Şimdi Ara

American Airlines, iPad uygulama hatası nedeniyle birçok uçuşunu ertelemek zorunda kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • American Airlines, iPad uygulama hatası nedeniyle birçok uçuşunu ertelemek zorunda kaldı 

     

    Amerika'nın önemli hava yolu şirketlerinden American Airlines, 2013 yılı içerisinde pilotların hantal uçuş çantalarını 8000 adet iPad ile değiştirdiğini duyurmuştu. Böylece pilotların uçuşları için önemli belgelerin/dokümanların bulunduğu ve ağırlıkları 15 kg civarında olan uçuş çantalarından kurtulan şirket, dün yaşanan bir iPad uygulama hatası nedeniyle ise birçok uçuşunu ertelemek zorunda kaldı.

     

    Zamanında Boeing 777, 757, 767, 737 ve MD-80 uçak modelleri için yapılan 8000 adet iPad değişikliği sonucunda 1.2 milyon dolar civarında yakıt tasarrufu sağlayan, pilotların taşıması gereken ağırlığı ciddi oranda düşüren ve önemli bilgilere çok daha hızlı erişim sunan American Airlines, konu hakkında Engadget'a verdiği bilgide birçok uçuşun iPad'e kurulu bir uygulamada meydana gelen hatadan dolayı ertelendiğini, bazı uçakların ise kapılara geri dönerek WiFi bağlantısıyla bu uygulama sorununu çözdüklerini belirtti. 




    Bu sorun hakkında yolcularından özür dileyen American Airlines, teknolojinin olumlu ya da olumsuz anlamda yapabileceklerini de hem kendisi hem diğer şirketler için gözler önüne sermiş oldu.

     









  • Teknolojinin yararları yanında arada plan bozabilme ihtimali de olan bir nimet olduğunu doğrulayan bir haber.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekirTemel

    Teknolojinin yararları yanında arada plan bozabilme ihtimali de olan bir nimet olduğunu doğrulayan bir haber.

    Cok dikkatlisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim bayım ilk söyleyen değilsiniz ayrıca gözlem yeteneğimin de üst düzey olduğunu söylerler.Huqqada ki iPad ler ne kadar stabil oysa ki istediğin kahveyi seçmene izin veriyor görevini en iyi şekilde yapıyor evvela gel gör ki Amerikada ki iPadlar 5 kuruş kar yapayım derken milyonlarca dolar kaybettirmiş oldu.Güzel ülkem benim tıkır tıkır her nimeti en sağlıklı şekilde kullanıyoruz. (Ne kadar iyi bir analizci)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.