Şimdi Ara

G2 verip huawei P7 alicam sorularm var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cihaz g2 kadar stabil mi ? Tarayıcı performans nasıl donma kasma var mi menü geçişlerinde. Babamda P6 var bazen acayip donuyor, tüm uygulamalari sonlandırmaya fln giryrm bi kazma yapıyor, acaba P7'de boyle mi ? Beni hüsrana uğratır mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam bana bu soruyu 1 hafta önce sorsan g2 derdim çünkü çok iyi telefon bir kaç kusuru haricinde.Ancak 1 hafta önce P7 aldım tasarımından dolayı sonra telefonu ilk kullanmaya başladığımda telefonda kasılma vardı bunu direk farkediyorsunuz ancak forumda kullanıcı sayfasına baktım öncelikle işe ekranı 1080p den 720p yapmakla başladım ve 1080p de boşta 900mb ram kalıyordu ancak 720p yapınca bu miktar 1.2gb a çıktı ve telefon inanılmaz derecede hızlandı.Sonrasında ise şarjı biraz hızlı gidiyordu 1080p de bu sorun da 720p ye alınca tamamen ortadan kalktı ayrıca birkaç gereksiz uygulamayı devredışı bıraktım örneğin arka planda çalışan hangot mudur nedir o çok şarj yiyordu onu devre dışı bıraktım.Sonrasında ise google klavyeyi huaweinin kendi klavyesi ile devredışı bıraktım.Ve işlem burda bitiyor telefon muazzam derecede yağ gibi akıyor bu lag var kasıyor diyenlere kulak asmayın derim telefonu gereksiz virüsdür ram boşaltmadır bunlar ile dolduruyorlar ve telefonun ram şişiyor e haliyle kasıyor.Ben açıkça söyleyim şuana kadar s4 note2 g7 mate7 kullandım bu saydığım telefonlardan gerek tarayıcı gerekse kamera olarak daha iyi.Pil olarak ise ben yüzde 50 parlaklık ile 3g de 5 saate yakın ekran süresi alıyorum tarayıcı ve kamera ağırlıklı kullanarak.Ha şunu bilin bu telefon oyun için pek uygun değıl oyun ıcın alıyorsanız g2 ye yönelin kesinlikle.Ancak P7 nin kamerası g2 yi ezer geçer daha mikrofon kalitesi şebeke çekim gücü kasa kalitesi olarak P7 nin oldukça üstünlüğü var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla sırf çekim gücü olayı için p7 düşünüyorum vodafone da 960 a geliyor lg g2 ile çekmediği yerde sony samsung çekiyor ya iyice sinir oluyorum.

    Eski xperia 2011 neomun full çektiği yerde lg g2 yerlerde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.