< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crestfallen. -- 3 Mayıs 2015; 2:43:20 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crestfallen. -- 3 Mayıs 2015; 2:43:20 > |
şimdi,cennetin en güzel köşesinde mutlu o. ne kadar birşeyi değiştirmeyecek olsada o boş cümleyi bende kurayım,başın sağolsun. |
Keşke hastalık vakti de böyle bir konu açsaydın.Elimizden gelen bir şey var mı yok mu bakardık aynı ilde olanlar ziyarete gelir sana destek olurdu.Burası bir forum ama troll olduğu kadar iyi insanlar da var.Senin kardeşin bizim de kardeşimizdir.Başımız sağolsun.Mekanı cennet olsun.Yardım edebileceğim bir konu olursa hiç çekinme yaz bana.
|
Hayatta başarılı ol ve lösemili çocukların kurtarılması için bağışlarda bulun dostum. Kardeşini onurlandır.
|
Ben bu yorumu dün gece yazdım geç saatte. Yazıların arasında hiçbir şekilde boşluk yoktu. Zar zor da olsa okudum. Konu sahibinden de daha çok kişinin rahat okuması adına düzeltmesini istedim. Bu tür konularda "+" yada "-" umrunuzda olmasın daha okuduğunu anlayamayan insanlar var forumda. Ha olay nedir konu sahibi düzeltti şu an okunuyor benim yorumum amacına ulaştı gerisi umrumda değil. |
Allah rahmet eylesin hocam.
Bende kemoterapi servisinde hemşirelik yaptığım için gördüğünüz şeyleri çok iyi biliyorum. Maalesef her şeyin kıymetini kaybedince anlıyoruz, bu insanlığın doğasında var. Kemoterapide çalşmadan önce inanın umursamazın tekiydim ama orada acı çeken insanları görünce hayata bakış açım az da olsa değişti, artık şükrediyorum ve hasta gördüğüm zaman gidip muhabbet ediyorum. Buradaki arkadaşlara önerim 3 ay da bir defa Kızılay'a kan versinler, inanın o kadar çok zor durumda bekleyen hasta var ki görseniz ayda 3 defa kan vermek istersiniz. Bu sayede Kızılay'a iletişim bilgilerinizi ve fizyobiyolojik bilgilerinizi de vermiş oluyorsunuz ve herhangi bir acil durumda size ulaşabiliyorlar. Boş zamanlarınızda hastanelere gidin hasta ziyareti yapın, hastalara hediye alın onları mutlu edin, sonuçta bu peygamber efendimizin en büyük sünnetlerindendir. Bizim tek eksiğimiz ŞÜKRETMİYORUZ. Lütfen ŞÜKREDELİM. Allah sabır versin hocam. |
Hocam kardeşin tıpkı benim gibiymiş. En başta zaten adaşımmış. Oyun oynamayı gülümsemeyi insanları mutlu etmeyi cana yakın olmayı severim.Kendi acılarımı hiç umursamaz başkalarını mutlu etmeye,mutsuzsam yansıtmamaya çalışırım. Temiz kalpli melek gibi bir çocuk bu Dünya'ya fazla gelmiş sanırsam ki melekler onu daha iyi bir yere yanlarında götürmüşler. Başın sağ olsun..
|
ben aglamaktan yaziyi okumayi bitiremezken sen bunlari yasadin koca yurekli insan, sen harika bir abisin ve yapabileceginden cok daha fazlasini yaptin
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 3 Mayıs 2015; 20:57:03 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfer Rosa -- 21 Haziran 2015; 3:43:01 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|