Şimdi Ara

Mobilite: LG G4 değerlendirmesi, ZenFone 2'ye rakip 4GB RAM'li yeni telefon ve dahası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mobilite'nin yeni bölümü yayında. Erdi Özüağ ve Mesut Çevik, başta LG G4 olmak üzere Asus ZenFone 2'ye rakip 4GB RAM'li yeni telefon, Windows 10'un akıllı telefon macerasındaki yeni gelişmeleri, HTC One M9'a kamera güncellemesin ve diğer gelişmeleri değerlendiriyorlar.

     

     




  • Edit bi ben mi beğendim derken mesut reyiz de beğenmiş teli bayildim telefona bakalım şarjı nasıl g2deki gibi 5-6 saat ekran surelerini saglarsa gözümde daha da büyür LG çözdü işi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIRPAN -- 5 Mayıs 2015; 18:43:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne ya 4 gb ramlı telefon. ReZillik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk mesaj
  • Zenfone 2 LG 4'e rakip olamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok olun..

  • IOS ve android platformundaki uygulamaların Windows Phone platformuna windows10 sonrası portlanabilecek olmasından bahsetmemişsiniz. Mobil kısımındaki çok önemli bir gelişme. Onun dışında gayet güzel olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisle ilgili yazı yazın demişsinizde videoda bende Motorola Moto G 16 gb vardı ahize cızırtısı yüzünden teleservice verdim telefonu telefonun parçası olmadığı için 8gblık modelini vermeyi teklif ettiler kabul etmeyince o zaman ücret iadesi yapalım dediler çok memnun kaldım. Bundan öncede samsung wave 2 telefonum vardı ekranda sararma oluyordu belli renklerde gözükecek şekilde Başarı servisine verdiğimde yerine galaxy ace 2 vermişlerdi yeni cihaz olarak bu yüzden hiç ithalat cihazına bulaşmadım hep garantili cihaz alıyorum
  • hem turkcellden 2199 TL ye hemde paralel ithalat 1699 TL ye G3 32GB aldım. Garantiye gitme ihtimali yeni telefonda kolay kolay olmmaz ama tek problem ekran kırıldığında paralel ithalatta olsa yasalda olsa garanti kapsamı dışında 550 TL lik bir değişim ücreti alınıyor. Telefon üretimden kaynaklı problem çok çok düşük bir ihtimal sonuçta ama bir daha telefon alacak olsam hiç 400-500 fazladan verip Türkiye garantili telefona girmem. En azından paralel ithalat G3 te radyo da çalışıyor

  • Bence oturduğunuz masayı değiştirin birbirinize bakmak için kafanızı yana döndürmek zorunda kalmayacağınız bir oturuş daha iyi olacaktır. Erdi hoca tam bir teknoloji gurusu maşallah, mesut bey'de işini iyi yapan birisi. İyi bir ikilisiniz. Yeni işlerinizin devamı dileğiyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti Konusunda General Mobile(Telpa) Türkiyede tek kusursuz firma.

    Bir iki şikayet ile telefonumu servise firmanın anlaşmalı olduğu kargo firması ile ücretsiz olarak yolladım. Ertesi günü servise ulaşan telefonum aynı gün tamir olup; yine anlaşmalı kargo firması ile adresime yollandı.

    Gitti geldi 2 gün kargo 1 gün servis ultra hızlı servis yapıları var. Her şeyden evvel şikayetçi olmadığım ekranı bile sıfırı ile değiştirmişler.

    Gerçek müşteri memnuniyeti budur. Firma rakipsiz tek yarışları kendileri ile. Çok ama çok taktir ediyorum.

  • bende diyorum neden 3 gündür mesaj gelmiyor telefonuma :/

  • 2.5 yıldır Note 2 kullanıyorum. Servise işim bir kere düştü. Ekranda gölgelenme oldu. Servise götürdüm. Telefon aldılar ve 48 saat geçmeden ekranı değiştirip teslim ettiler. Hiçbir sorun yaşamadım ve çok memnun kaldım. Garantili telefon almanın avantajını yaşadım. Sorun yaşayan da çok kişi vardır ama ben yaşamadım. Bahsettiğim servis Kartal Samsung servisi.

  • Telefonlar batarya büyüyünce ısınmaya mı yol açıyor. İlk defa sizden duyuyorum. Tam olarak nasıl olur ya, yorumlarınızla biraz daha açarmısınız konuyu.


    Macbook ların ipadleri geçmesinin nedeni çok sert bir şekilde düşüşe geçmiş iPad satışları. Zira okuduğum bir haberde iPad satışları uzun bir süreden sonra ilk defa bu kadar düşük satış rakamları gördüğünü söylüyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeroWin -- 4 Mayıs 2015; 1:48:12 >
  • ulan masaüstünde hala 2gb ram var. bu nasıl adalet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amonRa -- 4 Mayıs 2015; 1:58:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye garantili g2 sahibiyim. Mecidiyeköydeki servise ekran sararması ve şarj soketinde yaşadığım sıkıntı sebebi ile gitmiştim. Yüz yüze servis olayı gerçek anlamda çok hoşuma gitti. Birkaç hafta telefonsuz kalma düşüncesi ile gitmiş olduğum serviste ilgili bir çalışan 15 dakika içinde ekranı ve şarj soketini değiştirip telefonu teslim etti. Lg servisini bu anlamda takdir ediyorum.

  • samsung türkiye diyarbakır servisinde telefonumun ekranı ve bataryası ücretsiz değişti 2 günde çokta memnun kaldım fakat bir sonraki akıllı telefonum sanırım iphone olur çünkü android amiral gemilerinin iphone 6 ile aynı fiyatta hatta daha pahalı olmasını saçma buluyorum
  • NeroWin kullanıcısına yanıt
    Batarya kapasitesini artırmak için pil içinde kullanılan elektrik depolayan malzeme miktarı artırılıyor.Buda doğru orantılı olarak elektrik direncini artırıyor.Elektrik direnci denen mereti işe en basit şöyle görürsün mesela evlerimizdeki akkor lambalar hani şu eskiler florasan olanlar değil veya hani şu elektrikli ısıtılardaki anahtarı basınca ısınan turuncu renge dönen şey onlar aslında birer resistor Türkçe adıyla Direnç.
  • Önceden Türkiyeden aldığım note 2 kullanıyordum. Ses jacki bozuldu diye götürdüm garantiye ben bu kadar yüzsüz, iğrenç bir garanti görmedim, adamlara laf anlatamıyorsunuz. Diyorumki, cihaz silimesin içinde belgelerim var diye. Ordakilerde tutturmuş, silmemiz gerekiyor,silmeden işlem yapamayız diye konuşuyorlar.Halbuki ses jackinin romu sıkırlamakla yakından uzaktan alakası yok.Neyse şimdi gittim paralel italattan lg g2 aldım mutluyum. Ekranı kırılsa zaten para isteyecekler. Eğer birşey olursa gider telefoncuya veririm en azından adamı madur etmeden güler yüzle karşılıyorlar insanı.

  • NeroWin kullanıcısına yanıt
    Dahada detaylı istiyosan hesaplamalarına kadar anlatabilirim hocalar burda bizi neyse anladın sen onu ...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.