Şimdi Ara

PeaceHD Tarafından dolandırıldım. (dilekçe verildi) dilekçe eklendi. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
5
Favori
6.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peacehd herhangi bir sey yazdi mi? gozden kacirmis olabilirim. yazmadiysa bazi arkadaslar yargisiz infaz yapiyor da. acikcasi karsi tarafi dinlemeden dolandirici olduguna biz degil mahkeme karar vermeli. saldirmadan once de mahkemenin kararini beklememiz lazim. gecmis olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentus

peacehd herhangi bir sey yazdi mi? gozden kacirmis olabilirim. yazmadiysa bazi arkadaslar yargisiz infaz yapiyor da. acikcasi karsi tarafi dinlemeden dolandirici olduguna biz degil mahkeme karar vermeli. saldirmadan once de mahkemenin kararini beklememiz lazim. gecmis olsun.

konuyu takip etmeyen bir başka arkadaş. adam resmen bizimle burda dalga geçti gitti halen yargısız infaz diyorsun. Sayısız kanıt koydum ve halen yargısız infaz diyorsun. Ben buraya bu konuyu güncelliyorsam diğer insanlar madur olmasın diye. Mağdur olmak istiyorsanız tutmayayım ben sizi.
  • Hocam gelişmeleri de yazıverin editleyip de bilelim biz de ona göre başımıza gelirse hareket edelim.
  • Dilekçedeki isim PEACHD arada E yok. Sorun olmaz umarım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raundel

Dilekçedeki isim PEACHD arada E yok. Sorun olmaz umarım?

yok olmaz el yazısıyla yazdığım dilekçede hepsi doğru zaten iki ayrı dilekçe yazdık arkadaşla bizde emniyetten haber bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: raundel

Dilekçedeki isim PEACHD arada E yok. Sorun olmaz umarım?

önemli olan şahıs ismi. zaten bendeki dilekcede o doğru. dikkatimizi çekti fakat sorun çıkarmayacak o sadece forumdaki nick asıl olay steam da
  • Hırsız afacandan ses soluk var mı? Etekleri tutuşup sizinle iletişim kurup abi parayı geri vereyim abi abi abi derse şaşırmayın ve sakın geri adım atmayın.
  • ahahaha bu işi yaparken hiçbirşey olmaz diye düşünmüşdür bu asosyal eden bulur kardeşim peşini bırakmayın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byjackal911

Hırsız afacandan ses soluk var mı? Etekleri tutuşup sizinle iletişim kurup abi parayı geri vereyim abi abi abi derse şaşırmayın ve sakın geri adım atmayın.

yok öyle bi talebi olmadı olsada ben inanın kabul etmem zaten allaha sukur o paraya ihtiyacım yok satıs konum gene gundemde o yuzden sonuçlarına katlanıcak
  • Takipteyim. Umarım güzel sonuçlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

Takipteyim. Umarım güzel sonuçlanır.

biz vatandaş olarak üstümüze düşeni yaptık gerisi devletimize kaldı :)
  • Zesty Phoenix kullanıcısına yanıt
    Knight'taki kıçı kırık itemmi. :)

Ben Resurrection'daki çarımı 5250 liraya sattım. Bankadaki ıvır zıvırı ölü fiyatından 250 liraya daha yeni sattım.

CS:GO'ya yeni başladım, burada milletin ayılıp bayıldığı itemler 1000 liraya alınıyor, USKO'da CZ kapısından çıkabilmek için minimum net 3,500 lira harcaman gerekiyor.

CS:GO itemlerini bence çok büyütmüşsün, en sıradan Knight oyuncusu şu an 2000-3000 liralık envantere sahip.
  • Ben bu elemandan item alıcaktım ama güvenilir gelmedi istanbulda oturuyor zeytinburnuydu sanırsam :)

0531-291-32-29 telefon numarası.
  • ø kullanıcısına yanıt
    1500 dolar fln veren var knife'a. Sanırım Summit elindeki Stattrak FN Bayonet'i almak için toplamda böyle bir para vermişti. Daha fazlasını da veren var. Ayrıca ben knigtı oynamayalı yıllar oluyor benim bahsettiğim ufak tefek clever dolandırıcılığı pelerin canavarına çekme gibi şeyler.
  • Zesty Phoenix kullanıcısına yanıt
    Anladım, netice olarak 1 tl bile karşılıksız kazanılmıyor. İnşAllah arkadaş bir sonuç alır şikayetinden.
  • Abi cocugun bu olma ihtimali nedir?
    https://twitter.com/bar_uran
    demeye kalmadan aynn o cocuk muşD:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themxdj -- 12 Mayıs 2015; 22:43:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: themxdj

Abi cocugun bu olma ihtimali nedir?
    https://twitter.com/bar_uran
    demeye kalmadan aynn o cocuk muşD:

umarım bi yerde karşıma cıkmaz 19 mayıs için pztside işten izin aldım istanbulda cadde tarafında olcam yolu düşmesin oralara :)

• PeaceHD kullanıcısına yanıt
    Mahkemede görüşürsünüz. Profil isminide tayfun mu ne yapmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum tarih 28 i adamın ödemesi 1 i hala neyin peşindesin cidden anlamadım onu alamadığını söylemiyorki yani ne bu inadın gözünle bak bir daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.