Şimdi Ara

Notebook aksesuarı Laptop Desk UltraLite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günümüzün diz üstü bilgisayarlarının artık yapamadıkları şeyler çok çok az. Özellikle son zamanlarda yaşadığımız 3D çip rekabeti sonrası Mobil Ati Radeon 9800 (aslında X800) bile bulunabilir oldu. Dolayısıyla insanlar düşen fiyatlarla birlikte notebook alımına yönelmiş durumdalar. Ancak dikkat edilmeyen gerçek notebook'lar uzun süreli kullanımlarda aşırı derecede yorulmalar ve kas sorunlarına yol açıyorlar birde ısınan alt yüzeyleri kucak üzerinde uzun süre kullanımı engelliyor ve bu fazla ısı doğal olarak ömürlerini azaltıyor.

    Hal böyle olunca bu tür sorunları minimazi etmek için bir kaç bin dolarlık aletlerin yanında 30$'lık bir ergonomi sağlayan alet oldukça ideal oluyor. Bunlardan en ilginçlerinden biriside Laptop Desk UltraLite. Adındanda anlaşılacağı gibi kendisi aslında notebook masası gibi hizmet veriyor. Toplam 5 farklı kullanımı ile değişik hizmetler verebiliyor ama tahminen en büyük artısı notebook'un hem yazı alanında bir açı sağlama hemde ekranın yükseltilmesini sağlama. Diğer büyük avantajıda kucakta iken veya her durumda alttaki ısıyı size veya içerde hapsolmadan dağıtabilmesi.

    Ağrılığı sadece 413 gr olan ürün katlandığında bir kaç cm'yi geçmiyor. Açıldığında ise 55 cm'lik uzunluğu ile fare ve ekstralar dahil oldukça geniş bir alan sunmakta. Ayrıca tanıtım fiyatıda sadece 20$. Böyle ürünleri en azından bilgisayar marketlerinde görmek isteriz. Daha önce yaptığımız Contour Noteriser'da hatırlarsanız benzer bir iş yapıyordu.


    Sayfanın Linki : http://www.futurelooks.com/display.php?i=266&p=1








  • ilginç :)
  • Yaw harbi güzel benim işime yararda o paraya değmez yine NoteBook un altına kitap koyup klavye mouse bağlamaya devam
  • lapcool tarzı cihazlarda olduğu gibi bi de fan koysalarmış iyi olurdu...
  • Yani gerek görünümsel, gerek de kullanım olarak çok iyi düşünceler bunlar .. Baya iyi
  • evet gayet iyi ve kullanışlı çok iyi düşünmüşler
  • laptop masaları konusunda n-desk de olduk.a iddialı ürünlere sahip. hem soğutuculu hem de ayarlanabilir yüksekli, üstelik farklı amaçlarla da kullanılabilecek tarzda estetik ve uygun fiyatlı ürünler
    http://www.delikarga.com/KMDefault.aspx?ctrid=17743&brnd=N-DESK
  • hay maşşallah 6 yıllık konuya , güzel bir mesaj atmışısınız . Yoksa ben mi yanlış görüyorum
  • haha evet aslında laptop masaları hakkında inceleme yaparken rastladım bu forum başlığına ve yazmak istedim.
    bu modelleri buldum sonunda:





    Notebook aksesuarı Laptop Desk UltraLite


    Notebook aksesuarı Laptop Desk UltraLite




  • Bu ne yaa. Masaüstü gibi olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the-revival

    Bu ne yaa. Masaüstü gibi olmuş


    bunun normal masadan farkı yüksekliklerinin ayarlanabilmesi. ön ayaklar ayrı, arka ayaklar ayrı yükseklendirilebiliyor. üstteki model her türlü arazi şartına uyum sağlayabiliyor mesela tabanı düz olmayan bir koltukta oturuyorsanız üstteki model çok kolay uyum sağlıyor ayakları sağa sola öne arkaya çekmek suretiyle. alttaki modelin ayakları kademeli olarak ayarlanıyor. bu modelin usb'den güç alan fanı var. usb kablosu masayla beraber geliyor. katlandığında kutusu küçücük oluyo...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.