Şimdi Ara

Microsoft Office paketine dahili uygulama desteği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft Office paketine dahili uygulama desteği geliyor 

     

    Yazılım devi Microsoft, Buil 2015 Geliştirici Konferansı kapsamında Office paketi için önemli bir özelliği görücüye çıkarttı.

     

    Bu yeni özellik Microsoft Office içerisinde uygulama kullanımına dayanıyor. Geliştiriciler direkt olarak Word, Outlook ya da Excel içerisinde çalışabilen uygulamalar oluşturabiliyor ve böylece CEO Satya Nadella'nın açıklamasıyla farklı uygulamalar arasında gidip gelmenin önüne geçilmiş oluyor. Konferans kapsamında gösterildiği üzere de örnek olarak Outlook içerisine Uber'in uygulaması dahil edilebiliyor ve bu sayede kişiler planlamalarına göre hızlı bir şekilde yolculuk ayarlaması da yapabiliyor. Ayrıa bütün bu özellikler sahip olunan cihazlar arasında otomatik olarak senkronize edilebiliyor.

     

    Uygulama desteğini hem mobil hem de masaüstü platformlar için planlayan Microsoft, bu önemli imkanı önümüzdeki aylarda herkes için aktif kullanıma açmaya hazırlanıyor. 

     








  • Konferanstaki en önemli gelişmenin haberi nerde acaba artık ios ve android uygulamaları wp'ye portlanabiliyor bilmem olayın farkında mısınız?

  • Eminim düzgün portlanamayacaktır Kendisi için yazdığı ofis programları bile Lumia lar da düzgün çalışmıyor Bu kadar büyük ve köklü bir firmanın bu kadar başarısız bir işletim sistemi yapması çok ilginç

  • quote:

    Orijinalden alıntı: stradivardi

    Eminim düzgün portlanamayacaktır Kendisi için yazdığı ofis programları bile Lumia lar da düzgün çalışmıyor Bu kadar büyük ve köklü bir firmanın bu kadar başarısız bir işletim sistemi yapması çok ilginç

    Office uygulamalarının eksiklikleri var diyebilesin ancak düzgün çalışmıyo diyemezsin yok öyle bir şey.Ayrıca aylar önce çıkan Candy Crush'ın mağazadaki puanına bakarsan olayla ilgili biraz fikir sahibi olabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.