Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sycthe Ninja İncelemesi ( Yapıldı )

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Sycthe Ninja İncelemesi ( Yapıldı ) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Vaio

Sisteme Gözat

20 Kasım 2006; 8:28:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba Arkadaşlar Dün Ninja ve AS 5 termal macunum elime ulaştı.
ilk önce firebal çok güzel ve sıkı paketlemiş açmakta güçlük çektim
soğutucu ciddi büyük bişey ilk elime aldığımda inşallah köprü soğutusuna çarpmaz takarken diye dua ettim
ilk önce işlemcimizin üzerindeki eski pastayı aseton ve pamuk ile siliyorsunuz

sonra işlemcimizi yerine koyup üzerine bir miktar as 5 sürüyoruz ben yayma gereği duymadım kendi yayılacağı için
resimde gördüğünüz macun yetmedi bu arada resimdekinden biraz daha fazla koyacaksınız ben meraktan kaldırıp baktım az gelince bidaha sürdüm

sonra soğutucumuzu yerine takıyoruz 478 pinlerin hiç bi değişiklik yapmdan hemen takacağı şekilde yapılmış bu yüzden ben hiç zorlanmadım direk otutur ve kilitle ama ne hikmetse ana kartımın tutucularından biri kırıldı bu yüzden test sonuçları tam performansı yansıttmıcak çünkü soğutucu 4 köşeden bastırması gerekirken 3 köşeden basıyo bir köşe havada kalıyo

Ninja ile gelen fan çok ses çıkarıyo hatta devirini düşürdüğümüzde vıykkk sesi çıakrtıyoki bu çekilmez bir ses neden böyle güzel bir soğutucuya böyle dandik bir fan koydular bilmiyorum o yüzden ben fanı çıakrıp öyle montaj yaptım.

ve sonuç arkadaşlar eski orjinal fanımla ki onunda sabitleme aparatının tek bacağını kırmıştım 3 taraftan basarken işlemcim boşta 65 derecede yükte 75-80 derecelerde çalışıyordu bu tutucu kırılmadan önceyse 45-50 dereceler civarındaydı

şimdi iste yine anakartımın tek tutucusunu kırmama rağmen sıcaklık ilk açılışta 33 Derece ve üzerine kendi fanını takmadım benim kasa fanım zaten direk üstüne üflediği için. işlemciye yüklenince bu değer 40-43 civarlarına çıksada bunuda unutmamaız lazımki termal macun kendini 1 hafta içinde tam performanslı gösterecek ve benim anakartımın 4 tutucusundan biri kırık yan 3 köşe ile bastırıyo bunları göz önüne almasak bile bir hava soğutmaya göre mükemmel sonuç veriyor ve kasamda güç kaynağımın fanı ve kasa fanım hariç başka fan yok ne egsoz ne başka bişey kasamda sadece hdd sesinden başka bişey yok ( fanlarımı düşük devire aldığımda )
bence parasının hakkını sonuna kadar veren bir ürün

Satıcı :
firebal.com
Ürünler
Sycthe Ninja 120 mm Sessiz Fanlı CPU Soğutucu Universal
Arctic Silver 5 Termal Macun
Maliyet
107.2 YTL
Kurulum Süresi
478 pin için 10-15 dk
Performans
47 dereceden 33 dereceye
Sonuç
Parasını hakkını Sonuna Kadar Veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaio -- 22 Kasım 2006; 9:12:55 >

Medeni olmak açmaksa bedeni, Desenize hayvanlar insanlardan daha medeni...
metin

20 Kasım 2006; 16:29:22 

istek

Vaio

Sisteme Gözat

20 Kasım 2006; 16:44:18 

quote:

Orjinalden alıntı: met.in

istek

firebal' a baktımda kargom yola çıkmış
ama 1 kişi istediğine göre pek talep yok incelemeye

@yKuN

20 Kasım 2006; 17:03:30 

istek bendende war... incelemeni 4 gozle bekliyoruz da sonra bana yollasana o ninja yı

Yağmurlu bir günde görmüştüm seni, üstünde çubuklu formalar vardı, bir anda tutuldum aşık oldum ben, hayatın anlamı SİYAH BEYAZdı...

Vaio

Sisteme Gözat

20 Kasım 2006; 17:44:44 

quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

istek bendende war... incelemeni 4 gozle bekliyoruz da sonra bana yollasana o ninja yı

tabi canım
tüm donanımhaber kullanıcılarına göndermek lazım esasında

swordmaster

20 Kasım 2006; 18:11:38 

incelemeyi tabiki yap. Sormakla parmaklarını yormuş oldun zaten. Mod milleti hiç performans sonuçlarını istemezmi. Bak benimde parmakları haybeye yorduk ama napalım. Seni ikna edecez.

http://www.****.com/HomeMain.cfm?RefID=swordmaster
swordmaster

22 Kasım 2006; 13:21:26 

o 478 pin ankart tutucusu almanın yolu yokmudur bende korkuyorum birgün kıracam diye.

http://www.****.com/HomeMain.cfm?RefID=swordmaster
Vaio

Sisteme Gözat

22 Kasım 2006; 14:52:38 

quote:

Orjinalden alıntı: lordqbeck

o 478 pin ankart tutucusu almanın yolu yokmudur bende korkuyorum birgün kıracam diye.

bilmiyorum walla bilen varsa banada söylerse sevinirim

benimkini yerinden en son 2 sene önce çıkarmıştım sanırım 2 sene çok benimsemişti stoc fanı ninjayı takınca çıt kırıldım oldu

ugur_bek

22 Kasım 2006; 17:36:52 

ikinci el parça satanlarda olur mutlaka gibime geliyo. mutlaka bozuk anakartları vardır çıkartır verirler heralde. bu arada inceleme için teşekkürler ama benim gözüm thermaltake big typoonda kaldı ama dediğin gibi ninjada parasının hakkını sonuna kadar veriyo
sejder

Sisteme Gözat

22 Kasım 2006; 21:48:32 

Valla bende kullanıyorum Benim 3.4 prescott'u 60 derecelerden 45 dereceye düştü mükemmel. Benim içinden çıkan fan baya sessiz max devir 1200 sizde de aynı mı?

Drives me Crazy
Vaio

Sisteme Gözat

22 Kasım 2006; 22:39:34 

quote:

Orjinalden alıntı: sejder

Valla bende kullanıyorum Benim 3.4 prescott'u 60 derecelerden 45 dereceye düştü mükemmel. Benim içinden çıkan fan baya sessiz max devir 1200 sizde de aynı mı?

hyr kesinlikle çok dandik demekki benimkinde sorun var yada senin kulakta sorun var
hele devirini düşürünce çekilmez bir vızz sesi çıkartıyor

Zaint

Sisteme Gözat

24 Kasım 2006; 20:18:53 

bu fiyata fanı da iyi olmalıydı. ama kutusu fln da böle çin malı havası estiriyor fan da demek ki kutu gibi birşey. hadi bari çin malı yaptın fiyatı indir az ama sonuç iyi gibifansız olmasına rağmen

bigsoldier

26 Kasım 2006; 9:33:54 

peki bu soğutucuyu soket754 tede takabilirmiyiz(amd athlon3000+64bit)

Geri sayım sen doğduğunda başladı !Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden!Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin!Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini!Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.Çünkü, ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR
Vaio

Sisteme Gözat

26 Kasım 2006; 9:50:42