Şimdi Ara

Playstation 4 toplam satışı 22 milyonu aştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Playstation 4 toplam satışı 22 milyonu aştı 

     

    Kısa bir süre önce ilk çeyrek mali raporunu açıklayan Sony için işler pek yolunda görünmüyordu. Ancak mobil departmanda işler yolunda gitmese de Playstation kanadı şirketi oldukça memnun ediyor.

     

    Son olarak Playstation 4'ün çıktığı zamandan itibaren ( Kasım 2013 ) toplam 22.3 milyon satış rakamına ulaştığı açıklandı. Başka bir deyişle ortalama olarak çıktığı zamandan bu yana günde 44600 adet satılan Playstation 4, yeni nesil konsollar arasında en çok tercih edilen olmayı başarmış durumda.

     

    Sony, özellikle son 12 ay içerisinde ( Bitiş tarihi 31 Mart 2015 ) 14.8 Milyon satarak ivme kazanan konsolun önümüzdeki Mart ayının sonuna kadar 16 Milyon adet daha satmasını öngörüyor. Satışlar tahmin edildiği gibi devam ederse önümüzdeki yılın bu dönemlerinde toplam satış oranı 38 Milyonu aşacak.



    PSP Vita için başarılı rakamlardan söz etmek mümkün değil, bir önceki yıl aynı dönemde 4.1 Milyon satan PSP Vita'nın satışları bu yıl 3.3 Milyona gerilemiş durumda.







  • adamlar çalışıyor.
  • Su an benim gibi ps3 unu ps4 ile yenilemeyen muhtemelen milyonlarca insan var. uncharted 4 gibi oyunlarin cikisi ile satislar muhtemelen zirve yapacaktir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu rakam için fabrikadan dağıtıma çıkan diye duymuştum. Satılan rakam değil diyede özellikle belirtiyorlardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 2 Mayıs 2015; 13:51:16 >
  • ps3 oyunlaının hepsini 4 oynatıyor mu ?
    kopya dvd leri 4 çalıştırır mı ?
    ps4 bir kolu 200-250 tl tek kolla geliyor oyunlar min 100 tl hep masraf kısacası

    zengin oyunu...

  • Rakibi olmayınca doğal sonuçlar. Kimse gidip Xbox One almaz her halde Ps4 dururken.

  • Almaya değer güzel

  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Hayır satılan rakam o eski haberdir. IGN'de de satıldı yazıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cryptdlg

    Ben bu rakam için fabrikadan dağıtıma çıkan diye duymuştum. Satılan rakam değil diyede özellikle belirtiyorlardı.

    Sony her zaman microsoftun aksine müşteriye ulaşmış rakamı veriyor. Bu da müşteriye satılmış rakamlardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunları pahalı tek sorun bu. Yoksa 1300 liraya kolay kolay adam gibi İşlemci-Ram-Ekran kartı-HDD-Anakart cart curt alınmaz. Alınsa da 1080p 60fps hayal olur ve kapladığı o kadar yere ve zahmete değmez. İşin özeti ps4 tam bir FP ürünü. Laptoplara hiç girmiyorum bile zaten.
  • Çıktığı ay amerikadan getirtip 900 liraya mal etmiştim. Aldığım en iyi f/p ürünü oldu. Ps3'ün üzerine çok şey katmışlar.
  • Arkadaşlar ps4 oyunları abartıldığı gibi pahalı değil.
    İnternetle alakalı bir sıkıntınız yoksa psn kardeşlik diye bir nimet var.
    1) Forumda kardeşlik konusundan oyun alıp, bitirip başkasına satabilirsiniz. Atıyorum 50 liraya aldınız oyunu ve bitirdiniz. Bakarsınız piyasaya 40-45 liraya o oyunu satarsınız başkasına. Yani 5-10 liraya oyun oynamış olursunuz... Dijitalin kesin bir piyasası yok aldığınız fiyata da gidebilir 20 lira aşşağısına da. Ama sonuç olarak 0-10-20-30 liraya istediğiniz bir oyunu oynayabilirsiniz.
    2) Arşiv takıntınız yoksa kutulu oyunu alırsınız bitirirsiniz 20-30 zararla başkasına satarsınız... Oyunu 20-30 liraya oynamış oluyorsunuz... Hatta güncel olmayan piyasası artık oturmuş oyunlarda aldığınız fiyata bile satabilirsiniz.

    Tekrar ediyorum gidip oyunu tekno marketten alır arşivlerseniz oyunlar pahalı fakat sürekli bir sirkülasyon yaratıp, özellikle de dijitale yönelirseniz ucuz...
    Hatta bir örnek vereyim;
    Şu an Teknosa'da Fifa 15 229 lira diyor kutulusuna. Ben bunun dijital olarak ikinci hakkını 30 liraya aldım ve oldukça komik bir rakam. Yarın satmak istesem 20-25 liraya satabilirim. Aylarca oynamam da yanıma kar kalır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 2 Mayıs 2015; 14:53:21 >




  • Sony göz Bebeğin bu konsol senin ,aman bir yamuk yapayım deme ona da (:

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 milyon düşük değilmi ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolu almak sorun değil oyun fiyatları pahalı birde online için ayrı para ödemek insana koyuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox ın pr hatası yüzünden bu kadar çok.don mattrick ve ekibi güç olarak hiç dx12 vs gerek kalmadan ps4le eşit seviyede bir konsol çıkartsaydı ve o kinect zorunluluğu+2.el oyun kısıtlaması olmasaydı şimdiye durum çok farklı olurdu.family sharing gibi bir olay+çıkış oyunları grafik takıntıları için daha iyi görünseydi şimdiye xb1 30 milyon satmıştı
  • satışı değil de eksicileri göremedim forumda eksi verme işini kaldırdılar mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Maximus

    xbox ın pr hatası yüzünden bu kadar çok.don mattrick ve ekibi güç olarak hiç dx12 vs gerek kalmadan ps4le eşit seviyede bir konsol çıkartsaydı ve o kinect zorunluluğu+2.el oyun kısıtlaması olmasaydı şimdiye durum çok farklı olurdu.family sharing gibi bir olay+çıkış oyunları grafik takıntıları için daha iyi görünseydi şimdiye xb1 30 milyon satmıştı

    Ac tavuk, dari ambari meselesi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı 1.1 Milyar dolar zarar etmişler zararı kara çevirsinler .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Maximus

    xbox ın pr hatası yüzünden bu kadar çok.don mattrick ve ekibi güç olarak hiç dx12 vs gerek kalmadan ps4le eşit seviyede bir konsol çıkartsaydı ve o kinect zorunluluğu+2.el oyun kısıtlaması olmasaydı şimdiye durum çok farklı olurdu.family sharing gibi bir olay+çıkış oyunları grafik takıntıları için daha iyi görünseydi şimdiye xb1 30 milyon satmıştı


    Saydığın hayal, rüya kavramların tek taraflı olmadığını öğren artık. Olsaydı, olmalıydı, olabilirdi geçeceksin bunları. Orta sınıf prodüksiyonu yeterli seviyede çalıştıramayan, aldırmaya yöneltecek herhangi bir Exclusive oyunu olmayan aletin ikinci senesini doldurmadan kaybedeceğini, sizin gibi hayalperestlerin o zamanki tantanalarının boş olduğunu aletin çıktığı tarihte söyledik. Rakamlara da pek bakmaya gerek yok, en azılı Xbone fanlarının aleti elinden çıkarma çabalarına bakarak dahi anlaşılıyor olay.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.