Şimdi Ara

3 şey diyeceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1.si Hamza Hamzaoğlu iyi bir insan olabilir fakat bu Galatasaray teknik direktörü olması için yeterli değildir.Radikal karar alıp sene sonu her sonuçta yollanmalı kendisi.Maçı izleyecek değil maça müdahale edecek hocaya ihtiyacımız var.

    Bugün gol 85 dakikada geldiyse de 1. sorumlusu kendisidir.1. yarıda Olcan ve Umut yüzünden tıkanan hücumlar Yasin ve Bruma girince açıldı.Bunu görmek için 60 dakika beklemeye gerek yok.Yasin'in verdiği katkı ve Bruma'nın efektif oyununu göremeyip inatla Umut ve Olcan'ı oynatan bir kişinin teknik direktörlük vasıflarını sorgularım.Bugün benimle birlikte maçı izlediğim kafede hep bir ağızdan herkes Hamza Hamzaoğlu'nu eleştiriyorsa bu iş zaten kafada bitmiştir.Seneye kendisi üzerinde yapılan ısrar Yeşilçam'daki Hülya Koçyiğit ile Kartal Tibet'in arasını açmaya çalışan 3. şahsın çabası kadar anlamsız ve Galatasaray'a zarar verici olur.

    Ayrıca sene sonu Umut Olcan gibi oyuncular ile yollar ayrılmalı.Buna Sabri'de dahil eğer daha iyisini alacaksak.Bu oyuncularda 11 oyuncusu tripleri var fakat verdikleri katkı ortada.Takıma zarar vermekten başka işe yaramıyorlar.Maça tecavüz eden Umut Bulut şut attı diye Telles'e tepki gösteriyorsa, bu futbolcunun Galatasaray forması giymesi gereksizdir bu dakikadan sonra.Yok öyle Türk futbolcu dayanışması.Selçuk ile Burak gibi fiyat performansı düşük oyuncularla sözleşme düşürülmeli.Burak ve Selçuk kalitesinde olup bu paraları alabilecek başka oyuncu yok dünyada.

    2.si Burak Yılmaz'ı öve öve bitiremeyenler bugün Burak'ın yeterli olmadığını umarım görmüşlerdir.Kendisi kadroda kalmalı fakat kesinlikle kendisini kesecek, oyun zekası ve tekniği yüksek bir santrafor alınmalı.Melo umarım toplar fakat yaşadığı sakatlık da göz önüne alındığında taze bir Melo daha bulmamız lazım.

    3.sü Default yorum yapan taraftarın da zihniyeti değişmeli.Bugün dahi Telles'e laf sokup kazık yedik diyebiliyorsanız, Emre'ye vitaminsiz diye dalga geçtiğinizi sanıyorsanız futbol izlemeyin.Size göre değil bu spor.NBA Playofflarını takip edin orada daha fazla aksiyon oluyor.Hamit o kadar iyi top oynadı ona rağmen yerden yere vuranlar oldu.Açıkça söyleyeyim ben bu insanların futbol izlediklerini de düşünmüyorum.Kahve ağzıyla yorum yapan hiç bir insanı da kaale almayacağım.Bugün bir kez daha anladım ki özellikle bu forum futbol ya da başka bir şey tartışma yeri olmaktan çok bastırılmış duyguların ortaya çıkartıldığı bir platform olmuş.Kendisiyle aynı fikirde olmayan herkese hakaret etmeyi küçümsemeyi hak gören zihniyetle tartışmayacağım.







  • Hücum özelliği defansif özelliğinden iyi dediğimiz telles daha orta açmayı beceremiyorsa ve Galatasaray'da oynuyorsa bu tartışılır. Galatasaray'a son senelerde gelen her hoca öyle veya böyle Emre Çolak'a şans veriyor ama Emre bir gram kendini geliştirmiyorsa bu da tartışılır. Ancak takımı kendisi kurmamış sezon ortasında sorunlarla dolu bir takıma gelmiş bir hocaya en azından bir sezon daha şans verilmesi de gerekmektedir.
  • elinde bruma varken sağ açıkta umutu oynatan bir hocaya yaz transferi döneminde umutu kesmesi için kimi getireceksin. robbeni mi? bana umut yeterli derse ne olacak.
    elinde yasin varken olcanı seçen hocaya sezon başı transfer döneminde kimi getireceksin?
    ben hamza hocayı istiyorum seviyorum başarılı olması için dua ediyorum. ancak görünen köy kılavuz istemez. ve bu duruma çok üzülüyorum. çünkü gelecek yıl yapılanmamız için para yok. en fazla üst düze ilk 11 seviyesinde 3 oyuncu alabiliriz. ve hamza hocanın kadro yapılanması sürecinde başarılı olacağına inanmıyorum.
  • merak etmeyin iki galibiyet daha alır hamza hocam çok yaşa konuları açarsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasin'i ligin ikinci yarısı Hamza hoca Yasin'i oynatmasa veya kiralık gönderseydi kimsenin sesi çıkmayacaktı. Yasin'i bu derece parlatan kendisi zaten. Hocanın büyük takım için yeterli olup olmadığı tartışılır. Ben şans verilmesi taraftarıyım.Ayrıca yeni hoca demek en az toplamda 5 6 milyon € demektir. Gerçekçi olalım.
  • Ben de sana tek sey diyecegim kafede oturup hamza hocayi elestiren gereksiz insanlara degil stada gelip takima destek veren taraftara ihtiyacimiz var sezon ortasi gelmis elindeki kadroyla yapabileceginin en iyisini yapan bir hoca 3. Olsak dahi kalmali nokta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel yazmissin, 1 ve 3e katiliyorum ama suanki ekonomik sartlarda Burak'dan daha iyi forvet alinmasini bekleyemeyiz gerekli olsada...
  • Hamit konusunda bir şey söyleyeceğim. İyi oynuyordu ama yerine Melo oynadığı ilk maç 10 maçlık gol yeme serimizin sona ermesi tesadüf olmayabilir. Hamit Selçuk gibi oynuyordu 2 merkez oyuncumuz oluyordu. Melo dönünce ön liberomuz oldu tekrar. Kötü oynamasına rağmen defansif olarak daha sağlam bir görüntü çizdik.
  • galatasaray taraftarı şımarıktır, unutkandır.
    prandelli'yle her maç 4 yenilen dönemden takımı çekip çıkaran, lider yapan hamza hamzaoğlu'na burun kıvırır.
    rakipler bile kalitesini kabullenmişken burak'a yetersiz der. kaldı ki elinde başka forvet yokken.

    budur. galatasaray taraftarı budur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murselsevim

    galatasaray taraftarı şımarıktır, unutkandır.
    prandelli'yle her maç 4 yenilen dönemden takımı çekip çıkaran, lider yapan hamza hamzaoğlu'na burun kıvırır.
    rakipler bile kalitesini kabullenmişken burak'a yetersiz der. kaldı ki elinde başka forvet yokken.

    budur. galatasaray taraftarı budur.


    Prandelli'nin yerine hangi Türk'ü getirsen sonuç böyle olurdu zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murselsevim

    galatasaray taraftarı şımarıktır, unutkandır.
    prandelli'yle her maç 4 yenilen dönemden takımı çekip çıkaran, lider yapan hamza hamzaoğlu'na burun kıvırır.
    rakipler bile kalitesini kabullenmişken burak'a yetersiz der. kaldı ki elinde başka forvet yokken.

    budur. galatasaray taraftarı budur.


    skor taraftarı şekil a
    prandelli zamanı sadece başakşehirden 4 yedik o da tarık ın 4 hatasından kaynaklı.o başakşehir evinde 2 0 dan 2 2 yaptı maçtada 3 net pozisyonu daha var
    şl dersen hamzada çıktığı tek maçta 4 yedi, küme düşmüş erciyes balkese evinde bile dünya pozisyonları veren takım şl de de 4 yerdi hamzayla merak etme
    prandelli korkak vizyonsuz hayatında kupa kaldırmayan hoca olduğundan nereye geldiğinin farkında olmadığından ligde de saçma sapan işler yapıyordu
    buna rağmen liderin 1puan gerisindeydi takım

    şampiyon olursak hocaların en ufak payı yok zararı var payı kesinlikle yok




  • burak dün şansızdı arkadaşlar. o kafa vuruşunda yanlış yaptı diğerleri olabilecek durumdu.
    akşam en büyük sıkıntı umut bulut tu. yasin i oynatmaması skandaldı
  • tek bir şey diyeceğim; hamza hoca golü attıktan sonra bir değişiklik yapsaydı ve son saniye golü atsalar ve puan kaybetseydik, iyi ki değişiklik yaptı ne güzel takip ediyor adam maçı dermiydin?
  • Aysal efendi çilek çilek diye kaldıramaycağı yükün altına girip böyle paraları saçarsa sonra 232830. sınıf futbolcu transfer etmek zorunda kalan,devre arası maddi durumndan ötürü transfer yapmaya bile gücü yetmeyen geçici yönetime hiççç bi eleştire de bulunamam, bulan adamda da mantık aramam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.