Şimdi Ara

*_* YENİ YARİS 1.0 ve 1.3 TARTIŞMA GRUBU *_* (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.162
Cevap
9
Favori
208.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çaş cok güzel olmuş kazasiz belasiz kullanman dileğiyle dostum
    Otomobil Toyota - 2013 Yeni Auris 1.6 Advance Multidrive S (Gümüş Gri)
    Telefon Samsung Galaxy A33 5G
    Bilgisayar SONY VAiO VGN-FW5MTF Full HD
    Televizyon Samsung UE40D7000
  • evet ÇAŞ gerçekten harika olmuş
    spoiler çok yakışmış hatta ben metal görünümlü vitestopuzuna bile hayan kaldım bence arabanla çok güzel uyum göstermiş
    allah kaza bela vermesin yan kuşaklarda fena gitmiyormuş aslında
    cevaplarını ve resimleri bekliyorum büyük bir hevesle :))

React JS | Solidity | Blockchain
  • CAŞ kardeşim araban gerçekten güzel.allah kaza bela vermesin.aksesuarlarla daha da güzel olmuş.

Sevgili sofokles2000 ve kythera; bu gün sizler için firmadan Murat Bey’i aradım. 480 YTL’lik fiyatın içinde tavan spoyleri yok. Marşpiyel, spoyler ve ön-arka tamponlar toplamı 640 YTL. Parça başı 160 YTL. Kendisi “Beni aradıklarında sizden bahsederlerse, “donanımhaber” üyelerine 600 YTL’ye bırakırız” dedi. Murat Bey iki-üç gün içinde arabasını yıkatıp, body-kit uygulaması yapılan Yarisinin fotoğraflarını bana gönderecek, ben de forumda yayınlarım. (Kendisinden bu forumda yayınlama iznini aldım). Sevgili sofokles2000; sizin için de kendisi ile görüştüm. Honda ile anlaşmalarının olduğunu, Civic’in tavan spoylerini ürettiklerini, ancak Jazz’ınkini üretmediklerini belirti. Sizin için kötü haber…

Sağlıcakla kalın.

• pazarlık için teşekkürler ÇAŞ bu fiyat aslında kaçmaz bu fiyatlar bakalım bi durumları düzeltip olaya girelim

React JS | Solidity | Blockchain
  • quote:

Orjinalden alıntı: caş

Yarisim hakkındaki görüşleri için tüm arkadaşlara teşekkürler.

Sevgili sofokles2000 ve kythera; bu gün sizler için firmadan Murat Bey’i aradım. 480 YTL’lik fiyatın içinde tavan spoyleri yok. Marşpiyel, spoyler ve ön-arka tamponlar toplamı 640 YTL. Parça başı 160 YTL. Kendisi “Beni aradıklarında sizden bahsederlerse, “donanımhaber” üyelerine 600 YTL’ye bırakırız” dedi. Murat Bey iki-üç gün içinde arabasını yıkatıp, body-kit uygulaması yapılan Yarisinin fotoğraflarını bana gönderecek, ben de forumda yayınlarım. (Kendisinden bu forumda yayınlama iznini aldım). Sevgili sofokles2000; sizin için de kendisi ile görüştüm. Honda ile anlaşmalarının olduğunu, Civic’in tavan spoylerini ürettiklerini, ancak Jazz’ınkini üretmediklerini belirti. Sizin için kötü haber…

Sağlıcakla kalın.

İlginiz için teşekkür ederim. Merttunning'den yaptıracağım o zaman sanırım.

• Selamlar toyota dostları yıllardır toyota kullanıcısıyım şimdide yaris almayı düşünüyorum fakat 1.0 cc araç hakkında merak ettiklerim var aracın çekişi nasıl 1.0 yeterlimi yoksa 1.3 almak daha mı mantıklı?Birde sol special 9 ab diye bir model var diğer sollerden farkı nedir nedir bu 9 ab?Teşekkür ederim

Orjinalden alıntı: feckless

Selamlar toyota dostları yıllardır toyota kullanıcısıyım şimdide yaris almayı düşünüyorum fakat 1.0 cc araç hakkında merak ettiklerim var aracın çekişi nasıl 1.0 yeterlimi yoksa 1.3 almak daha mı mantıklı?Birde sol special 9 ab diye bir model var diğer sollerden farkı nedir nedir bu 9 ab?Teşekkür ederim

Mrb, Bende yaris 2008 1.0 var. 1.0 ın yeterli olup olmadığı tamamen senin isteklerine bağlı. Öyleki isteklerine göre 1.3 bile yeterli olmayabilir o ayrı :) Ben aracı 7 aydır kullanıyorum çok memnunum. Hele şu benzin zamlarından sonra 1.0 ı tavsiye bile edebilirim.

Aracını genelde şehir içi kullanacaksan. 120 km/saat üzeri hızlarda uzun süre kalmayacaksan aracı gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Diğer hallerde 1.3 senin için daha uygun olur kanaatindeyim. 1.0 ın alüminyum alaşımlı motoru kısa yolculuklar içinde uygun. Alüminyumun ısı transferi çok iyi bu sebepten motorun ısınma süresi daha kısa, yaklaşık 1 km kullanımda soğuk lambası sönüyor.

Aracın çekişi konusunda sıkıntı çekeceğini sanmam. Toyota böyle bir model koyduysa kendini rezil etmek için koymamıştır ama bu modelde hedef ekonomi. 100 km hıza 15 saniyede çıkıyor. Dediğim gibi 1.0 ekonomi önceliklidir yani performans beklentin varsa hiç alma.

Sonuç olarak maddi sınırın yoksa d4d sini de düşünebilirsin. Umarım kendin için en doğru seçimi yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orheen -- 3 Temmuz 2008; 16:26:57 >

• quote:

Selamlar toyota dostları yıllardır toyota kullanıcısıyım şimdide yaris almayı düşünüyorum fakat 1.0 cc araç hakkında merak ettiklerim var aracın çekişi nasıl 1.0 yeterlimi yoksa 1.3 almak daha mı mantıklı?Birde sol special 9 ab diye bir model var diğer sollerden farkı nedir nedir bu 9 ab?Teşekkür ederim

Sevgili feckless,

Orheen kardeşim 1.0 cc kullanıcısı olarak 1.300 motor ile arasındaki farkı çok iyi izzah etmiş. 1.000 motor kullanmadığım için görüş bildirmem yanlış olur. 9ab "9 hava yastığı -airbag-" demek. Terra ve sol'larda yok bu özellik, sol special'larda mevcut.

Sağlıcakla kal.

• Caş arkadaşım eski yazıları yeni okudum geç oldu ama aracın hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten spoiler çok yakışmış. Doğruyu söylemek gerekirse ben aracın garanti süresinin bitmesini bekliyorum, bitsin bende senin gibi aracımı modifiye edeceğim. Servisler bildiğin gibi kıllık yapmakta uzman :) Onlarla uğraşmaya da zamanım yok, garanti bitince gönül rahatlığı ile spoiler, cant, marşpiyer gibi olaylara giricem.

Aracın güzel de ben yarisin orjinal çelik cantlarını beğenmiyorum benim kişisel fikrim tabi. Bmw lerde daha çok gördüğüm resimdeki tip cantlar hoşuma gidiyor.

*_*  YENİ YARİS 1.0 ve 1.3 TARTIŞMA GRUBU  *_*

• Arkadaşlar, elimde 17-18 bin ytl kadar para var. Bununla yaris almayı düşünüyorum. Model, donanım olarak hangisini alabilirim. 2. el piyasasında fiyatlar ne durumda?

Orjinalden alıntı: orheen

Caş arkadaşım eski yazıları yeni okudum geç oldu ama aracın hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten spoiler çok yakışmış. Doğruyu söylemek gerekirse ben aracın garanti süresinin bitmesini bekliyorum, bitsin bende senin gibi aracımı modifiye edeceğim. Servisler bildiğin gibi kıllık yapmakta uzman :) Onlarla uğraşmaya da zamanım yok, garanti bitince gönül rahatlığı ile spoiler, cant, marşpiyer gibi olaylara giricem.

Aracın güzel de ben yarisin orjinal çelik cantlarını beğenmiyorum benim kişisel fikrim tabi. Bmw lerde daha çok gördüğüm resimdeki tip cantlar hoşuma gidiyor.

*_*  YENİ YARİS 1.0 ve 1.3 TARTIŞMA GRUBU  *_*

Sevgili orheen,

Temennilerin için teşekkürler. Ben de zaten aracımı satın almadan önce siz sevgili Yarisci arkadaşların araçları hakkındaki yorumlarından çok istifade ettim. Karar vermemdeki en büyük etken sizler oldunuz. Motordan da pek anladığım söylenemez. Ancak iyi bir kullanıcıyım. Bu nedenle donanımhaber sitesini didik didik ediyorum aylardır. Bu sıralar izinde olduğum için hiç de çıkmıyorum.
    Alüminyum alaşımlı jantları kampanya kapsamında, yani fiyatın içinde aldığım için seçme konusunda şansım yoktu. Fena da durmuyor aslında.

Daha önceki yazılarımda belirttim, Poliset dış modifikasyon konusunda yardımcı olacak. Sevgili kythera da sabırsızlıkla garanti süresinin dolmasını bekliyor.

Sağlıcakla kalın.

• quote:

quote:

Sevgili feckless,

Orheen kardeşim 1.0 cc kullanıcısı olarak 1.300 motor ile arasındaki farkı çok iyi izzah etmiş. 1.000 motor kullanmadığım için görüş bildirmem yanlış olur. 9ab "9 hava yastığı -airbag-" demek. Terra ve sol'larda yok bu özellik, sol special'larda mevcut.

Sağlıcakla kal.

yok dostum benzinli dizelde sol special 4 airbagtir

sadece yaris 1,3 benzinli sol special 9ab olan model ayri olara diz hava yastiği ve perdeller dahil 9 hava yastiğidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

quote:

Sevgili feckless,

Sağlıcakla kal.

yok dostum benzinli dizelde sol special 4 airbagtir

sadece yaris 1,3 benzinli sol special 9ab olan model ayri olara diz hava yastiği ve perdeller dahil 9 hava yastiğidir.

Yanlış bilgi verdiğim için feckless kardeşimden özür dilerim. Araştırma yapmam gerekiyordu.

Sağlıcakla kalın.

• arka tamponların alt kısmını siyah plastik yapmışlar fena da durmamış.
  • Valla sevgili Mr.Monk, bahsettiğin tampon koruyucunun rengi siyah değil de tampon renginde olsaydı sanki daha şık görünürdü diye düşünüyorum. Ancak daha önce de belirttiğim gibi sunulan aksesuar paketi içinde seçme şansım yoktu. Sanki bu koruyucu olmasaydı arabam daha mı alımlı dururdu bilmiyorum.

Sağlıcakla kal.
  • sevgili çaş bence araban çok çok hoş Allah kazasız belasız binmeni nasip eylesin. Bana göre ordaki siyah güzel duruyo. Aynı sizin donanımdan burdan bi müdür aldı dikkat ettim onunkiside siyah, çok dikkat çekmiyor ama farlılık işte bence güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Monk -- 4 Temmuz 2008; 17:34:25 >
  • sevgili 1.0 yaris kullanıcıları.
    imzamdaki linkte (adından anlaşılacağı üzere) 1.0 ve daha altı silindir hacmine sahip araçlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz.
    ancak burası gittikçe 1.0 corsacıların bilgi paylaştığı bir yer olmaya başladı.
    bu yüzden daha önceki davetimi yineliyorum lütfen gelin araçlarınız hakkında bilgilerinizi değerlendirmelerinizi yakıt verilerinizi kısacası herseyi paylaşın derli toplu bilgiler oluşsun.
    saygılarımla...

Pm ile soru cevaplanmayacaktır.
  • Sevgili otomobilci_x,

Bende imzamdaki araç olmasına karşın, belirttiğiniz linke zaman zaman girip kendimi geliştirme çalışıyorum. Gerçekten faydalı bilgiler edindim. Davetiniz için teşekkür ederim.

Sağlıcakla kalın.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.