Şimdi Ara

ygs'den beri hiç çalışmadım, hedef boğaziçi işletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar, tüm sene boyunca ne ygs'ye ne de lys'ye çalışmadım. sene başından beri boğaziçi işletme istiyordum hala da orayı istiyorum ancak yavaştan tutuşmaya başladım. ne mat bilirim ne edb ne de geo. özellikte geo da bitiğim. ygs'de mat soruları formülsel gelmeyince 29/32 yaptım geo ise 3/8 sene boyu geo çalışmadım oturup maalesef. şimdi lys denemesi olsam coğrafya hariç 5 net yaparım heralde hepsinden. bir iki gündür konulara falan bakıyorum aşırı kolay geliyor nedense. 1 ayda tm lys'si bitirmek çok ekstrem bir durum mudur acaba. ygs5 14 bin küsürüncü oldum okul puanım 85 1200'e falan çeksem okul puanının azcık düşürmesiyle boun işletmeye girerim diye düşünüyorum. fikirleriniz nedir? geometri alışkanlıktır falan tamam da kitap bitirsem 20+ yapamazmıyım yani..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sangfroid -- 5 Mayıs 2015; 0:55:47 >



  • Galatasaray hukuk iste sana Boğaziçi işletme az gelir knk.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapman gercekten cok zor ve ben yapamayacagini dusunuyorum. Muhtemelen ygsde o siralamayi biraz sans eseri yaptin. Ustelik lys de calismamissin. Siralamani dusurmemek ve ileri cekmek istiyorsan forumda takilacagina ders calismani oneriyorum.Simdiden basarilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs 5 : 15k
    OBP : 91
    Mat+42
    Geometri+26
    Edebiyat+45
    Coğrafya+15
    Ben bile çekmem cok zor diyorum artislik olsun diye yazmıyorum yanlis anlama ama büyük hata yapmışsın bırakmakla ama soyle de bir soz var Zararin neresinden dönersen kardir

    Hedef :BOUN isletme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendinle çelişmişsin, birincisi YGS biraz mantığa dayalı bi sınav olsa da sene başından beri çalışmayan kimse ilk 15k'ya giremez. Yani ya çalıştın, yada o sıralamada değilsin.
    İkincisi de YGS matematikte 32/29 yaptıysan zaten mat2'de en kötü 10-12 yapabilirsin ki o da en kötü yani. YGS de o neti yapmış bi adamı 1 sene sonra oturtup LYS çözdürsen yine 10 net yapar.

    Söylediklerini doğru kabul edersek de biraz sert olacak ama hiç zannetmiyorum 1200'ü. 1 ayda neler yapabilirsin o sana kalmış ama 1200 yapabilmek için 1 ay kala 5 net yapmaktan fazlası gerekli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.