Şimdi Ara

The Witcher 3'ün PC Sürümünden Ultra Ayarlarda Bir Video Yayınlandı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Haberleri takip edenlerin de bildiği üzere CD Projekt, The Witcher 3'ün video ve ekran görüntülerinde şimdiye kadar Ultra grafik ayarlarını kullanmamayı tercih etmişti. Fakat oyunun özel etkinliğine katılan YouTube kanalı ImAnderZEL'de The Witcher 3'ün ultra ayarlarına ait bir video yayınlandı.

1080p ve 60 FPS teknik detaylarında çalışan oyunun bu videosunun GTX 980 ve i7 4790 işlemci kullanılarak kayıt edildiği belirtiliyor. Oyunun bu grafikleri gerçekten büyüleyici. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

• Gerçekten fark büyüleyici hele ki o Güneş'in Görüntüsü ultra ayarlarda mükemmel gözüküyor.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Birazdan "ayh yine mi Witcher .s .s" diyerek, teşrif edecekler yeni nesil ergen arkadaşlarımız.

Ultra ayar veya değil oyun efsane olacak. Salya akıtarak bekliyorum.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • kendi sistemimde 30 fps olsa yeterlidir
    i7 4930k
    asus rampage exterme x79
    kingston hy-gen-16 gb ddr 3 1600 mhz
    asus gtx 780 drectu ii oc

• ayh yine mi Witcher .s .s

• uzakların yüklenmesi çok ani oluyor, rahatsız etti

• Hayır dalga geçmenin lüzumu yokta artık sıktı harbiden Witcher , tamam iyi güzel oyunda bu gündemde kalma çabalarını anlayamıyorum .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gök yüzü muhteşem olmuş, oyunun atmosferini gök yüzü gerçekten çok etkiliyor, sürekli değişken olması göze hoş geliyor.

• Ps4 kullanicisiyim gercekten çok güzel gözüküyor helal olsun

• Ultra grafikleri görünce;

The Witcher 3'ün PC Sürümünden Ultra Ayarlarda Bir Video Yayınlandı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkham92 -- 28 Nisan 2015; 21:21:24 >
  • Gerçekten parasını hakeden bir yapım geliyor

• Yine youtube videolarından anlayamayacağız farklar var.
  • Arkadaş biraz merak edelim yahu ne varsa çıktı ortaya vallahi oyunu beklerkenki heyecanımı %50 düşürdü neredeyse her mekaniği her detayı gördük bi hikaye kaldı.

• Su popping olayi olmasin da varsin doku kalitesi dusuk oksun. Ac de en nefret ettigim olay buydu. Birden adam yoktan var oluyor ya da bir agac vs.Gercekciligi feci derecede baltaliyor

• Bu oyun ne kadar güzel olursa olsun Türkçe destek vermediği için alamayacağım. İleride dilimize önem verirlerse ve oyun Türkçe olursa o zaman hiç düşünmeden alırım. Şu halde böyle büyüleyici bir hikayeye sahip derecede ki bir oyunu benim gibi İngilizce özürlü insanlar oynasa bile ne kadar zevk alabilirler ki ? Diyeceğim o ki umarım Türkçe dile destekleri olur ve Türkiye'de ki oyunlara verilen önem artar. Böyle bir oyunu oynayamamak, ıssız bir adada önünüze gelen müthiş yemeklere dokunamamak gibi bir şey olsa gerek.

• bizim 770 high-medium açsa yeter :)

yalnız hud bana çok büyük göründü

• Tek kelimeyle muazzam.Bu seneye damgasını vuracak bu oyun.
  • arkadaşlar burası oyun sitesi ve oyunla ilgili tabiki de herşeyi haber edecekler. bırakın ilgili olanlar bari rahatça okusun.

video güzel görünüyor ama yine de youtube sanki baltalamış gibi. köşe yumuşatmalar gitmiş gibi gördüm

• Vesemirin atı kör herhalde :D

O değilde süper ya görüntüler. Benim laptop nasıl çalıştırır bilmiyorum ama herhalde iyi oynatır. Ön yüklemeye bir açılsa da mayıs ayının kotasını bitirsem :D Kaç gb olacak acaba. Of çok heyecanlıyım. Bir yandan da oynayamayacağım pek onu düşünüyorum. Mayısın sonunda bitirme tezim var ödevler var mezun olacağım. Ulan oyun senin yüzünden bitiremezsem alacağın olsun! :D

• Yok ki bir 5 Bin Tl biz de ultrada oynayalım şu oyunu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.