Şimdi Ara

Five Night at Freddy's Serisinin Dördüncü Oyunu Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bağımsız korku oyunları arasında kendine yer edinen Five Nights at Freddy's serisinin yeni oyunu duyuruldu. Five Nights at Freddy's 4: The Final Chapter, adından da anlayabileceğiniz gibi serinin son oyunu olacak.
     
          Serinin yaratıcısı Scott Cawthon, Five Nights at Freddy's 4: The Final Chapter'ın serinin en uzun geliştirilme süresine sahip olan oyun olacağını belirtiyor. Yapım Cadılar Bayramı dönemi yani Ekim'in sonu Kasım'ın başında oyuncularla buluşacak. Oyun için yayınlanan ilk görsele aşağıdan ulaşabilirsiniz.
     








  • Son oyun olacak olması beni üzdü sevdiğim bir seriydi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar bu seriye neden bu kadar tepkili anlayamıyorum ? Cod Bf veya Ac her yıl oyun çıkarınca alıyorlar (Dlc ile birlikte) ama bağımsız bir yapım (çok da pahalı değil bana göre) böyle bir hareket yapınca ise yer yerinden oynuyor adaletli olun biraz bu oyun çoğu "korku" oyununun yapamadığını yapıyor ve korkutabiliyor. Korkutmuyorsa bile gerebiliyor. Piyasadaki aksiyon/gerilim oyunları gibi değil yani öhöm (Dead Space 3,Re6).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pewdiepie sayesinde ünlü oldu bu oyun

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ulan helal olsun bunun yapımcılarına adamlar baktı iyi tuttu diziye çevirdiler resmen. :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Benim anlayamadığım bu oyunu tamamen Littlebigplanet içinde nasıl yaptılar? Hala aklım almıyor.Tabi LBP ile Metal Gear Solid yapan da var ama bu oyun tamamen farklı bir yapıya sahip.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thebrightmaster

    İnsanlar bu seriye neden bu kadar tepkili anlayamıyorum ? Cod Bf veya Ac her yıl oyun çıkarınca alıyorlar (Dlc ile birlikte) ama bağımsız bir yapım (çok da pahalı değil bana göre) böyle bir hareket yapınca ise yer yerinden oynuyor adaletli olun biraz bu oyun çoğu "korku" oyununun yapamadığını yapıyor ve korkutabiliyor. Korkutmuyorsa bile gerebiliyor. Piyasadaki aksiyon/gerilim oyunları gibi değil yani öhöm (Dead Space 3,Re6).


    Yılda bir kere çıkarsa gene iyi adam biraz zorlarsa yılda 5. oyunu çıkaracak. Oyun birde birşeye benzese overrated oyun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bunlar da iyice suyunu çıkarttılar adam bir yılda iki oyun çıkartıyo ya:D Bu seri 7'yi bulur bence de o zaman kimse oynamaz bunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.