bir olay medya ya yansıdı 423 kişi bu şekilde kar payı vaadiyle dolandırılmışlar.Bu tarz konularda dikkatli olmak gerekiyor.karşılığında ne senet ne başka evrak paralar yollanıyor.

bu arada bu kişinin adı hanifi er mi astsubaylığı bırakıp yatırım toplayan ?

• benim dediğim kişilerde mersin den bu işi takip ediyolar.wallahi kardeşim patlarsa bu iş üzülmem ama dediğim gibi kar marjları çok yüksek hatta %15 ten fazla alanda mevcut.işi organize eden emekli asker % kaç alıyo bilmiyorum ama yakın çevresine %15 veriyor onlarda başkalarını sokup onlara %10 veriyolar böyle gidiyo. bu yapılan işin yasal boyutu nedir bilemiyorum.
  • quote:

benim dediğim kişilerde mersin den bu işi takip ediyolar.wallahi kardeşim patlarsa bu iş üzülmem ama dediğim gibi kar marjları çok yüksek hatta %15 ten fazla alanda mevcut.işi organize eden emekli asker % kaç alıyo bilmiyorum ama yakın çevresine %15 veriyor onlarda başkalarını sokup onlara %10 veriyolar böyle gidiyo. bu yapılan işin yasal boyutu nedir bilemiyorum.

hanifi er ozaman o dediğin kişi o iş yaş.. benim aldığım şirket %5 veriyor zaten adamların ort karı %8-10 .. öyle aracı olayları pazarlık vs yok. %15 in üstüne veriyor o senin bahsettiklerin paran büyük olursa ama işte nereye kadar. benim bildiğim hanifi er 6 ay spk dan ceza aldı borsada maiplasyon yaptığı için senin bahsettiğin bu kişi ödemeleri fln yapamamış ama yinede adama buna rağmen güvenip hala ordan burdan yüklü nakit getiriyorlar .. şaşırtıcı !

benim için %5 çok iyi rakam enflasyonun %15 e ulaştığı bir ülkede ve en önemlisi istikrar ve şeffaflık. hanifi er in yanınada gittim nerden nasıl kazanıyorsunuz bana birşey gösterin dedim arkadaşımla gitmiştik hatta ciddi düşünüyorduk, zerre ne bişe gösterdi ne ispatladı sadece oyaladı bizde vazgectik, şuan paramın old. şirket ise sana tüm işlemleri karlılığı vs gösteriyor paran nerde ne kadar kazanıyor onu bile gösteriyorlardı. şuan ama 2 binden fazla müşteriye yetişemeyince sistemi havuza döndürüp o şekilde gösteriyorlar artık zaten havuzdaki para % kaç kazanıyorsa senin parandan elde edilen kar da o demek örn 1 milyon dolarlık hesap %10 kazanıyorsa senin 10 bin TL de bu hesabın içinde old için senin 10 bin TL de %10 kazanıyor demek vesselam.

• aslına bakarsan benim dediğim bu olayın bir nevi dolandırıcılık modern titan zinciri olduğudur hocam. böylesi işlere bulaşmamak gerekiyor bence. paradan para kazanma ve hiç bir evraksız yasal zemini olmayan bu işten ne hak talep edilir nede başka bişey.benim aklıma hiç yatmadı
  • quote:

aslına bakarsan benim dediğim bu olayın bir nevi dolandırıcılık modern titan zinciri olduğudur hocam. böylesi işlere bulaşmamak gerekiyor bence. paradan para kazanma ve hiç bir evraksız yasal zemini olmayan bu işten ne hak talep edilir nede başka bişey.benim aklıma hiç yatmadı
    dolandırıcılık titan vs demek bu sektöre çamur atmak olur, bu hale getiren birkaç insan var diye bu sektör yanlış olmaz. Herşeyde ve her işte var dolandırrıcı sahtekar ve titancılar.. Forex bir araç sonuçta onu ne maksatla kullanmak isterse öyle kullanır insan. Kimisi dolandırır kimisi yararlandırır sebeblendirir. Ben dolandırıcısınıda gördüm, sağlamını insanınıda gördüm yatırımımı ona göre yaptım. Her işte bu böyledir dolandırıldımmı yok.. zararmı ettim yok, ha edebilirim sonuçta kar ortaklığıdır bu iş ekip işlemlerde zarar ederse sanada yansır ama çok şükür 3 küsür yıldır böyle bir durum yok.. Kısacası sağlam adam buldunmu girişken çalışacaksın, bu tür şeyler zaten ters geliyorsa ki gelebilir yani bu tür çok insan var, ozaman memur zihniyetten devam edersin. bu işler böyle, yada çok büyük paran olcak alım satım yapcan başında durcan işin. herşeyde bir komplo yada karamsar olmak seni ancak olduğun yerde bırakır ama kerizde olmayacaksın..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhaba arkadaşlar
    Bu konuya hakim olmamakla birlikte çevremde birkaç kişinin ilgilendiğini ve her ay paralarını aldıklarını duyunca paylaşmak sormak istedim belki civarınızda bu ve benzeri olaylar vardır.Öncelikle hiç aklıma yatmadığını ve böylesi birşeyin hile hurda veya modern titan zinciri olduğunu düşünmekteyim.

Askeriyede çalışan ve astsubay lıktan istifa etmiş bir arkadaş ve civarındaki başka arkadaşlar artık adına tam olarak ne dedikleride belli değil forex kar payımıdır başka bişeymidir bilemiyorum.farklı isimlendirmeler var yada isim vermeden her ay kar oranlarını alıyolar. sistemi kim yönetiyor parayı kim topluyor nasıl değerlendiriyor bilemiyorum.bildiğim arkadaşım 10 bin tl para yolladı her ay 1500 tl para geliyormuş.hatta başka biri daha 10 bin yollamış onada geliyomuş. yine çevrelerinden birinin 100 bin tl si yollanmış bakalım gelecekmi gelmeyecekmi? kar oranı aracılara göre değişiyomuş. misal arkadaş %15 alıyormuş bulduğu elemana %10 verşicekmiş

Bu sisteme fazla kendini kaptırma gümlersin desemde ben yatırdığım paranın fazlasını aldım sıkıntı yok dedi.bakalım kokusu ne zaman çıkacak. geçen gün ankarada bir olay medya ya yansıdı 423 kişi bu şekilde kar payı vaadiyle dolandırılmışlar.Bu tarz konularda dikkatli olmak gerekiyor.karşılığında ne senet ne başka evrak paralar yollanıyor.

Forex islemlerinde hamgi kurumda islem yaptiginda onemli. Son donemde bankalarda forex islemlerine giriyor bu biraz iyi olfu aslinda kazaninca parayi cekme ihtimali dogar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu soyle sağlam bir forex %15 veya 20 veren firma iletişime geçsinler

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmethero

Yokmu soyle sağlam bir forex %15 veya 20 veren firma iletişime geçsinler

%10 verenden bile kork ne 15 20 si.. %10 veren bile forexten veremez yada kısa bi süre verir sonra bb der.. sanırım yenisiniz piyasada
  • Forexi çok iyi bildiğini düşünen arkadaşlar atlar size öneride bulunabilirler:)
  • Doguda, Van, Erzurum da AstSubaylar arasinda bu tarz bir vurgun oldu bu yil. Ilk 6-7 ay cokguzel paralar vermisler, millet yatirimini atridikca zincir buyumus, sonra birden patlamis daha dogrusu paryi toplayanlar patlatmis kaybolmuslar.
  • Üstteki arkadaşın dediği doğru. Yalnız forex dediğiniz şey o değil ilgili arkadaş portföy yönetimi yapıyormuş forex üzerinden. Forex çok başka bir şey bu işin içinde çalışıyorum ve ufak miktarlara akıllı bir finansal okuyucu iseniz çok ciddi paralar kazanabilirsiniz. Detaylı bilgi almak isteyen pm atsın.

• ben yatırdığım şirketten paramı hala alıyorum hatta en son dün çekim yaptım.. yıllardır sıkıntı yaşamadık.
  • ben yatırdığım şirketten paramı hala alıyorum hatta en son dün çekim yaptım.. yıllardır sıkıntı yaşamadık.
  • ben güvenmem de mümkündür forexde bu paraları kazanmak, benim bile 1 haftada 2 katına çıkardığım reel hesap oldu çünkü
  • cllshn C kullanıcısına yanıt
    Sizin dediginiz bu sirket hakkinda bana ozelden bilgi verebilirmisiniz lutfen?

• faruk2007 F kullanıcısına yanıt
    bana gelen mesajlara yazdığım cevabı kopyala yapıştır şeklinde buraya ekliyorum. özel soracağınız sorularsa olursa yardımcı olmaya calsırım arkadaşlar bu ara iş yoğunluğumdan foruma çok giremedim. sorunuz olursa genel değil net sorularınız olursa özelden yardımcı olmaya çalışırım.

merhaba evet ben de bir müşteriyim silifkede bir şirket yapıyor aylık %5 veriyor ona yatırdım ben 3 aylıkta %20 veriyor. anka finans diye bir şirket. 5 yıllık. ben 1yıldır yatırımcıyım. dayım tavsiye etmişti onunda 2.5 yıl oldu nerrdeyse sıkıntı yaşamadık hiç.
  • Forex piyasası ciddi bir eğitim ve disiplin gerektirmekte.Kendim uzun yıllar forex piyasa analisti olarak tecrübelerimden paylaşabilirim.Özellikle teknik analiz konusu olmazsa olmazlardandır.Piyasada para kazanmak isteyenler ciddi anlamda Day trade yani gün içi al sat tan uzak durmalılar eğer ki yeterli teknik ve temel bilgileri yoksa.Keza başarılı trade edebilmek eğitimle de sınırlı değildir,bir takım psikolojik yeterli özelliklerinde kişide bulunması gerekli.Kısacası Forex kolay para yeri değildir.Ciddi gelir elde edenler elbette vardır ancak trade doğru yapıldığı sürece.
    Profesyonelliği amaçlayan yahut forex in inceliklerini bilmek isteyen yatırımcılarla iletişim kurabilirim. fxtrader_101@hotmail.com

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.