Şimdi Ara

EVGA 750 G2 --SIFIR-- [ÜCRETSİZ KARGO]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
26
Favori
14.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba arkadaşlar. Ürünlerimiz Amerikadan gelmiştir. Faturaları ile birlikte gonderilecektirler. -Cok fazla soruluyor. Ürün benim adıma gelmedi fakat garantiyi ben olusturabilir miyim seklinde. Kesinlikle ürünü kimin aldığı onemli değildir. Herhangi bir problemde, ilk garanti kaydı oluştururken kimin adına olusturulduğu onemlidir.- Evga, uluslararası garanti altındadır. Vektron Evgadan rica etmeniz halinde ürünü alıp arıza onayı verip Avrupa Evgadan sıfırını göndertebiliyorlar kargo ücreti ödememeniz adına. Corsair uluslararası garanti altındadır. Eğer ürününüzde bir problem çıkarsa Avrupa Corsair tarafından sıfırı gönderilecektir. Merak etmeyin ..Bütün ürünlerimiz sıfırdır. Jelatinleri ve kontrol bantları üzerindedir.

--Fiyatlarımız havale fiyatıdır ve sabittir--

Bütün ürünlerde kargo ücreti bana aittir.

Ilan ürünleri sürekli degismektedir. Lutfen tekliflerinizi ve sorularınızı pm ile iletiniz. Iyi forumlar dilerim.

Evga 750 G2 --- 250 TL -- Mevcut degil (Ürünün faturası kayboldugundan garantisi yoktur. Sıfırdır. Kutudan arızalı cıkması durumunda para iadesi yapılır)

EVGA 750 G2 --SIFIR-- [ÜCRETSİZ KARGO]
    EVGA 750 G2 --SIFIR-- [ÜCRETSİZ KARGO]EVGA 750 G2 --SIFIR-- [ÜCRETSİZ KARGO]EVGA 750 G2 --SIFIR-- [ÜCRETSİZ KARGO]EVGA 750 G2 --SIFIR-- [ÜCRETSİZ KARGO]EVGA 750 G2 --SIFIR-- [ÜCRETSİZ KARGO]EVGA 750 G2 --SIFIR-- [ÜCRETSİZ KARGO]EVGA 750 G2 --SIFIR-- [ÜCRETSİZ KARGO]EVGA 750 G2 --SIFIR-- [ÜCRETSİZ KARGO]EVGA 750 G2 --SIFIR-- [ÜCRETSİZ KARGO]EVGA 750 G2 --SIFIR-- [ÜCRETSİZ KARGO]

Firma ileriki dönemlerde garanti desteği sağlamama gibi durum içerisinde olursa sorumluluk kabul etmemekteyiz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minimazon -- 26 Ocak 2017; 23:58:13 >

• H75 mi daha iyi h80i mi ? Ne farkı var hangisi daha yendi nesil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UNXP7SS kullanıcısına yanıt
    Yanıtlandı
  • H75 için pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 4 Mayıs 2015; 8:44:14 >
  • Yanitlandi

• pm attım
  • bir adet evga 750 watt pwer tarafımdan alınmıştır iki taraf içinde hayırlı olsun
  • Ürün alıcıya ulaşmıştır. Hayırlı olsun.
  • Arkadaşlar ben h75 aldım çok memnunum şuan kullanıyorum.güvenilir bir kardeşimiz fiyatlarda gayet uygun,hocam bu güzel ve uygun fiyatlı ürünler için size tekrar teşekkür eder,hayırlı alışverişler dilerim.

• ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Sizinle alışveriş yapmak zevkti. Başka alışverişlerdede görüşmek dileğiyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minimazon

Hocam çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Sizinle alışveriş yapmak zevkti. Başka alışverişlerdede görüşmek dileğiyle :)

İnşallah hocam gönül isterim ordaki ürünlerin hepsini alabilmek,evga psuyu alınca hocam gözüm hep niyeyse rm serisinde kalıyor :)

• arkadaşlar evga bi yana corsair bi yana ax serisi veya hx serisi desen tamam derim ama rm serisini kıyaslamak bence yanlış dediğin gibi sıvı soğutma bi tanede ben alıcam arkadaşın fiyatları gayet uygun ve ilgili alakalı bi arkadaş...
  • arkadaslar rm 850 ve h105 aldım tesekkurler kardesim sıkıntısız bir alısveris oldu.hayırlı işler
  • Senin Gibi Biri Her Yere Lazım Kardeşim Senden ürün Almak istiyorum Umarım Anlaşırız :)
  • Cok teşekkürler hocam anlaşırız tabi :)
  • Evga için Pm Attim Saygılarımla
  • Bir Adet Evga 850watt Power Supply Psu Tarafımca Alınmıştır. iki Taraf içinde Hayırlı Olsun.

İlgili Güvenilir Bir Kardeşimiz Fiyatları da Uygun Tr de Bulamayacağınız Fiyatlar Daha İyilerini Bekliyoruz Kardeşimizden, Hayırlı Alış Verişler.
  • Evga 750 psu varmı

• 750W için beklemedeyim.
  • Evga 750 G2 bende alabilirim..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.