Şimdi Ara

Superonline HG253s Modemler Güncellendi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Yazılım Sürümü : V100R001C01B030 olan Huawei HG253s markalı superonline modemim bugün itibariyle V100R001C01B035 olmuştur.

    Aynı durumda güncellenenler oldu mu ? Sanırım yeni yazılım çıkınca superonline modemlere otomatik güncelleme atıyor.

    Aslında güncellemeyle birlikte yeni eklenen / düzeltilen şeyleride yazsalar hiç fena olmaz :) Fakat performans ve pinglerde az performans artışı oldu diyebilirim.



  • Benim de güncellendi. Modemi kapatıp açtım, Speedtest'ten art arda 9-10 kere test yaptım. Sonuçlarda ciddi iyileşmeler gözden kaçmıyor. Yalnız bu modemin her şeyinden çok memnun olmama rağmen online oyunlarda anlık donmalar beni deli ediyor. Bozulan dandik Tılgın HG1311 modem bile bunu yapmıyordu. Sizde de var mı bu tip bir sorun?
  • Black Edition kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bir sorun yok fiber kullanıcısıyım ve en yoğun saatlerde bile almanya sunucularında en fazla 75 ms görüyor. torrentte ise akn geçmeden önce baya iyi 2.8 MB / sn altına indiğini görmedim. Yani yaklaşık bu 6 aylık kullandığım sürede 1 defa kesinti olup PON ışığı kırmızı olmuştu ondada 3 saatlik bir bakım çalışması vardı. Ekipler desen ayda en az 1 defa kapında bitiyorlar memnun olup olmadıgımı , sorun var mı yok mu diye soruyorlar. Yani 4/4 lük bir hizmetim var şu an ama malesef herkes bu konuda şanslı olmuyor.

    Bu arada oturdugum yer Mersin / Yenişehir
  • Bende 1 aydır Superonline fiber kullanıyorum. Verdikleri huawei modemi kullanıyorum. Şimdiye kadar tek kesinti olmadı. TTNette 30-60 dakikada bir kesinti yaşıyordum. Superonlinedan çok memmunum. Birçok online oyun oynuyorum ve ping sorunuda yaşamadım. 100 mbit abonesiyim kablolu bağlantı hızım 105-108 arası çıkıyor.
  • Benim de hız değerlerim mükemmel. Her zaman tarifemin üstünde hısım oluyor, ping desen yok, 5 yıldır beni hiç üzmedi çok memnunum. Bu bahsettiğim sorun ping dışında bir şeydi. Bugün en sonunda sorunu hallettim sıkıntı kalmadı. Her zamanki gibi uçuşlardayız. SOL çizgisini bozmasın bana yeter...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Edition kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

    Sorunu nasıl çözdünüz acaba?
  • Aslında sorun oyun kaynaklıymış. Enteresan şekilde farkına vardım ve düzelttim. Şimdi her zamanki gibi sorunsuzca kullanıyorum interneti.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 56ms olan izmir-frankfurt 66ms oldu. firmware dan sonra direkt 10ms yedim.
     Superonline HG253s Modemler Güncellendi !

    fakat hız testi sonuçları çok stabil. twitch streamlerde nadiren de olsa donma sorunu ortadan kalktı. videolar biraz daha akıcı yükleniyo
     Superonline HG253s Modemler Güncellendi !




  • 035 sürümünde cihaza Root olarak girebiliyormusunuz? Bende şuan 030 mevcut, dışarıdan müdahaleye kapamıştım güncellemeleri almasın diye. Şuan 030 ile root olarak girebiliyorum.
  • bendeki çöp hala güncellenmedi... Root şifresini değiştirdim... ondan mı?
  • Cihazı dışarıdan müdahaleye açtığım gibi 035 sürümüne güncelledi kendini, fakat cihaza artık Root olarak giremiyorum.

    Eskide Root - gcs_3l25_Ivb kombinasyonuyla giriyordum. Gecenin bir yarısı reset atmasınlar modeme diye dışarıdan müdahaleye kapmamak istiyorum. Bir yolu var mı 035 ile Root olarak girmenin.

    EDIT: Şifreyi yanlış yazmışım. Sorunsuz girdim root olarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 1 Mayıs 2015; 18:11:13 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_99599747/f_//tm.htm#99599747

    2. Mesajdaki opsiyonel ayarlar kısmı.
  • Bir bende mi sorun oluyor yahu bu superonline/modemde ? 100Mbitlik internet paketim var ve aldığım hız 10-20mbit arasında bulunuyor her zaman.Modem en son sürümüne güncellenmiş bir şekilde ve eskiden 50mbit paketle 40-45mbit gibi hızlar alıyorken (wireless) şuan 100mbit ile hiçbir eşyanın değişmemiş olmasına rağmen 10-20 mbit almak sinirimi çok bozuyor.
  • Normalde 10-15 çıkan pingler bu aralar 60larda geziyor. Sebebi nedir ? 50mbit.
  • gsliyim kullanıcısına yanıt
    kablosuz ağ kartın 11 b/g ise hız normal 11 n olursa 150, 300mbps v.s. hızda kartlar vardı... kablosuz ağ kartın eski ise yenilemen gerek tabi kart kolay bulunan bir parça değil... eskiden vatanbilgisayar satıyordu artık satmıyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuyu0kazici

    kablosuz ağ kartın 11 b/g ise hız normal 11 n olursa 150, 300mbps v.s. hızda kartlar vardı... kablosuz ağ kartın eski ise yenilemen gerek tabi kart kolay bulunan bir parça değil... eskiden vatanbilgisayar satıyordu artık satmıyor...

    Wireless adaptörüm yep yeni onda bir sıkıntı yok.Hızım çok değişken hiç sabit değil ve 5-6 metrelik mesafedeki modemden en fazla 60mbit görüyorum 100mbitlik paketten.Ki o 60mbit testten 10 sn sonra aynı test 10mbit-15mbit bir sonuç veriyor.Bakalım modemi değiştirttim hız değişmedi.Gelen yetkili duvar arkasındaki aynayı indirmek istedi ayna sabit olduğu için onu deneyemedik.Yeniden gelip laptop ile gelip ethernet kullanarak bi test yaptırıcaz eğer 90-100mbit görmezsek onlarda bi sorun var demektir.
  • gsliyim kullanıcısına yanıt
    kablolu dene 100mbps görürsen wifi kanalını değiştir modemde ap mode var o modda etraftaki kablosuz modemlerin kullandığı kanalı gör en az yada kullanılmayan kanalı seç... sorun biter... huawei hg253s çok dandik ip atamasını bile düzgün yapamıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.